.....

Men gå & dö vilken tråkig dag jag har! Men ganska skön, har bara hängt här hemma med mig själv.. Men nu är jag rastlös gånger tusen, vilket inte är så ovanligt, så jag ska knata upp till gymmet där jag planerar att springa bort lite tid från denna tisdag....

Jag pratade just med Bella, hehe kanske 3e gången idag? Jag ringer alltid henne då jag har tråkigt.. Åh, varför är Kiruna så långt bort? Tråkigt.

Ni kanske vill se lite bilder för en gångs skull? men jag kunde inte ladda upp alla jag ville för det funkade inte med telefonen idag.. :(


Tisdag 31/1

Nämen hallå. Uppdateringen har inte vart den bästa under helgen eftersom jag vart hos Ellen och hälsat på. Anyway så har vi haft en bra helg tillsammans, i fredags satt vi bara hos henne & Krille och drack lite wine. I lördags käkade vi middag och följde grabbsen på förfest. Sedan gick vi på Ferrum och dansade lite.... Gött mos säger jag bara!!

Just nu sitter jag hos mamma och bara tar det lilla lugna. Jag har sovit här och det var ljuvligt som vanligt. Sover alltid som en prinsessa då jag är här! skönt.

Nej nu har jag inget mer roligt att berätta. Ska ringa Simon och fråga om han vill baka med mig! jepp, så får det bli. Byebyebyebyebye :)


Yes

Näe, nu slutar jag tänka på allt som är tråkigt! Då blir ju allt bara tråkigare. Orkar inteeee. Wine a little laugt a LOT!


....

My head! ....fattar inte vart denna huvudvärk kom ifrån. Det känns som att jag druckit rödvin i 3 veckor every day.. ajaj, bara det har gått över till morgondagen för då väntar jobb & tågresa!:)

Jag, Frida & Wallgren hade iallafall en trevlig afton med spel och livemusik:) jag vann i Fia så nu kan jag sova gött.. Hehe ;)

Nu läggdags, puss & kram på er!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2438524/images/2012/pic_186253971.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2438524/images/2012/pic_186253971.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2438524/images/2012/pic_186253971.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2438524/images/2012/pic_186253971.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2438524/images/2012/pic_186254007.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2438524/images/2012/pic_186254007.jpg" class="image">


Because you're mine, I Walk the line

Goddagens! idag har jag jobbat fram till halv 4, sen drog jag och Ida till gymmet och körde ett pass. Det gick jättebra och nu känner jag att det är så kul att träna:) härliga tider. Nu har jag duschat och ligger i soffan och inväntar Ida som verkar ha fastnat nånstans ;) vi ska och kolla på hennes nya lägenhet, spännande! Känner mig så stolt & glad för hennes skull :) min darling forever! Japp...

Sen ikväll så blir det fika & spel med IdaPooh, Frida och Jenny på Café Storgatan. He blir myche trevligt!:)

Nu ska jag ringa fröken Åkerlund och fråga varför det tar sån jävla tiiiiid!!!! :)


Finally

Men jaaa, äntligen är appen uppdaterad så man kan skriva normala inlägg utan att bilderna blir helt konstiga.

 


sweet summer summer summer time

Hello hello. Hoppas ni har haft en bra helg allihopen, för det har jag! i fredags var vi ju hos fritte och i Lördags blev det middag hos Lina och sedan en vädigt rolig fest med många skratt och moves ;) Idag jobbar jag en delad tur, så jag hade tänkt hinna på gymmet på timmarna men näääää, jag lägger mig i soffan då jag kommer hem och vad händer? jag somnar och vaknar upp igen en halvtimma innan jag börjar kvällspasset. Haha jajja, nya tag imorgon!

Sitter och kikar på lite kläder, vill bara beställa en massa sommargrejer. Är så less denna vinter att ni anar inte! Om det var sommar nu skulle nog allt kännas lite lättare, då hade jag kunnat skutta omkring i dessa pjukks från Modekungen! Jåda.....
 


WP in my heart!!

Ja hej & hå vilken rolig kväll det blev hos fröken Eriksson! Nästan alla mina pinglor samlade.. Ni är ju så fantasticoo!!!

Å herre gud, minnena flyter tillbaka till höstadietiden och gymnasiet... På högstadiet satt man och kollade på alla coola boys som gick från matsalen på rasten och på gymnasiet somnade man ifrån marjas onda prov med en lätt kick med foten i targusdatorn från sängkanten och lät den flyga ned för sängen! Utan att ens tänka att den kunde gå sönder......men den följde ändå med i alla år!

Haha, det är med ett leende på läpparna jag skriver detta för trots allt jobbigt och tråkigt så hade vi iaf WP! Och det är mycket värt dagar som dessa.

(ursäkta för interninlägg men sånna behövs också)

Puss & kram nu ska fannsan sova!


