SUNDAY SUNDAY

HELLO boys and girls. Gårdagen var så jävla rolig att jag tror jag dör, det var så himla mycket folk och jag tror inte ens jag hann prata med alla som jag ville, riktigt lyckat! jag fattar inte att de inte kör fler helger på hotellet för det är ju alltid så himla kul där liksom.. Kvällen slutade hemma hos ida vid matbordet kring 3-4 någon gång, vi käkade tacos och det var så himla gott. Godare än en lurvig frassesburger! idag började jag jobba klockan 12.00 och det gick som en dans, eller det går bra än för jag jobbar fortfarande, har bara en liten rast nu.. Jag går av imorgon klockan 14.00 och då ska jag åka raka vägen hem för att sedan låsa in mig, stänga av telefonen, lägga mig i fosterställning och bara däcka i soffan. Den som väcker mig kan ju lika gärna börja gräva sin egen grav eller nåt...

Sen är jag ju såklart lite ledsen också, jag menar det är ju söndag, och jag jobbar...på söndagar ska jag ju vara med ida och kolla solsidan och allt det där, men inte idag! men det är ju bra att jag får jobba faktiskt, för då får jag pengar, och har man pengar så kan man åka utomlands och då får jag vara med ida en hel vecka istället för en hel dag! ljuuuuuvligt :)

Nej men allvarligt, nu ska jag sluta gorma! vi ses, imorgon kommer det in sjuuuuukt fina bilder...eller på tisdag, eller  onsdag......och sen en till grej, vad fan är grejen med att läsa en blogg och aldrig kommentera? ja, det var en pik till samtliga av mina läsare! bye.


dagens matriella most wanted

Alltså jag känner ju så här, livet vore så mycket enklare om jag bara fick en SMEGkyl och en Kitchen Aid...eller vad tror ni?;)


JETESHÖNT

Shit asså! som Sven skulle ha sagt.. Efter jag slutade jobba 15.30 begav jag mig hemåt för middag och sen blev det gymmet. Det blev bara löpning idag med fy fan vad skönt det var, och bra gick det som tusan! kul. Bra att det inte alltid bara är jobbigt och tungt! då blir man ju liksom motiverad till att gå dit igen.. Just nu är jag så trött så jag vet inte vad, och jag har satt mig i soffan. Hur fan ska jag ta mig upp härifrån? Shit asså igen!

Imorgon händer veckans höjdpunkt, klipptid! så jävla skönt, förmodligen blir jag flint efter besöket för mitt hår är i sitt livs sämsta form och jag ska be henne ta bort varje millimeter av det som är nött.. Fy fan, det ser förjävligt ut! Men skit i det, vem faaaaaan bryr sig om hundra år? Ida tycker att jag ska raka ena sidan, men då säger jag bara: WUUUUW! jag hade ju så i typ åttan, men jag tror jag var lite coolare då än nu....och sen har ju alla börjat köra september-stilen så det känns inge kul med rakade sidor längre! sad but true. Men det är väldans fint, men även om jag hade velat göra det hade jag aldrig vågat för jag är så jävla feg! nu ska jag duscha för jag luktar jävligt dåligt, hejddddddddåå ladies!

Tv-tips

Tjena igen! Igår såg jag "den hemliga miljonären" på tv. Det var riktigt intressant och bra program! Och Ola som var med igår var så så söt så man dör!!:) nej men på riktigt var det väldigt bra och jag ska def se de kommande programmen också.. För er som inte vet vad det handlar om så är det en person som har bra med pengar, en miljonär, som går ut i samhället och utger sig vara typ volontär och åker och besöker en massa människor som hjälper hemlösa personer genom att dela ut mat osv.. Sen väljer miljonären vem han vill dela med sig av sina pengar till.. Igår gav Ola pengar till några olika som han tyckte gjorde en fin insats! :) jag är så grym på att förklara, men ni fattar?!

