Bra dagjävel!

Tjenare! Idag har jag vart och fikat med Hilda, Lina, Emma, Hanna & lilla Minnah. Biskvierna på Ekbergs går inte av för hackor kan jag säga! Sedan åkte jag direkt vidare till nästa hak där bästa Ida & Dessi satt och väntade på mig. Vi hade trevligt som vanligt och vi kom fram till många viktiga beslut! Ida vill ha en riktig karl som vågar greppa tag i henne ordentligt och Dessi vill ha en med döskallar och coola ärr på hela kroppen, han får heller inte lämna in sin bil på lagning utan det måste han kunna fixa själv.. Haha mongofriends.

Helgen ser även den ut att bli magisk! Jag har blivit lovad skedning av ida & sara fredag till söndag så ingen är gladare än jag!:) + bilfest med lull & galaxen.. Dröm!

Vi hörs sen, Fannsan signar ut, sluuut!


Nämen hej. Denna dag fortsätta att leverera grannväder! jag vill åka skoter och grilla, det vore grymt en dag som denna. Menmen, man kan inte få allt här i livet. Jag har precis käkat lite lunch och nu ska jag promenixa iväg till Videplan och kolla hur läget är där.. Känner att mitt huvud har nog så många tankar i sig just nu så en promenad blir perfekt. Bästa medicinen mot hjärnspöken och sånt jävla skit...
Ni får ha det så bra, på återseende!

---


My friends say I´m a fool to think that you´re the one for me. I guess I´m just a sucker for love?
Cause honestly the truth is that you know I´m never leaving, cause you´re my angel send from above.



Sunshine

Hej där! Jag har haft en liten bloggvila ett par dagar men nu är jag back on track igen. Helgen har jag spenderat i Kiruna och jag har haft det mycket bra! I fredags blev det inte så mycket gjort, i lördags åkte vi ut på en liten skotersväng på dagen, ljuvligt väder och riktigt kul. Sen mot kvällen blev det förfest hos Jesper & sedan väntade LK festen, även den var mycket trevlig. Kvällen slutade med en snabbvisit på Landströms & dans på Ferrum + lite flottig pizza... Söndagen gick i lugnets tecken med godis & Big Brother. Sköna tider!

Idag känner jag mig glad men samtidigt lite ledsen i ögat över att åka hem. Men så är det, nu ska jag ut och försöka ta mig an några löpsteg. Det är riktigt goväder idag :)

Jag tänkte bjuda på lite bilder från helgen men det gick visst inte med den här skräpappen! Nåja, vi hojres.


true story

I love people who can make me laught when I don´t even want to smile.


hey soul sister

Hej. Vi kom precis hem till bella efter en sväng på stan. Nu ska vi visst städa lite sen blir det att ta lite, som man så fint säger i denna stad! det blir gött mos gött mos gött mos! men frågan vi alla ställer oss är ju, vart är hilda?
det kan ni fundera på resten av helgen för nu ska denna blogg få vila, känner att den gått nog så varm den senaste tiden!
Puss & kram ♥

I guess im just a sucker for love.

Gomöra! Hela veckan har jag vaknat innan klockan ringt och idag var inget undantag. Jag mår lite illa denna fredagsmorgon, blä! Butbut, nu ligger jag, Hilda & rasmus och kikar på tv. Jag ska strax gå och fixa lite kaffe och sen är det bara invänta Rille :) ljuvligt att slippa åka tåg idaaaaag!

Hejdåhejdå!


Torsdag

Vi har precis kollat Revenge här på Signalgatan och nu har vi bytt till Big Brother. Vi är riktiga serienördar i denna familj, men jag har nog fått den sämsta soffplatsen ikväll, Rasmus har somnat brevid mig och han sparkas i mitt sidfläsk, inge skönt. Så jag sitter och hoppas att pappa rundar av snart så jag kan ta hans plats!

Japp, ikväll har jag hängt med anna & vi hälsade på Frida. Underbara varelser.

Åh neeeej, nu börjar pappa dra skämt, så Ellen du behöver inte längta hem!;) haha.

Hejdå blogsters!


