Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

WELL HELLO FREDAG! så jävla gött mos med Fredag, älskar dessa fredagar. Dom är så bra! alla är glada för att man vet att det är inte många arbetstimmar kvar innan helgen glider in. Efter work ska jag in till luleå och kääääk med några ljuvliga brudar på O´learys. Det kommer bli fantastiskt gött och mysigt, samt tagga till lite inför morgondagen som kommer spenderas i Arvidsjaur. Hehe, det kanske inte låter så jävla kul men vi ska bo på hotell med världens bästa people och mara ha kul! facebook sa att min helg skulle bli grym så att, ja då blir det väl så?! Björn Rosenström ska spela och han har ju jävligt roliga låtar så man kommer nog få garva en här helgen också!
 
Nu ska jag gå, hejdå!
 

torsdag

Tjenare kömpisar! imorgon är det äntligen äntligen Fredag, som jag längtat efter den dagen. Det har vart en konstig och lite jobbig vecka men nu ska vi åka till Johannas stuga och ha roligt och bara slappna av från allt som heter jobb och tråkiga saker... Vi är ju jordens grymmaste gäng så det lär nog bli en göttig weekend!
 
Det är lite glest med inlägg in these days men jag har verkligen ingenting roligt att skriva.
Nu signar jag ut, slut!

Blogga på

God afton kära ni. Idag ringde Frida vid 12 så då var det bara börja starta dagen! då gick jag till Hilda en sväng och sen ringde Eve så vi åkte och rantade runt lite, fikade hos henne och avslutade i Fridas soffa. Hon har fått en så gullig lite bula min fina vän :) nu är det nära. Givetvis hoppas jag ju att lilla pyret kikar fram den 21 September, det hade vart en fin födelsedagspresent:) ni kan kika in hennes blogg som hon äntligen fått tummen ur röven och startat upp! EvelinaLidman it is ;)
 
Nu ska jag mata igenom denna jobbnatt och imorgon ska jag sova like never before då jag slutar!
Puss & kram på er snyggingar.
 
Hehe, gammelsusanne flög av skotern en gång i vintras! så kuuuul med vinter och skoter och allt sånt gött :)
ojojoj, vad jag kommer ångra de där orden då kylan tränger på....

Natt

Ey peeps! hur är det med er egentligen? jag hoppas ni har det riktigt gött och njuter av den sista tiden av denna sommar. Usch vad trist det känns att behöva säga att vi är inne på slutspurten av sommaren, har den ens börjat jag undrar?;) jag och mamma såg att en björk höll på att bli alldeles gul idag, och det vet ju alla vad det innebär, hösten is coming to town! hehe. Fast den är inte så pjåkig heller, mysigt att få börja tända lite ljus och ta på sig sköna varma tröjor. OCH inte för att glömma så inträffar ju faktiskt den bästa dagen på hela året på hösten, min födelsedag! ;) tjofaderittan vad sköj. I år ska jag baka nåt spektakulärt! kulkulkul.
 
Jase, jag säger då det. Bara sen jag fyllde 20 har den hänt så himla mycket, inte bara för mig tror jag. Detta år har känts väldigt stormigt och konstigt. Som att jag fick panic och flyttade till kiruna, jag minns typ inte ens at jag bott där? svinkonstigt. Jag måste ha vart inne i nån form av psykbubbla och visste inte riktigt vad jag höll på med.. Ja, tur att jag blev jag igen och tänkte till och flyttade hem. Huvva, jag vill aldrig mer flytta från mina nära och kära igen!
 
Ni får ha det så himla bra, många kramar!

Vad har du gjort Fanny?

Näe, nu har jag ju sett klart hela första säsongen av Hart Of Dixie. Vad ska jag nu kolla på?:) jag älskar då jag hittar en ny bra serie, jag kan kolla hur mycket som helst! jag har kommit in i nåt film-il också. Vill bara softa och se film hela tiden, kul tjej! höh..
 
Konstig dag idag, det är ju som varmt men det är massa moln och det känns som mörkt på nåt vis. Jaja, jag ska be till gud att nästa sommar ska bli bättre än denna. Om man jämnför med förra sommarn då det var kanonväder har ju denna vart som en pitt. Inte okej, och mitt fejs har dött och vägrar ta åt sig färg. Kuuuuuuul!!!!!!
 
Näe vet ni, nu blev jag nästan lite irriterad. Så jag säger hejdå innan orden blir allt för fula!:)
 

blablabla

Jahapp, hej på er. Idag är det Lördag och jag jobbar på som en gnu men nu har jag tagit ut en välförtjänt rast.. I helgen jobbar jag 06.45-21.00 båda dagarna, ganska långa pass. Menmen, sånt e livet!
Jag har ändå hunnit med att känna på lite Luleåkalas för vi var där ett gäng i Torsdags. Jag, Frida, Johan och Ante åkte in till Gurra och förfestade lite, sen kom Magda och några fler härliga typer :) det var riktigt kul för att vara Luleå, jag brukar ju inte tycka om det så mycke men det kanske berodde på det fantastiska sällskapet? ;) mina friends är fantastiska. Herregud, vad hade man gjort utan sina vänner? ingen får glömma att vi ska ta hand om våra nära och kära, det är det bästa vi har, after all....
 
Ja, annars händer det inte så mycket.. Ha det fint, hejdå :)

RSS 2.0