alltså

God afton. Detta har vart stördaste dagen, jag har inte klivit upp förrens vid 17 snåret. Sen åkte jag hem och dammsög och skurade, sen tillbaka till mamma och nu är jag trött igen. Har ingen ork, ingen energi, vill bara sova så man slipper tänka! fuuu.

Tröööösh!

God morgon god morgon! I helgen har det alltså vart PDOL, vi åkte dit fredagmorgon och började partaja. Jag måste säga att det har vart en sjukt rolig helg med massa skratt och härliga människor som tusan. Dock blev slutet på lördagen sjukt jobbigt så jag knatade hem... usch! Nåja, till helgen väntar jobb och det känns så jävla gött mos för jag vill aldrig mer vara bakis. Jag sov typ 95 procent av gårdagen, icke värt det..
 
Jag skulle kunna lägga ut lite bilder men allt finns på facebook så ni får glutta där! :)
Nu ska jag se The doctors och bli smart, hejdå hejdå!

HEEEEELLGGE

Wej wej wej! Torsdag idag och strax får jag helg, livet hade kunnat vara sämre. Jag tror denna helg kommer leverera en jävla massa sköjiga grejer. Ikväll vet jag inte vad som händer, antingen kommer man må superbra imorgon och vara taggad för marknad eller må som en pitt och gå på marknad med bakisfejs. Älskar ledighet!! YOU NEVVAH KNOW WHAT´S GOING TO HAPPENNNNHHHH. JAO!
 
NU SIGNAR JAG UT, FÖRVÄNTA ER INGA INLÄGG PÅ HELA HELGEN =)

hehehehehe

Hejhej. Idag är det grått väder ute, kallt. Jag har på mig fula myskläder och det känns lite sisådär faktiskt. Jag kan tycka det är skönt att ligga hemma i soffan med stora slappa myskläder men då det kommer till att knalla runt på byn i rosa gympaskor, gråa mjukisbyxor och en rödrandig tröja (som dessutom är min mammas) så är jag fan inte bekväm längre. Men idag fick det bli en sån dag, ja, jag vaknade upp efter min fantastiska natt...not! och då greppade jag bara det som låg överst och sen gick jag till jobbet. Ja, det humöret hade jag imorse. Jag kollade inte ens på sminkväskan!! nae, jag knallade bara ut och tog en cigg i skitvädret! så jävla cool..
 
Jag har lite planer på att byta design här på blöggen. Måste ta mig en funderare vad jag vill ha. BBYEE!
 
 

sleeeeeeeep

ÅH, skjut mig i huvet eller nånting! Jag kunde inte somna förrens efter 2 någon gång inatt, sen började jag drömma massa skit om psykon som jagade mig så jag vaknade igen vid 3. Sen kunde jag inte somna om, sista gången jag kollade på klockan var den 5 och alarmet ringde klockan 6, givetvis hann jag somna några minuter innan klockan ringde så man verkligen skulle vara dötrött! Jag vet inte varför jag inte kan sova, så sjukt jobbigt. Jag har vart helt galet trött hela natten men har ändå inte funnit ro att sova. Frusterande då man vet att man behöver sömnen för att man ska upp och jobba men det går bara inte..
 
Nej, nu är det bäst jag jobbar på lite här... Ha en fin dag allesammans!

the sun the sun the lovely sun

GOOOD DAAAAAY DAARLINGS! vilken jävla dagjävel det blev, solen är på topp och himla är blå! helt makalöst. Fritte ringde och väckte mig innan 11 nån gång och sa att vi skulle ut i solen och pressa, sagt och gjort, vi drog till Selholmen och låg där i sandgropen ett tag, tror minsann jag fått mig en liten tan idag. Det känns bra! Sen blev det promenix och det var sjukt varmt men ändå härligt..
 
Hoppas ni haft en skön dag och fått njuta av solen :) kram från en tjej som vill ha fredag NUUUU!