Jappjapp

Hej på er! Idag har jag och Hilda kokat köttsoppa, så nu ligger jag Hilda & pappa i soffan och är övermätta! Det var riktigt gott. Ett träningspass med anna har jag även hunnit avverka denna dag. Snart ska jag åka hem och packa min väska för imorgon bär det iväg till annan ort. Det blir en bra helg, I can feel it!

Bye!


punka

trött trött trött!


the feelings that i feel when i feel

Nu sitter jag hos Jenny och faan vad det sliter i håret, men vill man vara fin så är det bara bita ihop :)

Jag kan säga att det känns i benen idag att det blev löpning igår, men det är gött med lite träningsvärk kan jag tycka:) idag blir det styrka med brudarna. Wihoo!


upp & hoppa lilla loppa

God jävla morgon. Fy fan vad jag har sovit dåligt inatt. Jag vaknade flera gånger av att båda mina händer var bortdomnade och det var som sockerdricka i dom på nåt vis, obehagligt. Så nu är jag dödstrött men måste kliva upp för att hinna med dagens bestyr.. Nääämen titta så fint, nu fixar mamma kaffe åt oss!

Jag är så inredningssugen att ni anar inte, hittar nya fina saker hela tiden! så kuul. Men jag rymmer inget mer i min lägenhet snart......

Nu blir det kaffe med mamma, jag gillar att sova här :) tycker inte om att vara själv har jag kommit fram till.


h a p p y


R u b r i k

Hej hej hej mina darlings! Efter gymmet totaldäckade jag hemma i soffan, jag sprang en mil på bandet och nu känner jag mig verkligen inte det minsta rastlös.. Är de det som krävs för att jag ska kunna relaxa lite så kommer jag ju bli årets marathonlöpare inom kort.

Ikväll har jag & mina tjejer hängt hos mig och kollat topmodel. Mestadels pinsamt men ändå vill man se det nästa vecka igen.

Nu ligger jag hos mamma i soffan och kollar tv med henne. Imorgon ska jag till frissan som sagt och efter det blir det hårdkörning på gymmet med Ida, Frida & Anna. På kvällen ville fritte gå på CS och spela Kina med puff, hehe eller hur var det? Anyway så blir nog morgondagen en fin jäkla dag!!:)

Nu ska jag äta en kiwi med hårigt skal!
På återseende.


I´m a one way motorway

IMORGON ska jag äntligen gå till frissan och fixa barret. Det blir färgning och lite sånt. Hur skönt? underbart om du frågar mig. Just nu vet jag inte riktigt vad det är jag har för slags färg & form jag bär omkring på där uppe. Men det får bästa Jenny styra upp imöra!:)

Snart blir det träning och jag är taggad till 1000! byebyebye honeypie.


Saknar den här tösen aaaalot. komsi komsi tk! var inte rädd.


l o v e

Why have one darling when you can have two?


Jaha, och hur bra hade inte denna fåtölj passat hemma hos mig?
jag vill ha den och jag vill ha den nu.


s to the leep!

Nääää vad jobbigt! Jag la mig i sängen och det var ljuvligt skönt, men nu blev jag pigg och det är så jobbigt.. Jag ska läsa lite bloggar sen ska jag trycka i öronpluggsen och försöka sova! Imorgon väntar tågresa hem till pärlan och jag hoppas för allt i världen att det går lite smidigare än då jag åkte hit..

Fannsan signar ut, slut!


ändå skön söndag!

Nu kollar vi big brother och jag känner att detta kan bli en bra omgång! Skönt att en är gravid också......

Jag skulle ta en bild på en fin och god varm macka men den har jag redan tryckt i mig. Så, ja...


ett blogginlägg

bigbrother prempa nu. jobb imorrn. nu ska ja snacka blogg. höres bloggmänniskor kul att ni kika in!

saturday

Hej kompisar! jag kan älska känslan då det är lördag morgon och man är ledig och får göra precis vad man vill. Vi har precis käkat frukost och snart blir det en tripp med skotern. Härliga tider! Hoppas bara det inte bli lika kallt som igår bara, det sved i märgen, så kallt var det! huga...

Jag har inte så mycket mer att berätta, men ni får ha en helt fantastisk Lördag mina vänner! puss på er.


Livet på en pinne!


