Orättvisa

Hej hej. Jag ligger här i sängen och kan inte riktigt finna ro i min kropp att somna. Jag har tänkt så mycke på hur orättvist livet är mot vissa ibland och vad det egentligen betyder? Om det nu betyder något. Varför insjuknar en liten flicka på 6 år i obotlig cancer? Och varför får en del människor så djupa depressioner att de till slut inte orkar leva mer? Jag känner mig så hjälplös och vill bara kasta bort alla mina jävla dyra kläder och grejer man köper som "man bara måste ha". Är man frisk så borde man bara hålla käften. Åh jag är så arg på hur det här jävla samhället är format! vill bara ge det en käftsmäll.

Åhhhh, jag älskar den här bloggen. Här kan jag skriva vad jag vill och avreagera mig bäst jag vill. Nu har jag gjort det så nu tackar jag för mig och hoppas kunna somna snart! Hej.


Crapday

God afton. Åh, äntligen kväll känner jag bara. Denna dag har vart fruktansvärt seg och bara skitjobbigt! Jag har vart i stan med syster där jag hittade mig en höstkappa, jag har haft en jättefin favorit men den har på nåt vänster försvunnit! Himla typiskt. Så det var kul att jag hittade en, känns lite för varmt att dra på fjällräven jackan ännu och lite för kallt för skinnjackan, så en kappa var det jag behövde!:) hehe det lät ju inte så värst segt eller jobbigt, men resterande tid av dagen har vart så jäkla långdragen. Så det är skönt med kväll så man strax för pömsa in! Nu är jag & Frida hos Ida och kollar serier :) skönt.

Till dig som frågade vilken hårfärg jag använder så kan jag säga att det varierar lite. Vissa gånger går jag till frissan och då jag färgar hemma så använder jag blond färg med nummer 10, olika märken beroende på utbudet. Tror jag oftast kör på excellence om jag inte minns helt fel!:)

Ha det fint kompisar och så hoppas vi på en dag fylld med energi imorgon!!:)


Massa text

Hej fina ni, och fula, icke att förglömma!;) jag måste bara få berätta en grej. Igår var jag ledig, jag vaknade av mig själv kring 8 snåret på morgonen, sen somnade jag om igen, vaknade vid 9. Då slog jag igång en film som jag somnade till och då jag vaknade så var jag sjukt hungrig på lite frulle, så jag gick och kollade vad som fanns i min ungkarlskyl. Där fann jag supergod sommarkaka och mjölk, detta tog jag med till sängen och satt och schlabba i mig medan jag såg serier. Sen började jag må illa av för mycke kaka och då försökte jag somna igen och det gjorde jag också. Halv 3 klev jag upp ur sängen och jag kan tala om att jag inte kände mig fräsch just då, jag kan även säga att det har nog aldrig hänt i hela mitt liv. Tur frida ringde och sa att jag skulle följa med till johanna. Då var jag ju tvungen kliva upp & duscha av mig lite sunk. Dessutom var det strålande sol ute och jag bara låg där och jäste som en Gud! Haha huvva, tur jag är morgonpigg nästan alla andra dagar och slipper känna mig lat & ful ;)

Idag har jag vart och träffat världens sötaste lilla Elsa :) min fina vän Evelina har precis blivit mamma och jag är så himla glad för henne och Emils skull! Hon var så liten och underbar. Dom små fingrarna, fötterna och hela alltet är så fachinerande, tänka sig att den lilla krabaten legat i eves mage! Jase, människokroppen är utan tvekan det coolaste jag vet... :)

Annars har jag bara hängt hos Johanna ikväll och kollat x factor & hollywoodfruar. Älskar se programmen!:) och juste Holly & Havanna är hemma, underbart!

Nu ska jag krypa ner! Puss.


Jahaja

Hello! Idag har jag inte gjort så många knop. Åt lunch på allmecan, hängde på klippet och kollade då magg blev vacker och sen for vi och åt på cafet, haha mat hela daan!

Just nu sitter jag & Margareta här i soffan och inväntar fritte! Vi ska häng & släng. Nu måste jag gå, hejdå!

Här får ni lite coola bilder!


baka baka liten kaka

God förmiddag sköningar! hoppas ni har det bra. Jag sitter här i soffan och väntar på att äppelkakan ska svalna så jag kan skära upp den. Jag förstår inte varför jag inte bakar mer, det är ju så kul! :) I år blir det dock ingen avancerad tårta från min sida, jag har inte haft tid och det är ändå ett litet projekt att göra en våningstårta.. Men det går nog bra ändå skulle jag tro :)
 
Idag fyller Hanna år och hon ska vi såklart säga STORT GRATTIS till :) hoppas din dag blir toppenbra lilla sniff!
 
Nu ska jag diska, tjohoooo!!!
 