Monday

Men godmöörraann kömpisar! skjut mig i huvet, så trött är jag. Det känns att man vart vaken 3 nätter i rad nu och inte sovit många timmar. Jag har lite svårt för att sova på dagarna, speciellt nu då det vart så myggigt och varmt. Men idag ska jag sätta mobilen på ljudlös och sova som en jude fram till dess att jag vaknar av mig själv. Det blir gött!
 
Hoppas ni får en fantastisk måndag och till er semesterfirare önskar jag en fet sol! byebye.

simple


The worst thing

Hej på dig! idag hade jag planerat att bara ligga hemma i min lägenhet och typ läsa. Men då kom Ida förbi och drog med mig ut på lite häng och tur var väl ändå det :) vi har hunnit luncha, se en film, ta en tupplur, gjort middag, pantat burkar och raggat runt lite med grabbarna grus fram till jag började mitt sista skift för denna weekend.
 
Jag är fantastiskt taggad inför helgen som kommer, jaaaaaa vad det kommer bli gött! roligt roligt. Jag jobbar till 4 på fredag sen är det bara på med partyblåsan och iväg :) tjoho!!
 
_________ 

Butterfly fly away

Hej skönisar! hoppas ni fick en fin lördag, vad ni än gjorde. Jag ser på facebook att många precis gått och lagt sig efter en lång festkväll, hojja säger jag bara! dom kommer inte må prima då dem vaknar kan jag tänka mig :) Jag får åka hem och sova på typ en timma. Det ska bli ljuvligt att krypa ner i sängen! oh to the yes. Sen 9 ikväll kliver jag på natt 3 av 3.
 
Ha en bra Söndag! kram,

Lördag

God afton. Hur har ni det? de flesta av er kanske är ute och festar eller sitter och njuter av helgen bara í tv-soffan :) själv jobbar jag ju som tidigare nämnt. Jag är otroligt trött så denna natt kommer nnog kännas en smula lång,. Men det får lov att gå ändå :)
 
Imorse då jag vaknade gled jag ner på Centrum och åt lunch med Frida, Karro och Johanna. Sen drev jag och Johanna runt lite, hälsade på Emma, bar in Johannas nya kyl som är så jädrans snygg, jag ville bara hoppa in i den och stanna där ;) hehe nej inte riktigt men den är grymt fin. En pastellblå SMEG, lovely lovely! Sen blev det middag med ett helt gäng hos syster Ida, mycket gott och trevligt. Men jag var tvungen pysa iväg mitt i allt eftersom jag jobbar. Men sånt e livet:)
 
Nu ska jag dyka ner i nyaste ELLE tidningen och ELLE interiör! härligt härligt.
 
 

number two jaao

Sådär, då har man klivit på helgen som kommer vara fylld med nattjobb. Det känns faktiskt helt okej att jobba natt om man lika ska jobba helgen, då har man ju hela dagarna lediga, och jag har ju ingen där hemma som väntar på mig så det passar alldeles utmärkt :) Imorgon då jag vaknar ska jag umgås med Frida min Frida. Det kommer bli mysigt! hoppas solen vågar visa sig så kanske vi kan få lite energi från den.. Det vore gött mos!
 
Jag vet inte vad det är som händer med vänstra sidan av min bröstkorg. Det gör jävligt ont om jag ska ta ett djupt andetag eller om jag hostar. Riktigt obehagligt! först tänkte jag att det är en upphakning eller en sträckning men det känns som inte så. Jag kanske måste ta en liten check på Måndag och kolla vad det är som är på gång där inne.
 
Nu ska jag knega vidare. På återseende!
 

great


movie

Igår kollade jag en mysig film. Slutet var lite knepigt men jag som alltid brukar somna in till alla filmer kunde inte riktigt slita ögonen från den så den måste ha vart bra då jag såg klart hela ;) Like crazy.
 

Sötaste systerson Oskar!