NU

Hej! Nu känner jag att det får vara nog. Nu vill jag träna & bli en hälsosam och nyttig människa! Vissa gånger har jag världens motivation och allt går så bra, men jävlar i min låda vad jag kan vara lat, onyttig, omotiverad och egentligen jävligt dum. Jag mår så bra då jag tränar och jag blir så sjukt rastlös då jag inte gör nåt. Nu ska den här tjejen rycka upp sig och ta tag i detta :) wiho.


Jösses lilla flicka

Hello. NU kan jag meddela att jag sitter hos bellsan och kikar lite bloggar. Ellen tyckte att jag skulle blogga om mitt liv idag, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja.... Kanske kan säga att jag gillar mitt liv här på planeten jorden och jag är så glad att jag får dela det med alla fina människor som finns runt omkring mig. Det är riktigt gött ska ni veta! just nu har jag en massa roliga saker att se fram emot och det är ju aldrig fel, för då blir man ju glaaaad i hågen!
Hehe, nej idag hade jag verkligen inget roliga saker att dela med mig av. Så nu säger jag byebye!
Kan bjussa på en gammal bild som jag hittade på krilles computer.

The trip

Hej hej hej på er! Nu är jag tillbaka i Kiruna hos Ellen och vi har det superbra. Det är inte lika kallt som sist och det tackar jag ödmjukast för!

Igår då, jaaa vad ska jag säga? Det var kanske inte den skönaste tågresan jag gjort. Det började med att jag steg upp klockan 5 för att hinna duscha och det innan tåget gick 6.27. Sen kollade jag på datorn så tåget var i tid men då var det försenat till 7.20, sen blev det försenat till 8.25....sen kom tåget och då åkte vi till Boden där vi fick besked om att vi skulle vara tvungen åka buss till Kiruna därifrån, sen skulle vi åka tåg igen, sen buss och sen tåg igen.. Så efter många om och men blev det tåg iallafall! Men det var vi tvungen vänta i 2 timmar på, på bodens tågstation.. Så där satt jag i väntsalen på min väska och surade i 2 timmar.. Sen kom tåget och det tog typ hundra år för dom stannade flera gånger under resan. UH! Så då jag kom fram kände jag inte att det fanns mycket kärlek kvar i den här tjejen, på alla hjärtans dag och allt. Menmen, det gick ju bra till slut:)

Nu ska jag & Bellsan snacka lite skit. Du skulle vart här Hilda ;)

Ungefär så här kände jag mig igår!


Bobbsan


Good night sweetheart

Gud vad jag är flitig med bloggandet nu känner jag! statistiken har då dubblat sig sen jag ändrade relationsstatus på facebook så jag gissar att det är många nyfikna själar där ute!;) hehe, nä men keep it up och fortsätt läsa för faan. Min blogg är ju skitbra!



Kan inte tänka jag står bara här och ler!

Äntligen är denna tråkiga dag över. Känner på mig att morgondagen kommer bli tusen gånger bättre!:)


Love, you got a feeling that you can not hide.


Hey I heard you were a wild one.

Hola amigos! Sitter hos Hilda just i detta nu och kollar då hon städar.. Den här dagen känns tråkig och jag vill bara dra ett täcke över huvet känns det som. Blä! Jag tycker inte om att inte ha nåt att göra.

Nu hade jag velat ligga i en skön sängjävel och bli kliad på ryggen i hundra timmar! Det hade vart gött moooos...

Nu ska vi svepa lite kaffe. Hejdåhejdå!


Min roliga helg!

God morgon! Jag har haft en mycket bra helg med bara en massa kul. I fredags var ju tanken att vi bara skulle sitta hos mig och dricka lite vin, men det kom bara mer och mer folk och till slut var festen igång på riktigt. Det blev många skratt och såklart en hel del dans! I lördags firade vi bästa Karro som blivit gammal & grå ;) hon bjöd på supergod middag & efterrätt och jag hade riktigt trevligt.. Igår käkade vi hela gamla goda ligan på ÄP och bakishumorn är ju fan inte normal.. Sen åkte jag till mamma och låg i soffan hela dagen! På kvällskvisten bjöd emma på födelsedagsfika och vi kollade på bilder från Cypern & Skellefteå, hahaaha alla bilder var inte rumsrena kan jag säga!!