 
Här har ni förra årets birthdaycake! :)


 
 

my weekend

Jalla jalla! jag tänkte berätta lite om min helg då jag inte hunnit uppdatera nåt. Fredagkväll kom magg och hämtade mig och sen åkte vi till Vidsel för gomiddag hos mattan & Chris.Dom hade fått det riktigt mysigt i nyläggan :) Efter massa mat och några drinkar åkte vi till Bredsel där Jesper hade lite kalas med beerpong och mindre ljuvliga drinkar. Det var riktigt trevligt och vi dunkade ner våra plyten i kudden runt 5 snåret på mörakwisten!
 
Lördagen gick i trötthetens tecken. Jag och maggiz sov några timmar mitt på dan, tog en slowmotion prommis, hade lite våffelkalas och sen bestämde vi oss att vi ville hänga med boysen från byn, sagt och gjort. Vi åkte till Älvsbyn och där hängde vi först hos mig, sen hos Babsi och sen vidare mot brytner. Rolig kväll men det är så tråkigt då det kommer för mycke småfolk på fester, gillar det icket. Men dubbelröören fick jobba på så det var ju iaf kul, haha!
 
Nu ska jag kolla tv. Bye!

young, wild & free

HELLO HELLO. Nu är klockan 22.10 och det betyder att det strax är dags för fröken Öberg att söka sig mot sängen. Jag har börjat bli så himla pöms på kvällarna, det kanske är åldern, jag fyller ju faktiskt 21 härliga år nästa fredag! :) hehe, det känns så gött att vara young and free och ha hela livet framför sig fortfarande, det känns ändå som att jag hunnit ganska mycket i mitt liv hittills. Det beror givetvis på vad man jämnför med men jag känner att livet är gött och jag tycker att min ålder är bäst just :) tjoho!
 
Imorgon ska jag jobbe på dagen och på kvällen ska jag och Mysigamagda_17 åka till Matilda & Chris för lite middag. Det blir mysigt! sen hoppas jag att magg är 100% tagg för lite fiske på lördag. Det skulle va fööör gött!
 
Nee nu måste jag gitta, bye!

torsdaag

Hej kära läsare. Idag slog jag upp mina ögon klockan 08.45, då tog jag på mig löparskorna och gick upp på åsen för några friska löpsteg. Det var grymt härligt! efter det åkte jag iväg med massa kartonger och skräp från alla ikea inköp, skönt att ha det gjort. Sen har jag hängt in lite kläder i garderoberna och grejat på.. Så skönt att va ledig mitt i veckan ibland! man får som så mycket gjort..
 
Imorgon är det Fredag och då vankas middag med goda vänner, så gött.
 
Ha det fint, nu ska jag kolla kontaktannonsen! ;p

Måndag

Hallå hallå. Dagen har spenderats i lägenheten med en byrå, herregud, tror jag skruvar ännu! Men nu är den klar och det blev supernice. Allt börjar bli klart och det känns hundra procent rätt!:) jag har även köpt mig en jordglob och en blomma till sovrummet på Floristen idag, finfint.

Idag kom Ellen och flickorna hit och herregud var roligt det är :) Holly kan ju få vem som helst att smälta & havanna växer så det knakar. Underbara ungar!

Just nu sitter jag mamma, Ida, Ellen & Hilda och kollar på gårdagens X-factor, Isak är ju riktigt grym, och bara 14 år! Talang.

Nu går det räcka, ha det jättebra så hörs vi kömpisar!:)


torsdag it is

Heey birdies! torsdag idag och man börjar feel the smell att helgen närmar sig, härligt! Imorgon väntar dock begravning och det känns fruktansvärt jobbigt, en begravning är ju aldrig rolig men det känns extra tråkigt då en person som inte ens hunnit leva halva sitt liv gått bort.. Livet är så konstigt ibland!
 
Annars händer inte så mycket, helgen är oplanerad men jag och magg the sagg kanske ska åka på en liten fisketripp, det vore fantastiskt skönt, kul och avkopplande! :) men vi får se, gött att inte ha en helg planerad faktiskt. Känns som att det är 120 år sedan sist.
 
Nu ska jag hoppa iväg, byebye!

Alive

Okej! Hundra år sen sist jag skrev nåt här känns det som. Men vi kör väl bara på som vanligt I guess... Just nu håller jag på att flytta, haha igen. Nej men det går faktiskt bra och känns 120% helt rätt, så det är ju bra! Idag har jag köpt ljuvliga nya köksstolar till min fina lägenhet, eller jag har beställt dem så jag hoppas de dyker upp inom kört.

I veckan jobbar jag på All Mecanfiket, jag och Sussie lagar mat som gudar och dagarna flyter på himla bra faktiskt :) superking!

Nu ska jag skrämma liv i morsi som somnat sittandes i soffan (händer typ 12 gånger per kväll) hehe sötmamsen.
Ha det gött och kör inte vid rött!


Flytthjälpen agerade spännband!


RSS 2.0