MY DAY

Nämen godmorgon då! idag har jag först tandläkarn på schemat, klockan 8.50 ska jag infinna mig där för att laga ett hål, not so fun! sedan måste jag rusa iväg till jobbet som pågår till 15.30. Efter det hade jag tänkt gå till gymmet direkt för att göra bort att träna.. Nu känner jag att jag längtar till träningen då jag vilat i typ 3 dagar, det är bra! man ska inte träna för ofta med samma grejer för då blir man sjukt less. Bättre att variera! yeeees...

Nä nu måste jag börja fixa och trixa lite om jag ska hinna med allt idag... Ha en fin dag readers, bye!

H&M RUUUULEZ

Hej på er. Idag bestämde jag mig för att åka in till luleå på eftermiddagen för att hämta hem min syster efter hennes jobb. Annars skulle hon vara tvungen att åka buss, först in till Piteå och byta där, sen vidare mot Älvsbyn. Jag kom dit lite innan hon slutade så då hann jag in på H&M en snabbis, jag gjorde några köp och än så länge är jag nöjd med allt..

Först ut har vi denna härliga färgklick. Visst känns den somrig? men jag tror jag ska göra så att jag kör på denna till helgen då det vankas skoterfest..jag tänkte att den är ju lite ski-doo inspirerad!;) hehe.



Sedan har vi denna lilla karamell, med fastsydda blommor typ.


Och sen köpte jag en liten kavaj/jacka/bolero, vet inte vad jag ska kalla det.. Men visst är den rolig? det är samma som klänningen, men på denna är det fastsydda hjärtan. Typ 1000 stycken!

Plus en hatt, en kofta och ett armband, men de har jag ingen bild på...


Joo

Alltså okej, då kör vi ett litet inlägg då bara för att det är tisdag liksom... Dagen började fint med att telefonen ringde, det är typ det värsta jag vet, att bli väckt av att det ringer. Efter det kunde jag ju såklart inte somna om så nu ligger jag i sängen och funderar vad jag ska hitta på idag, det enda jag egentligen vet är att jag ska träna!

Nä nu orkar jag inte mer, jobbigt att skriva från telen, tack hej!

TOOTTOOTRSDAG

Hej skitungar! jag är precis hemkommen från stallet, följde dit med jossan och hilda en sväng men det var då ingen hit, förbannat kallt.. Nu sitter jag på florren och värmer mig med en kopp kaffe! snart ska jag hem och duscha och sedan blir det att knåpa lite på ett projekt jag håller på med. Ikväll ska jag på Tupperware-party hos ida, trevligt!

Vi hörs senare, då ska jag bjuda på lite pictures! byebye.

MURDEREERRRRR

Hey dudes! Idag har vart en kall och eländig dag, tror ingen är lika less kylan som jag.. jävligt världelöst med vinter! Idag har jag färgat håret litegrann, det syns kanske inte så mycket men det är inte lika blondt som tidigare på nåt vis, lite mer guld, precis som jag vill ha det! jag blev nöjd och det är ju faktiskt det enda som betyder nåt...

Jag sitter här i onsdagssoffan och funderar över helgen som komma skall, som vanligt är jag sugen på att hitta på nåt, och som vanligt är frågan; VAAAAD? det enda jag vet just nu är att jag jobbar söndag.. Kanske kanis på lördag på dagen om vädret tillåter detta? faan vad kul att åka madrass, måste få med frida! bara vi som kan göra riktiga hopp i backen, sånna där så man får riktigt ont i svanskotan och allt bara blir fel...men det är ju so fun!

Nu ska jag se morden i midsummer med mamma & daddy. Som för övrigt kanske är världens sämsta tv-program? allvarligt, det borde inte finnas en levande själ kvar i programmet för det sker ju tusen mord varje avsnitt.. inte bäst! tack & hej.

craaaaaaaaaaaaaaap

AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaah, dagen from hell är här! så jäkla tråkigt, nu drar jag iväg till gymmet och springer hundra mil eller nåt.... då vet ni, HEJDÅ!

TÄVLING



Jag är med och tävlar om denna fina kamera hos picsofthat. Check it out!