The worst feeling in the world is walking by someone you used to have a history with, have all these memories flash throught your mind and you have to suck in the feeling that you miss them but you have to pretend like you don't . Because you know that they're happy, and they're living their life better without you. So you smile, walk away, and realize you've become strangers again.


Kär i kärleken?

 
 
-------------------------------------
On my mind:
 
Jag har funderat lite över den här Kärleken. Hur fungerar den egentligen? Den kan vara helt fantastisk, det vet jag mycket väl. Men ändå känner jag att ibland är den så orättvis och dum. Ibland är man så hopplöst kär fast man inte borde eller inte vill. Ibland är man så lycklig och glad och kärleken är det underbaraste som finns. Ibland kan man sakna en annan människa så man håller på att gå sönder i tusen bitar och man håller på att förfalla på grund av att man är så kär. Kärleken är så svår att förstå sig på ibland. Då man är riktigt kär kan man bli en helt annan människa än den man egentligen är, på gott och ont, den kan göra en så blind och dum men samtidigtkan den göra en lugn, glad, sprudlande och allmänt nöjd med livet. Den kan egentligen få en att göra i princip vad som helst, beroende på vilken grad i kärleksskalan man befinner sig i. Jag älskar att vara kär, det är den bästa känslan som finns, ja, ifall någon är lika kär tillbaka förstås. Annars är det riktigt jobbigt att vara kär! det är då man inte vill vara kär. Men varför kommer det stadier då kärleken blir svår och jobbig? varför är den inte stabil och evig? det kanske blir så eftersom man inte ska ta kärleken för givet, den kan bli svår och jobbig och till och med ta slut ibland. Om den tar slut tror jag den vill att man ska stanna upp och tänka till och verkligen försöka förstå vad det är som just tagit slut och att man inte klarar sig utan den, så, man måste hitta den igen och då tar man den inte för givet igen. Kärleken är underbar, men varför inte evig?
åh jag är så jobbigt kär ♥
 
 
 
 

Reading

Goder afton. Jahapp, då har man gått på nattpasset som sträcker sig till 07 imorgonbitti. Jag har precis beställt två böcker för jag blev så lässugen helt plötsligt. Det är så gött att ligga ute i solen och läsa en bra bok på sommarn. Det är riktigt avkopplande. Har ni några bra boktips som skulle passa mig? jag gillar verklighetsbaserat, självbiografier och sport.
 
Imorgon då jag slutar är jag LEDIG ändå till på Fredag klockan 16.00. Det känns riktigt riktigt skönt! sen jobbar jag natt hela helgen lång. Så jag missar tyvärr Silveryran som vi hade tänkt åka till i år. Menmen, sånt är livet. Dessutom ska jag ju vila min kropp så jag blir frisk så det kanske är lika bra att jag inte kunde åka :) Imöra hoppas jag även Sara kommer hem så vi får spela lite tennis. Det vore sköj!
 
Nu börjar strax Sex and the city och det får man ju inte missa, adios!
 

1 hour to go

Godmöra sömntutor! hoppas ni sovit supergott inatt och inte dött av värmeslag. Själv ska jag gå och lägga mig på drygt en timma. Jag har ju jobbat natt inatt så jag har inte lagt mig ännu :) jag gillar som att jobba natt på nåt vis. Nu har jag ju som hela dagen ledigt och så börjar jag inte förrens 9 ikväll, brabra!
 
