en dag

Hej vänner!
 
Idag är det annandagen och jag jobbar till klockan 21. Då planerar jag att åka till mamma och placera min kropp i hennes soffa och sen inte göra så mycket mer, bara ligga där och slötitta på tv. Jag vill helst slippa åka hem till min lägenhet, jag är inte redo för det än, inte idag. Den är nämligen fylld med flaskor och burkar sen gårdagens fest. En fest som började med några tjejer som slutade i stor förfest med massa folk innan utgången. Härligt! Men det brukar ju ganska snabbt att städa efter fest, det är ju bara plocka ihop alla burkar så är det ju som klart sen. Men det ser ju förjävligt ut innan man tar tag i det, och undra hur det luktar? uuhhh. Annars hade jag en supertrevlig utgång men minnena är inte riktigt med mig till 100%, men så kan det gå, jag gjorde ju inte illa mig iallafall ;) man får vara lite optimistisk ibland för att palla livet. Jag är då bara så jävla glad för mina underbara vänner känner jag, kärlek till er darlings! extra mycket värda en dag som denna då jag enbart vill ligga och mysa med min kille som inte finns, då finns dom här och myser i hans ställe :) det är fan bra skit!
Nu måste Fanny arbeta vidare, hoppas ni har en jättebra onsdag! Puss.

Jul

Puhhh! Jag har precis kommit hem från julfirandet hos mamma & pappa. Jag är riktigt trött och jobbar imorgon så jag måste sova! Har fått göttiga paket så jag är nöjd & belåten med massa krubb i magen :) men imorn ska den dansas bort på Polar Hotel. Kuuul :)

Hoppas ni hare bra! Puss.


öhöhö

HEJ! kan ni förstå att det är julafton imorgon? jag har då inte alls hängt med i svängarna denna månad. Det har gått på tok för snabbt! men iallafall så jobbar jag nu fram till imorgon 15.30. Jag tycker inte det gör så mycket att jobba en dagtur på julafton, då slipper man stressen där hemma och kan bara glida in till middagsbordet ;) skönt.
 
By the way känns det supergöttigt att ha ett nytt år framför sina fötter! 2012 kan ju go and die.
 
God Jul!

Svammel

God kväll ladies! Jahapp, nu har jag tagit mig från Johanna faktiskt. Men inte så långt, bara till mamma ;) hehe. Kände inte för att åka hem till tomma ensamma lägenheten faktiskt. Men imorgon ska jag "flytta hem" igen ;). Jag har inte sovit hemma på en hel vecka kom jag just på, har nästan glömt hur det ser ut..nädå, men jag minns att jag städade innan jag åkte iväg förra helgen så det känns supergött att komma hem till en clean lägga :)

Nu ska Fanny sova. Puss!


Sjukan

Legat helt däckad sen i söndags. Kom hem från kronogård då och då åkte vi direkt till Johanna, har inte tagit mig från henne ännu så ni kan ju gissa hur det är med oss. Fy fan, där ett tag trodde jag det var ute med oss. Men nu börjar ansiktet vara mindre grönt och mer normalt. Gött, vore ju åt helvete att vara sjuk på juldagen som man väntat på sen man föddes! Nu ska jag spoona vidare med fridishen till love actually. Adios amigos!


I love you

God afton! Ligger nu här i sängen med Maggan och jag tror inte det kommer ta många sekunder innan jag somnar in. Först var vi på gymmet 1 timma och sen spelade vi bandy i typ 1,5 timma. Så kroppen är trött & det känns gött! Imorgon väntar tvättberget på mig och det känns otroligt inspirerande & mysigt, nehh! men rena kläder är ju aldrig dumt. Sen på kvällskvisten gittar vi upp mot kronogård & på fredag kommer Mr. Skrot & Friiiiida <3 love it.

Nu rinner det ur ögonen för de är så trötta. Puss hejdå!!


Klagomuren

Jag tycker det är så jobbigt med dessa kvällar. Varför kan man inte bara stänga av tankarna som snurrar och bara få vara tillfreds med situationen man befinner sig i? Det hade vart så otroligt härligt. Men istället ska man ligga & fundera, bli ledsen, bli glad, bli orolig, bli arg...och ibland blir jag så jävla förvirrad av alla tankar så jag vet knappt vad jag känner mer. Mina helger är alltid uppbokade till max så då är det inte så farligt, då har man annat att tänka på och det blir oftast sena kvällar så då man lägger sig på helgerna somnar jag ganska direkt, då slipper jag tankarna.
Men på veckorna har man tid och man lägger sig tidigare, då hinner man ligga och tänka en jävla massa skit, som jag är så less på! Ibland önskar jag att nån kom & gav mig en redig käftsmäll så jag bara fick somna och slippa känna.

Ja fy fan vad jag har det bra jämfört med många andra människor, men alla människor har behov och nu behövde jag skriva av mig lite. Det var skönt! Tack & hej <3


Finaste sovsällskapet

God afton sköna bönor. Nu ligger jag med finhumlan vid min sida, men hon sover ju såklart :) Vet ni, idag har jag vart feberfri och halsmandlarna börjar se normalstora ut igen :) så skönt. Om det känns bra i halsen imorgon ska jag ut på långpromenad, kanske lite risky att börja löpa direkt efter man vart sjuk, så det får bli prommis. Man ska vara försiktig med att träna då man är sjuk, speciellt då man har ont i halsen. Det kan få sånna tråkiga konsekvenser!

Imorgon då(!!) jag hade lovat Magda att fixa gomiddag på bordet då hon kom hem från jobbet, men heeheee, det slapp jag, eftersom mamma & pappa bjöd in oss på julmiddag istället :) så gött, har suktat efter julskinka i flera dagar.. Men sen är det ju dom här fiskpinnarna med spenatsås som jag också vart sugen på i 120 dagar, när ska jag få slabba i mig er små pinnar? På söndag, på söndag får det bli. End of story!



Maja

Jag älskar denna kvinna!!!!!


Sickness

God morgon ladies. Inatt har jag haft väldiga problem att somna, sist jag kollade på klockan var den 4. Jag har vridit och vänt på mig tusen gånger och svettats och frusit om vartannat. Det värker i hela min body och jag kan nu konstatera att jag har feber, gick och kollade precis och tempen låg på 38,9. Jag har tyckt att jag vart väldigt trött den senaste tiden så det var nog en liten varning inför detta. Nu verkar det inte som att jag kan sova mer denna morgon så jag ska lägga mig i soffan och invänta julkalendern.

Ha de göttigare än mig! Puss.


Opubliserat inlägg från måndagnatt

Uh, mår som en påse skit. Vaknade med halsont imorse och nu värker det i hela kroppen och känner mig febrig. Kan inte somna heller verkar det som, jag brukar ju vika in där vid 11 men jag tror det blev lite väl knasiga sovtider i helgen..

Det här med att det börjat vara över 20 minusgrader känns faktiskt bara jobbigt. Kan det inte bli vår så det börjar vara kul att va ute i snön & sola plytet lite :)

Nu ska jag sova, imorgon kanske det kommer lite gladare ord från min sida :)

Puss & hej. Ta hand om er!


RSS 2.0