COMPETITION



" Jag är med och tävlar hos Isabell om ett valfritt smycke i samarbete med Karma smycken. Var med här också vettja!"


BELLSANNNNNN

Ja bella, jag skanar dig med men bilden på dig gick inte att ladda upp.. Haha!


MY WEEKEND

Hej på er. Idag är jag tydligen ledig, jag som trodde att jag jobbade! känns riktigt skönt faktiskt, är lite sliten efter helgens bravader.. I fredags käkade vi middag hos ida & jon, riktigt gott var det. Jon hade skottat uppen liten ruta på altanen där han stod och grillade, sen blev det lite gin och solsidan säsong 1.. Efter det for jag och åkerlund till Joel och grattade han som fyllt år, sen blev det sängen för min del..

I lördags blev det fest och jag hade riktigt trevligt, tror jag kom hem vid 5 nån gång så igår var jag tröttttt! spenderade hela gårdagen i ida & sammes soffa, precis som varje söndag. Men jag älskar det!:)

Nu ska jag byta kanal på tvn, har snart sett hela Göta Kanal 3 och blir irriterad varje gång jag slänger ett öga på tvn för den är så sjukt dålig, men jag orkar inte sträcka mig efter dosan....jobbigt läge!

SAKNAR


K to the åbban, i love it!!!

Alltså fy fan vad jag saknar kåbban, jag tror ingen förstår hur jävla roligt vi hade där hela förra vintern. Jag menar verkligen hela vintern, vi hängde där typ varje helg! haha, så sjukt många minnen. Det bästa var att vi var alltid samma folk och ändå hade vi så jävla roligt!! Den en helgen toppade alltid den andra liksom.. Ååååååhh, köttklubba!!!

HANDBALL

Lätt vinst igår, så grymt kul att VM är igång, kom igen nu sveeeeeeeeeeeeeeeriiige!!


NEWS

Hello there. Idag tänkte jag vara lite seriös och visa mina senaste inköp, eller några av dem iallafall, för blogg.se ville tydligen inte att jag skulle lägga ut fler bilder idag..

Pälsjacka från BikBok och sport-bh från Casall


DEN DÄR JÄVLA KUKEN

Haha alltså vafan, nu gjorde jag det igen. Och nu när jag har en iPhone så blir det ännu oftare fel. Jag skulle då skriva i ett sms "Ha det så kul, vi ses snart!" men det råkade bli "Ha det så kuk, vi ses snart!". Haha, och på julafton råkade jag skriva "Hoppas du har en god kuuk!", som tur var skickade jag det till Sara, så jag fick tillbaka nåt i stil med "Ja, hoppas den är riktigt stor".. Nej men på riktigt är det ju lite jobbigt om det blir fel, alltså om man ska skicka till någon som man kanske inte vill skriva kuk till...? haha, men lite roligt äre ju faktiskt.

MORGNING GLORY

BUONGIORNO! helt fantastiskt skönt att sova ut idag, nu sitter jag i min säng och funderar vad jag ska hitta på idag, hoppas det inte är så himla kallt så man kanske kan vara ute en stund.. Tror jag ska ringa min kille Arrack Bergman och fråga om vi ska hänga litegrann, det vore kul!:) annars har jag inte så mycket på kartan, eller jag har några projekt jag håller på med här hemma så det ska jag väl pyssla på med..


Nu ska jag skjutsa min mamma till hennes jobb. På återseende!

WHEEE

Nä men tjenare på er bloggers! Vet ni vad jag känner? Att det ska bli så grymt skönt att vara ledig imorgon, jag kan ju lika gärna bli inringd på jobb imorgonbitti men som det ser ut just nu är jag ledig. Jag vet inte vad det är med mig men jag är helt färdig i hela kroppen känns det som, bara jag inte ska gå och bli sjuk för det har jag varken tid eller lust med...

Till helgen vill jag hitta på nåt roligt, men vaaaaad? vet inte...
Nä nu blev jag less, nu ska jag, mamma & daddy cool se bygglov!:) byebye.