Hoppas ni får en underbar dag i solens strålar! Kram från en trött tjej.

host och en kubik snor

Madre kadabre! denna värme gör ju en helt snurrig. Anyways, jag går av mitt skift om seven hours och då blir det en gudomlig stupning i säng för fröken Öberg. Jag har vart krasslig och hängig i typ 2 veckor och jag känner mig fortfarande inte riktigt kry. Dumt att man inte lyssnar mer på kroppen och vilar och man inte är frisk! Denna vecka ska bli en hälsovecka, jag ska lyssna på min kropp och vara snäll mot den.. Inget festande och ingen allt för ansträngande träning. Det kommer nog göra susen!:)
 
Jag älskar den här jävlen!! :)

love love


Jul jul strålande jul

Åh, julen. Jag började helt plötsligt börja längta efter December. Snö, julpynta, mysíga kvällar med julfilmer och levande ljus. Men jag vet, att när väl December kommer så kommer jag ha en inre stress hela månaden igenom. Jag kommer inte hitta rätta pyntet, kommer inte veta vad jag ska köpa till hälften av alla jag köper julklappar till och sen är det kallt och man önskar att sommarn kommer tillbaka dagen efter nyårsafton. Tänk er, julafton utomlands. Det har jag alltid dumförklarat och tyckt att Julen är en tradition som man ska fira hemma med nära och kära, punkt! ibland är man så svensk och tråkig. Just nu känner jag att jag mer än gärna hade åkt iväg över jul och nyår. Då hade man kanske inte känt samma stress. Och vilket roligt minne det hade vart, jag kommer ju liksom hinna fira 50 jular till hemma med nära och kära. Nu menar jag inte att jag vill åka själv, med med någon eller några man tycker om och har roligt med.. Well, we´ll see we´ll see! Men nu tror jag att det är bäst att NJUTA av sommaren, för jag kommer nog hinna bli less vintern, om och ooom igen ;)
 

sol sol sol

God kväll kära ni som läser min skevt uppdaterade blogg. FANTASTISKT vilket väder det har vart i pärlan idag. Jag & Hilda åkte upp till Storforsen med barnen på dagen så dom fick bada och vi fick sola, det var inte varmt i vattnet men det hindrade inte de små liven från att ta sig ett dopp.. Idag började jag jobba klockan 16 och så jobbar jag ändå till 07 imorgonbitti. Jag försökte sova ut imorse men jag vaknade vid 9 och kände mig varken trött eller pigg. Varmt som attan i sovrummet och världens klump i magen! men vem mer än jag förlorar på att ligga och deppa i sängen hela dagen? ingen alls! så jag masade mig upp och drog på en klänning och åkte iväg till en kompis. Den där känslan alltså, det känns som att den kommer innan jag ens har hunnit vakna. Vidrigt!! Jaja, det blir bättre.
 
Imorgon ska jag pyssla på i min lägenhet hela dagen hade jag tänkt. Jag har burit upp Tvn idag och imorgon ska jag försöka få pappsen att hänga upp en lampa. Men mina föräldrar har ju typ börjat riva halva huset så han har säkert inte tid med lilla mig. Menmen, det kanske löser sig på annat vis.
 
Sådär! då har jag fått skriva av mig lite. Det kan vara så förbannat skönt ibland att bara skriva några rader om allt och ingenting. Tack och bock, hejdå!

tvivlar

Whats ment to be will always find a way???

sol sol underbara sol

Hej kömpisar! HERREGUUUD vad jag älskar denna sol! man blir ju på ett fantastiskt fint humör. Underbart! Jag slutar på en timma och då är syster Ellen ute och har sin uppkörning. Hoppas för tuuuusan att hon klarar den! det är ju bara att ta det lungt och koncentrera sig, men det är svårt. Jag minns hur jäkla nervös jag var! dessutom då man hade fått höra om "kuggar-lena", så hon hoppades jag och Hanna att vi inte skulle få för vi körde upp samma dag. Givetvis kommer Lena fram och presenterar sig och ber mig skutta in i bilen. Haha, men det gick ju bra för både mig och Hanna :)
 
Nu ska jag jobba vidare, ha en fin dag höörni :) Puss å Kram!

Please tell me why do birds sing when you're near me? ♥

God förmiddag kära ni. Idag väntar jobb mellan 6.45 och 16.15. Härligt att det är så bra väder idag också!:)
 
Tänkte mest bara önska er en fin dag :) nu ska jag arbeta.

