Paus

Hallå på er. Just nu ligger jag och tar ett litet break i soffan. Jag håller nämligen på att diska, tvätta & städa. Det är så skönt då man känner att allt är rent och fint :) jag funderar även om jag skulle ha bakat något ikväll, jag har länge velat testa leilas hallon & choklad cupcakes! Tror de är riktigt smarriga.. Jag hade tänkt visa er lite bilder från lägenheten men blogg.se är ju sämst och har ingen iPhone app så det går inte att föra över bilder från telefonen till bloggen. Och vi har inte internet än så jag får ta bilder och föra över dom på datorn då jag far hem till mamma :)

phone

nooo inspiration. MEEEN, nu har jag fått min telefon så nu kan ni räkna med bilder! tjao.


some words

Hola amigos! FAN vilken skitväder hela tiden. Det har regnat i tre dagar nu, usch! man blir ju så rastlös av att bara sitta inne, eller man behöver ju inte men man känner sig ju inte supersugen att knata ut i regnet på en promenad eller så. Men faktiskt så gick jag ut på byn imorse, det är ju inte så långt men(!) luften är ju aldrig friskare och härligare än då det regnar, så egentligen borde man ju ta sig en löptur eller liknande då det regnar för då slipper man ju löka sönder som man annars gör då solen steker på.. Jag menar, ingen har väl dött av lite vatten? ne.

Jahaja, ikväll ville Ellen att jag skulle komma hem på Glee-maraton och det tror jag faktiskt jag ska göra också. Jag har missat så himla mycket av det så det är ju helt sjukt. Tycker det är så bra! hehe. Gillar alla serier/filmer och skit där dom sjunger och dansar..

Och juste, jag hade ju sett fram emot att se filmen a million dollar baby i söndags som gick på tv, men då glömde jag bort det och misasde den.. Typiskt! såg ni den? var den bra? :)

sunshine

Hello. Vet ni? imorse slog jag på radion och då spelade dom "hej hej monica" haha, hur gammal? hur dålig? man vet inte. Idag jobbar jag till i eftermiddag och efter det blir det att kanske åka och kika på lite damfotboll. Efter det ska jag raka spåret hem, duscha och fixa mig lite inför kvällens festligheter. Jag är sjuukt taggad! Jag är också väldigt glad idag för jag trodde att jag skulle vakna upp till spöregn men solen skiner och det är riktigt skönt ute..

Nej men det här går inte, nu måste jag rusa! hejhejhejhejdå.

the latest

Tjenare kompisar! Fredag idag och det känns ljuuvligt, även fast jag ska jobba precis hela dagen, hela kvällen, hela natten och hela dagen imorgon. Puh! Men det är ändå alltid nåt speciellt med Fredagar för mig, jag blir så glad, haha.. Annars händer det inte så mycket, vi börjar få ordning i lägenheten så det känns riktigt skönt. Bara den där jävla soffan kan komma någon gång, sämst att det tar så lång tid! men nu tror jag det bara börjar vara typ 1-2 veckor kvar av leveranstiden. Skönt! Då man har en säng och inte en soffa blir det ju att man sitter i sängen om man vill kolla på en film eller så, och det tycker jag är SÅÅÅÅÅ äckligt! i sängen ska man sova och inte ligga med kläder på och smutsa ner, usch!!

Jag tror förresten att jag lyckats få ledigt en HEL vecka i sommar (halleluja), så då ska jag och Robert åka till Skåne till deras stuga. Det ska bli skönt med lite semester mitt i allt jobb! :)

Jag skulle kunna visa lite bilder på the apartment om ni vill? om ni vill? om ni vill? hehe. Måste kila, bye!


my lovely phone

HEJ! här var det längesen jag skrev känns det som. Idag skiner solen som bara den, mycket skönt. Synd bara att jag börjar jobba om 45 minuter. Men det är ju nästan alltid sådär, då man jobbar är det fint väder och då man är ledig regnar det typ.. Hehe nej, jag är så glad att jag får jobba!
Idag har jag vart i lägenheten och plockat ihop lite och sen vart på byn och druckit kaffe/ätit med fina evve & ida :) vi pratade om tjejfest nästa helg så jag HOPPAS kan byta bort mitt skift så jag kan vara med!:)

Jag beställde just en ny iPhone 4, som ni kanske minns försvann ju min i vintras och jag känner att jag vill inte leva utan den nå mera. Nu hade dom fått in vita så jag tog en sådan :) riktigt fin! Så då kommer det förhoppningsvis bli lite mer liv i bloggen med bilder.

Nu ska jag börja trampa iväg mot arbetet, ha en fin dag och njut av solens varma strålar! :) kram från mig.


WIDE

God kväll. Imorse kom vi hem med flyget och det var riktigt skönt. Just nu sitter jag i världsmeteropolen och myser med bobban.. Han kom idag med det fina förslaget att besöka IKEA imorgon, det lät himla bra tycker jag så det kanske blir så :)

I veckan har vi mest bara legat och stekt vid poolen på hotellet. Men vi har även hunnit med lite shopping, vattenlandet och så gjorde jag mig en liten tattoo! Mycket bra resa men det är alltid grymt skönt att komma hem..

Livet suger fortfarande uta min iPhone 4 men jag ska ringa folksam imorgon och fråga vad dom egentligen håller på med. Jag skulle ha fått mina pengar för en månad sen men ännu har jag inte sett till några dollars! Det jag ville komma till med all denna info var att jag kan ju inte visa er några bilder utan den så bloggen är lite tråkig..

Nåja, ni får ha de så bra.. Avslutar detta inlägg med ett speciellt ord för denna semestervecka; BRETT!

from turkey

Hello allihopa dar hemma! vı har haft en fın vecka har i turkland. Inatt aker vi hem igen och det kanns ganska skoent faktiskt.. Skulle bara ge ett livstecken! Kram kram :)

RSS 2.0