Alone home

Nu e jag hos Hilda :) hennes lägenhet är så fin. Imorgon ska jag gå och ställa mig på kö på den så jag får den då hon flyttat :) hihi. Om hon nu gör det nån gång;) vi har iallafall just sett ensam hemma men Hilda somnade så hon var inte så rolig. Men nu ska jag också börja knyta mig faktiskt :)

Byebye


If you're sad....stop being sad and start get awesome instead!

Nu sitter jag i tåget hem från Kiruna. Mamma plockar upp mig i Boden för tåget går inte till Älvsbyn.. Då jag kommer hem måste jag säkert städa och sånt skit.. Sen är det massa annat som jag måste ta tag i, vissa saker roligare än andra. Men ska det bli nån förändring måste man sluta gnälla och göra nåt åt saken istället! Så är det bara. :) jaja, det blir nog bra! Eller det SKA bli bra!! :)

Ha en toppendag alla lovers där ute :)
Puss från Bobby to the b!


Bird is the word!

Hello. Jag tyckte det var såå tråkigt då Ellen skulle åka hem igår och hon ville ha hjälp med Holly på tåget så jag bestämde mig för att följa med henne till Kiruna :) idag har vi vart ute på promenad och på BVC för att mäta & väga lilla Havanna. Hon växer och frodas så allt är som det ska :)

I lördags åkte vi limousin till Piteå ett helt gäng för utgång på Challange :) jag hade grymt kul fastän minnesluckorna är många och jag tror jag hade kunnat skippa dom sista drinkarna ;) men jajja, man lever bara 1 gång!

Nu ska vi surra lite innan läggdags. Men jag känner mig så pigg så jag kommer nog ha svårt att somna..

(kuber inte ladda upp bilder på pissbloggappen)


KA

Goddagens! jag är i Kiruna än men imorgon åker jag hemåt igen för jag måste till Vårdcentralen på Torsdag. Det är så skönt att vara här hos Ellen, komma bort en stund och bara vara, planera om bröllopet och sitta uppe sent på kvällarna och snacka skit :) hehe.

Snart tror jag att det blir en promenix för min del om jag nu inte får med mig Bella. Det är inte så kallt faktiskt, tror inte ens det är 10 minus. Skönnt!

Nu hade jag inte så mycket mer att säga, adios!



Jag vill ha en sån här! nuuu.

John my man

Hello hello everybody. Fredag idag och det känns härligt. Jag jobbar kväll så jag börjar 16.15, helt ok. Imorgon har ida och co. planerat in en fest och det lät faktiskt riktigt kuul, vill dansa!!!!! love it. Längesen man gick ut i schtaan så det blir nice!

Igårkväll var jag och Pernilla hos eve och hälsade på, mysipysi :) som vanligt blr det få stunder då det är tyst och många skratt! härliga tider.

Nu ska jag se Dear John, han är så jävla snygg så man dör ju!!!!!!!!!!!



image description

Tror jag ska ha min blåa kavaj imorgon, japp!


Signalgatan

Hejjj! Jag, Ellen, ida, Robban, Holly & mamma sitter nu och surrar lite hos mamma:) alla som har iPhone är en klar favorit hos Holly så då ida kom satte hon sig snabbt i hennes knä & kollade på hennes telefon. Sötskrutt!


all this way

Hej kära readers. Härligt att det är så många nya som börjat titta in här hos mig :) det gillas. Nu bloggar jag från robbans iPad och det är ju grymt smidigt faktiskt. Ikväll händer det nog inte så mycket, vill åka och hälsa på Erik & Maria men Robban var tydligen för trött för det så vi får se hur det blir med den saken..jaooo! Ska nog gå ner till Dessi nu och kolla då dom äter surfisk! ;)


Hörs sen, byebye!
image description

Jag & Emma i Skellefteå på våran tjejweekend. Det var så roligt!

WF

Ellen har just skaffat Wordfeud så vi har precis startat ett spel. Hehe man får sig några goda skratt för hon är så jävla segtänkt ibland ;) jag börjar vara ganska less det egentligen, i början då jag skaffade det var jag som besatt och spelade med typ 15 pers samtidigt ;)


MODEKUNGEN

Är så sugen på ett par nya snygga pumps. Vill ha ett par svarta höga med platå och stadig klack så man orkar dansa en hel kväll i dom :) Dessa från Modekungen tyckte jag passade rätt bra på min beskrivning.


Sleepmode

Hello hello. Ikväll har jag vart i Vidsel och sen åkte vi till mamma. Det blev ingen bingo hos eve för allt blev så stressigt. Typiskt! Men men, nu är jag då så trött att jag vet inte vad. Vi har sovfrämmande inatt i form av Moa så det är fullt hus :)

Ne nu ska jag knoppa! Bye.