JIPPIE

Hejsan hoppsan lillebror! imorse åkte jag och några från familjen in till Luleå för att Ellen skulle skriva teoriprovet, OCH HON KLARADE DET. Det var nära till tårar från min sida, jag blev så glad för hennes skull :) jag minns själv vilken lättnad det var då jag klarade det. Det är ju som en milstolpe i livet! skönt att  bocka av.. Sen har det var SUPERväder hela dagen lång, till och med i blåsiga Luleå var det varmt varmt varmt. Så skinnjackanfick åka av ganska snabbt. Är sommarn här nu? hoppas det..nu orkar vi inte vänta mer!:)
 
Annars har det inte hänt så mycket idag, jag bara njuter av ledighetens dag, En ledig dag mitt i veckan kan verkligen göra susen! Nu kommer snart Ida & Jonas och plockar upp mig, vi ska till Solheden och grilla och sola!
 
Ha det fint och njut av solens strålar till max! puss & kram.
 

En dröm

HEJ. Idag träffade jag min fina Pernilla på byn. Det känns som att det är hundra år sedan vi sågs sist, så det var väldigt kul :) vi började klura på om vi skulle ha hittat på nån form av friluftsaktivitet till helgen. Det skulle vara så himla skönt och framför allt, trevligt! jag vet inte vad det är, men jag vill bara ut i skog och mark och typ göra upp en eld hela tiden. Haha, vad hände? nej men på riktigt, jag vill bara softa och göra saker som ger lite nytta.. Tänk så ljuvligt att ha en liten stuga dit man kunde åka och koppla av en smula! det hade vart ganska underbart. ♥
 
Ikväll då jag slutar ska jag hämta borren och dunka upp lite grejer i läggan. Har man ingen karl får man fixa sånt själv. Men jag hatar det för jag har inget ögonmått och så är jag så kort så jag måste ha en pall, och sen blir det ändå snett.... men men, vi får väl se hur de går ;p

Sol

Hallå på er kära readers! idag har vi strålande sol här i pärlan och det är så skönt att få ta på sig lite svalare kläder utan att man håller på att frysa ihjäl.. Jag jobbar ju kväll idag så jag har fått njuta av solens strålar en stund iallafall. Men jag har ju ett så fint jobb att vi kan vara ute där också! perfekt. Jag kikade på mitt schema igår och insåg att jag har två hela veckor ledigt efter nästa vecka. HALLELUJAA!  Det känns förbaskat bra och så himla skönt.. Då ska jag försöka ta mig iväg på en liten semestertripp, Sara är ju också ledig då så det blir underbart! + alla andra normala människor som har semester under somrarna! ;)
 
Nu ska jag börja rulla mot byn och lämna lite grejer i läggan, sen blir det 5 ynka timmar jobb innan jag ska ta kväll :)
 
Ha det så bra, kram kram!

gött mos

Jaamen hej på er. Hoppas eran helg har vart lika grym som min! vi åkte ett upp ett skönt gäng i Fredags till Kirunafestivalen och hade det så himla braa! vädret var helt okej (för att vara Kiruna), och sen hade vi det bara allmänt skoj hela tiden. Jag älskar då man åker iväg sådär ett helt gäng och vaknar på Lördan och bara ligger och myser och pratar om allt och inget.. Till helgen ska mina brudar till Arvidsjaur på galej men jag känner verkligen att jag hellre är hemma och tar det lugnt, jag skulle vilja åka ut i skogen och fiska eller nåt. Nåt som får en att koppla av lite. Det skulle ju vara härligt om man var utvilad efter en helg nång gång och inte totalt slutkörd pga allt party..
 
Idag jobbar jag en dagtur så jag började 6.45 och slutar 16.15. Då ska jag till min apartment och sen ska jag kolla på en TV. Imorgon jobbar jag kväll och det känns riktigt ljuvligt, SOVMORGON! :)
 
Ha de gött. Bye!

RSS 2.0