Nej nu ska jag ringa Ellen för jag saknar henne TO THE BONE!!!
Byebye.

Så här såg jag ut i lördags!


Haha, hoppigt inlägg!

God kväll. Ligger och kollar på Revenge nu, det är så himla bra! Riktigt spännnde & lagomt läskigt för min del ;) hehe. Tråkigt bara att inte Ellen är här och ser det med mig.. Så tråkigt att vi bor så långt ifrån varann! Nåjaaa, det är ju inte värre än att åka och hälsa på om abstinensen blir för stor:)

Imorgon är det favoritdagen & jag jobbar till halv fyra. På kvällen blir det vin med Ida! Life is good.

Här kan ni få se lite bilder då Simon gjorde mig fin i håret! Jag blev jättenöjd & kände mig riktigt het! Hehe...


Tycker om när jag betyder nåt för dig.

...


Funeral

Hej. Idag har vi tagit farväl av finaste mormor. Det var jobbigt och jag trodde aldrig tårarna skulle sluta rinna, men nu är det gjort och allt var så fint! Samtidigt som jag är väldigt ledsen så är jag även så glad att hon nu slipper lida..underbara människa!

Det blev såklart fika efteråt och jag åt 4 BITAR tårta. 2 bitar smörgåstårta & 2 bitar vanlig tårta. Haha, herregud! Vad är det för fel på mig? Jaja skitsamma.

Nu ska jag kolla tv ett tag innan gymmet ska entras! Bye.


Please tell me why do birds sing when you're near me? Sing when you're close to me?

HEJ. Nu sitter jag, mamma, pappa, Ellen & krille och kollar på House. Jag är trött i ögat och kommer nog slockna snart. Imorgon kommer det behövas krafter för då väntar begravning.. Känns redan jobbigt! huvva.

Ikväll har jag vart hos ida och kollat tv, surrat lite och spelat gin. Anna vann så det var inte så jäkla kul! Hehe :) men kul att träffa brudarna som vanligt!

Nä, nu viker jag in! gunått.


H O M E

Nu har jag tagit mig hem från Kiruna. Det var ljuvligt att åka bil istället för tåg och det kändes som att det gick rätt snabbt också! Gött mos. Vi fick även se två luftballonger under färden men det kanske inte var så jävla intressant att veta...

För tillfället ligger jag och kollar på OC som går på tv, sköna tider! Ikväll ska jag mysa med ida, det blir kul för henne har jag såklart saknat då jag vart borta!

Nu är det dinnertime för fröken Öberg!
Byebye ;)


saknar b-rudarna

Hej igen. Det blir många inlägg in these days men jag har fan inget bättre för mig alltså.. Jag sitter hos Ellen just nu och lyssnar på Jimmy Jansson, jag kan alla hans låtar! svinglad över det..
Imöra ska jag gå och köpa mig en klänning till Karros fest på Lördag. Jag håller på att längta ihjäl mig tror jag, det kommer bli så kuuuuuuuuuul att ingen av er som läer detta kan förstå. Nej det kan ni inte!
Det är bland annat med dessa fräsare som jag ska hänga meeeeeeeeeeeeeedd!!
Gud vad fin du e på denna bild fritte! heh
Anna med snuskburken!
Och sen bästa tattoon on my body! haha joels är inte snygg.

T i s d a g

Heeeej! Idag har graderna äntligen tagit sitt förnuft till fånga och taggat ner lite.. Så skönt! Jag gjorde ett försök till lite löpning men det började ila nåt så förjävligt i knäet så jag var tvungen springa hem efter typ 25 minuter. Sur blev jag! Alltid är det nåt, nåja...

Jag har precis käkat en mycket god kycklinggryta som Bella trollade ihop, mums inni moggan!:)

Nej nu blir det mys med Hollan. Byebye:)


I long for saturday

Gukveel! Ligger i Bellas säng och lyssnar på lite music just nu, skönt. Det finns inte så mycket att göra då det är så kkkkallt ute, vill springa! Men fick så svårt att andas sist då det var så här kallt så jag tror jag skiter i det. Istället har jag käkat korv & makaroner, tårta + bullar inom loppet av en halvtimme.. Hehe, ska det va så ska det! Jaja imorgon börjar det nyttiga livet igen, skönt!:)

Jag längtar så jäääävla mycket till Lördag! Då fyller ju bästa Karolina 30 år. Vi ska vara på kanis på dagen och grilla och dricka lite gött och sen blir det fest fest fest på kvällen. Kommer bli magiskt! Anna & Joel ska också dit och det gör ju inte saken sämre precis. Keeeuuul på jeeeeuuul :)

Nu signar fannsan ut, sluut!!!