Wanties

Guuuud! vilket shoppingsug som kom över mig. Jag är ju en riktig sucker då det gäller jackor och små kavajer i olika fäger och former. På H&M hittade jag dessa tre som ganska snabbt blev favoriter. Jag har vart ute efter en kortare knallgul kavaj ett tag, denna var lite längre men ändå riktigt snygg. Och de två andra var bara tidlösa och riktigt snygga. Coolt med röd mocka!



Söndda

God morgon god morgon! Igår somnade jag rätt sent, men har ändå kunnat sova rätt bra för att vara på jobbet. Skönt som tusan! Just nu sitter jag och äter frukost innan jag ska börja dagens jobbpass:)

Då jag slutar idag åker jag, Ellen, Holly & Havanna upp till Vidsel för att hälsa på där :) och ikväll blir det Bingolotto hos Evelina & Emil. Myssöndag!

Alltså är det någon som vet? Jag bloggar med blogg.se-appen och det är ju jättesmidigt. Men då man laddar upp bilder och kollar från en dator så blir dom på sidan och jättesmå. Tycker det är så fult :) så, vet någon hur man centrerar??


Nyårsafton

Min nyårsafton i Kåbdalis var sjuuukt roligt. Bästa stället med de bästa människorna! fantastico.
Men Sara kanske hade liiiite roligare än oss andra?;) hehe. Simon verkar inte riktigt nöjd med tillvaron.
Om man utgår från bilden alltså, som jag för övrigt snodde av Krille :)
kolla in hennes blogg om ni gillar hair and horses!;p kristinlundberg.blogg.se


lovely summertime

Åååhhh! just nu känner jag mig så jävla less den här vintern. Kan det inte bara bli sommar så man bara kan ta på sig en klänning, skor och sen bara gå ut...? Det som skrämmer mig är att det endast är 4 minus idag, klent! nåjaa, nu ska jag kolla på resor! Blä, hatar verkligen att frysa.


Premiär

Snart börjar Gladiatornerna som jag hade tänkt kolla på :) jag minns inte när det visades sist men det känns längesen, jag minns iaf att min idol var Plexus :)


Saturday

Hola amigos! Jag jobbar ikväll så denna helg blir mycket lugn för min del. Så himla skönt! Imorgon då jag slutar ska jag, Ellen, Holly och Havanna ut på lite äventyr :) det ska bli mysigt. Hoppas det inte är så kallt bara, känns som att jag fryser hela tiden.. Vill inte ens tänka på då det blir över 20 minus :( brrr..

Skriver säkert några rader senare, men nu måste jag jobba för min rast är snart slut. Byebye :)


En bild från underbara Skåne. Detta är på Flickorna Lundgren, finaste cafét jag någonsin besökt! så mysigt.


Tråkiga människor är tråkiga som bara fan!

God kväll ladies! Jahopp, här sitter jag ännu en kväll hos mamma med Bellsan & Havanna i soffan :) det är så kul att hon är hemma för då har man någon man kan sitta uppe och prata med..möjs!

Nu e jag ledig fram till fredagkväll och det känns riktigt skööööönt! Sen jobbar jag lördag till söndag.. På torsdag är det middag & hockey på AllStar med en massa möjsigt folk trettondagsafton till ära, men nu är ju Ellen hemma så jag ska faktiskt avstå från det. Vi ska laga god middag hos mamma och enbart mysa istället! Ska bli så skönt med en lugn helg :) även fast jag jobbar så blir det nice! Är så glad att Bella är hemmaaaaa!:)

Juste vi har ju börjat att försöka vara nyttiga! Jag, Ellen & Hilda! Hehe undra hur många gånger jag sagt det, nääämen godis är ju så gött så jag kommer säkert inte klara det ;) we'll see we'll see!! Helt på riktigt skulle jag kunna äta godis istället för mat flera dagar i veckan. Dom som säger att godis inte är gott ljuger! Pappa ställde just fram världens största godisskål framför mig bara för att retas......inte shyrre!!


(söt wimlisen från idag då hon käkade kaka ;)


S to the N to the Ö

Nämen hej på er. Idag på fm åkte jag, Ellen & Hilda + alla barnen till Linda och hälsade på och drack kaffe. Där var även, Lina, Hanna, & Emma så det var rikligt med mammor & barn. Kul :) Dom är ju så underbara dessa små bebisar, alla lika söta och små!:)

Dagar som dessa blir man ju inte lite sugen på att boka en resa till någon jävligt varmt & härligt ställe. Det har snöat som bara den idag och det är så jobbigt då man blir blöt om fötterna och bilar ska skottas fram osv. BLÄ! så ikväll ska jag kolla på lite resor tror jag. Skulle vara kul att boka så man har nåt roligt att se fram emot till våren.. :)

Neeeej, nu är min rast slut. Ikväll ska jag försöka bjuda er på en ny design. Den jag har nu är så jävla ful!
Hejdåhejdå...


Finbesök!

Ååå vad jag är glad! Vet ni vem som kom hem igår? Ellen, