Torsdag

Hej på er. Denna vecka har nog vart den tröttaste ever. I princip så fort jag satt mig ned har jag somnat. Helgen är oplanerad och det känns riktigt skönt, det enda jag vet är att på lördag ska jag bli ett barn igen och kolla julkalendern så då vill jag vara pigg & glad, alltså inga hangover :) december är en mysig månad, så den ska vi ta vara på.

Idag jobbar jag på dagis. Det funkar bra. Men huvva huvva huvva vad jag är less att tillhöra bemanningen, uhhhh!!! Vill bara jobba med det jag tycker är roligt och duktig på, då skulle jag nog vara en mycket gladare person :)

Ha de gött små barn! Hejppa.


Majsksisözpxpsaäå

JAHA. Då ligger jag här igen, kan inte somna. Vet inte varför. Vet inte varför. Vet inte varför. Vet varför. Hejdå.


slumberweekend

OKEJ, hej på er! vad är det för dag imorgon? jaaa, jag veeet, det är FREEEDAG. Så jävla bra. Jag har verkligen en superrrrolig helg framför mig. Denna vecka har faktiskt gått snabbare än jag trodde. I måndags höll jag på att dödde för att tiden gick så slow. Men imorgon är det dagen D och vi ska duka upp till pyjamasparty. Hehe, det var inte igår om jag säger så ;) Vi ska samlas hos skrolli och börja med att hoppa i pyjamas/onepiece och sedan laga middag tillsammans. Sedan blir det en massa surr & en massa vin med bästa vännerna. Vi har planerat att göra en fet båt med hjälp av soffor och madrasser och bara ligga och må så jävla väl hela kvällen lång. Hur jävla göttigt låter inte det?
 
På Lördag fyller syrrans kille 40 gamla år så då blir det fest i Renbäcken. Tjofaderittan vad sköj!:) Alla mina syskon ska dit + maggi & skrolli fick rycka in som kvällens date för mig & hilda. Hehe, man får ta vad man har! nää, hellre maggi än nån jobbig dude som bara är kört kört kört....haha?
Även lördag blir det sleepover hos Johanna, vi har tänkt sova där flera helger nu men det har aldrig blivit av. Vi tjejer har ju ett alldeles eget sovrum hos henne i hennes fina hus så vi måste ju ta vara på det :)
 
OCH KOM IHÅG, jag är lyxvarianten, jag är färgen i filmen om ditt liiiiiiiiiv.
 
Rebus till MaggiRaad
fanny + magg + darin + raad + lotta = ??
 
 

People

Men come on. Varför kan man inte bara få bestämma när man ska vara trött eller pigg? Jag kom hem typ halv 10, käkade lite kvällis och sen var allt bara dåligt på tv så jag tänkte att jaaa, jag går väl och lägger mig då. För det finns då fan ingen levande själ jag kan prata med här hemma, eller det skulle väl vara blommorna då, nej juste, jag har ju bara plastblommor så det går inte heller. Men inte är jag väl trött klockan 10 heller. Så nu ligger jag här och har läst ur massa böcker bara för att bli trött.. Jag är verkligen ingen ensamvarg, jag vill ha människor runt omkring mig väldigt stor del av min vakna tid, eller då jag sover också för den delen. Blä, dålig kväll! Hejdå


Lille lille lördag

God afton. Jag har legat i soffan nån timme nu, det är så skönt ibland att bara göra ingenting :) eller jag har precis ätit, det blev banangröt med vaniljyoghurt och en finncrisp med keso och kalkonbröst på, supergott! Och supermätt blev jag. Men det är förjävligt tråkigt att äta middag själv, hate it.

Ikväll är det bandy men jag vet inte om jag ska dit. Kanske tar en långpromenad istället. Tror det får bli så, känner mig sugen att plugga i hörlurarna och bara gå gå gå :) och förresten, bästa Berg flyttar in är ju kl. 21 så det blir minsann ingen bandy.

Nä, på med skorna & ut och knata.


Monday morgning

Hello! Helgen gick alldeles för fort som vanligt, men nu är det måndag & en ny vecka väntar oss :) idag jobbar jag till 3 och efter det tror jag att det blir en liten microvila innan löpandes ska intas med lille Maggiesaggie :) Jag sitter här och funderar när vi ska få oss nån snö i våran lilla by... Känns som att det börjar vara dags faktiskt :)

Ha det gött och kör icke mot rött. Byebye :)


Memories

Jamen herregud då! Ida hade lagt ut lite gamla bilder och plötsligt strömmar det en miljon olika känslor genom kroppen. Tänk vad mycket man hunnit med ändå, en hel del. Alla dessa underbara människor som man fått uppleva en massa saker med. Helt otroligt vad det värmer i kropp & själ då man börjar tänka på allt & alla :) Hemavanbilden var kung, den resan var verkligen bara spontan & härlig. Och Sara körde om bil efter bil som en Gud, nooooooot! Haha;) puss på er kömpisar.


Hole in one

Goddag! Imorse vaknade jag av att telefonen ringde, då var det jobbet som kallade. Jag hade drömt en massa drömmar precis innan jag vaknade så det var lite jobbigt att kliva upp faktiskt, dumma drömmar! Vad betyder dom egentligen? Det hade vart intressant att få veta. Nu har jag iaf lunch så jag sitter här och spanar in mitt hål som jag fått i sockan ;) hatar när det händer.


Cause we're all been painted by numbers


Måndag

Gumöra gumöra! Helgen har vart spontan och skitrolig. I fredags blev det garagefest & i lördags blev det också fest och bästa pillan var också meeeed:) haj på daj!

Nu ligger jag i Hildas säng & drar mig, jag har sovit över här, men jag vet inte riktigt vart hon håller hus?;p

Om någon ser en nyckel med en röd bricka på så kan ni ju hojta till ;) hejda!


Life

Heeeeej hej hallå! Åh vad jag e glad denna fredag. Äntligen har min fina telefon kommit till mig :) så jag är nöjd idag. Jobbigt bara med alla nummer men sånt brukar ju lösa sig.

Imorse skjutsade jag Ellen & flickorna till tåget i Boden. Sen åkte jag till eve och Elsa :) kul att träffa dom och surra lite. Det är så kul då vi pratar vad vi gjort på helgerna, haha ganska stor skillnad på vad man gör om man är mamma till en liten knodd eller om man är singel och är ute och ränner ;) men det är bara roligt tycker jag med lite kontraster.. Även om man är lika gammal så kan ens vardag se så olika ut beroende på..

Nu ska jag läsa min underbara bok, och eve, köööööp den!!!!:)


Hit me, hit me hard, i wanna see the stars.

Hej bloggen.

I fredags hängde vi ett gäng hos dessi på kvällen, lite vin och surr innan vi åkte vidare till vistträsk & sedan vidsel för lite festligheter. I lördags vaknade jag & magg upp i vidsel och då var det bara given gas hem mot pärlan för att käka och packa inför nästa äventyr. I lördags var ju faktiskt kvällen vi alla väntat på i 120 000 år ;) halloween! Så då alla var redo åkte vi iväg mot storforsen i familjebussen. Kvällen var bra och lååång eftersom jag & dannyboy kom på att vi skulle starta festen igen vid 4-snåret på morgonen, supersmart!!! Not. Men dra en gräns vill jag bara säga, jag har inte blivit människa förrens typ nyss, lugna puckar ett tag nu. Skulle vara mycket skönt att göra nån nytta ett par helger istället för att festa. Det är så vidrigt egentligen vad sprit kan göra med människor, vissa blir ju rent elaka av det. Så onödigt och tråkigt för det betyder ju också att någon blir sårad i slutändan! Blä..

Nej nu har jag vart riktigt dum mot min kropp både med alkohol, dålig mat & ingen motion ett par dagar så här kommer hälsosamma tjejen och hon är här för att stanna!:) imorgon blir det bandy och tjofaderittan vad skoj det ska bli.

Ha en trevlig tisdagskväll och var rädd om varandra :) puss & hej.


RSS 2.0