 


Dopet

Jag & min söta mamma på dopet, men hon råkade visst blunda..


Hangover numero uno!

God kväll. Nu ligger jag, Bella & Krille och kollar på baksmällan 2. Jag har redan sett den, men dom är så jävla sköna! Precis min humor. Jahopp, annars händer det inte mycket. Det är lika förjävligt kallt idag som igår så det är väl inte så man skrattar ihjäl sig åt vädret precis... Jag & Ellen gick dock till coop idag och handlade, det går ju som bra bara man klär på sig några lager! men inte var det ju den skönaste promenixen jag tagit..

Nu ska jag kika vidare på filmen med dömjen :) byebye.


Freezing

Hello hello! Igår var det dop och det gick bara fint, Havanna skötte sig mycket bra:) Holly & Tage var dock galna och sprang omkring och dansade... Då vi skulle åka därifrån var det så förjävligt kallt att jag ville nästan fälla en tår! Vidrigt.

Idag var ju tanken att vi skulle åka hem men bilen startar inte och jaa, jag vet inte riktigt hur det blir. Alla tåg är inställda så jag är fast i Kiruna,

Jag har då haft en bra helg iallafall :)
Nu måste jag kila, puss & kram på er!


Ellens moppe startade inte men hon är glad ändå!


Friday friday

Goddag! Idag har vi gått på stan och shoppat lite, jag hittade en klänning till dopet, tack och lov! Jävligt skönt. Då vi kom hem kände jag hur energin flödade så jag begav mig ut i kylan för en löprunda. Utan att riktigt tänka efter tror jag, för då jag kom hem igen kunde jag knappt andas för att lungorna typ frusit till is, dåligt! Menmen, jag har precis tagit mig ett varmt och skönt bad så nu är jag upptinad igen. Dock blev jag jävligt trött efteråt så jag ligger och funderar hur jag ska orka kliva upp ur sängen.. Nåja, är då grymt hungrig så måste kliva upp och äta snart!:)

Igårkväll tog jag ett glas vin och det var väldigt gott, så det blir nog ett till ikväll, eller två ;)

Trevlig helg på er :) puss & kram.


Hehe, Holly tycker det är kul att kolla i pottan då hon sitter och gör sina behov! Söt.


cold cold cold

Goooood morgon! Igår åkte jag och Hilda upp till Kiruna, vi hade så tråkigt hemma och saknade ellen & tjejerna, så vi åkte lite tidigare än planerat.. :)
Imorgon kommer mamma, pappa, Ida & Tage för då jäklar är det dop. Och Ellen den lilla räkan har kommit på att jag ska stå där framme och hälla upp vatten och tända nåt ljus.. Kuuuuuul! Haha nä, men det blir nog bra :)

Nu ska jag ut och lägga mig på playan här i Kiruna, det är ju blida här jämnfört med hemma! Hehee.


Halva veckan halva veckan halva veckan har nu gååååtttttt!

Hallå i stugorna. Idag har jag hunnit med ganska mycket, jag har tränat, solat, duschat, hälsat på ida, hälsat på lina, jobbat och vart hem en sväng. Nu är jag hos mamma för här fanns det en snygg kille som jag gärna ville sova med :) nämligen Harry, sötunge!

Med detta inlägg fyllt av intressanta saker säger jag nu god natt och på återseende!


Tränaaaaa

God förmiddag kära läsare! Just nu sitter jag på gymmet och inväntar löpbanden som är upptagna allihopa. Irriterande! Anna fick jobb idag så jag får träna solo idag, men det gör inte så mycket. Gillar det också! Jag tycker alla tanter som tränar här på gymmet är så söta, man ser riktigt hur dom tar i från topp till tå! Hehe :)

Nä, nu ska jag springa till Afrika & tillbaka. Adios!


RSS 2.0