NIKE

HEJ. Har en liten rast nu och då passar jag på att skriva till er. Som sagt slutar jag klockan 14 och då ska jag brassa iväg mot gymmet och löpa på bandet. Det var nog så kallt ute idag för sådana aktiviteter! strax innan jul köpte jag mig ett par nya löparskor för mina gamla var helt över! det blev ett par Nike lunarglide, världens grymmaste skor. Så himla sköna! så ni som är ute efter nya skor kan jag varmt rekomendera dessa..


RADION SPELAR VÅR SÅNG

Hej bloggen! dagen börjar lida mot sitt slut och det känns heeeelt ok. Hoppas bara att jag får mig några timmars sömn inatt då morgondagen bjuder på mer jobb.. Jag känner mig rätt trött så det ska nog gå bra, trots att jag tog mig sovmorgon till halv tolv(!!) idag, heeh skönt vare...
___________________________________________________________________________________________________________________
nu till saken.....
INGEN har väl missat?? -elin kling ♥ H&M.




detta kom inte så oväntat...LJUUUUVLIGT säger jag!
theee leather jacket och klänningarna ser ju mer än trevliga ut, ja tack.


HOLA

Hej på er! Idag är det måndag och det känns helt okej, för att vara måndag alltså, brukar ju alltid gå så tungt annars.. Idag jobbar jag kväll/natt sen en dagtur imorgon, så jag ska snart börja knata iväg mot arbetet!:) skulle bara kika in och säga Hello! Förresten, är det någon av er som vet hur man laddar upp bilder i bloggen från mobilen?? Jag är inte så smart när det gäller sådana grejer;) byebye.

SUNSHINE

Men fyfan vad jag är less den här vintern, den verkar ju aldrig ska ta slut. Det snöar som bara faaaaan, det har det gjort hela dagen. Jag vill så gärna åka utomlands....nu ska jag kolla på resor!!


NJAAAAAAT

OK, då kör vi ett inlägg till. Jag håller på att städa så då tyckte jag att en bloggpaus var en bra ursäkt att smita ifrån en stund.. Vad ska fanny göra idag då? ja, jag ska vä typ städa klart sen ikväll ska jag till mina bästa homies och kolla en film eller nåt. Typiskt att det inte var idag Solsidan börjar om, alltså det kan ju vara världens bästa program, så sjukt roligt! Nästan söndag ska jag sitta bänkad för då börjar det....love it!

Back to städningen då....kul, nej!

ERÅ

ALOHA! söndag idag, rikitgt skönt. Igår hängde jag, ida och sara hos ida mest hela kvällen. Spelade lite gin och hälsade på lite  people. Vi var förbi hos Joel och jag blev såååååååååååååå himla taggad till Åre! kommer bli hur grymt som helst. Detta år lämnar jag skidorna hemma med glädje, haha.. Det hade kunnat sluta illa för min del, afterski + glömma spänna fast pjäxorna + åka puckelpist = ingen bra kombo....

Nu ska jag gå och pussa på världens snyggaste Tage! vi hörs, herrå.


SATURDAY

Idag är det lördag och jag jobbar fram till klockan slår 16.00! känner mig grymt sliten, men imorgon får jag ju sova ut. Underbart! ikväll vet jag inte riktigt vad som händer och sker, kanske middag och gin med Ida och Sara? haha, som varje helg.. Men det är faktiskt lika roligt varje gång! sen inatt någon gång ska vi till Piteå och hämta Samuel som är på festligheter.. :) Nu ska jag jobba jobba jooobbbaaa! puss på er.


CINEMA

Igår for jag och några glada kisar till Piteå för att se bio. Vi såg The tourist och jag tyckte den var riktigt bra, spännande men samtidigt rolig! så den kan jag rekomendera...och Johnny Depp är ju aldrig tråkigt att kolla på liksom!;)




kass bild på mig & sassa innan bion :)


HERE WE GO AGAIN!

NÄMEN tjenare! nu kände jag så här, nytt år-ny blogg! så nu kör jag vidare på den här adressen istället.. Hang with me!

RSS 2.0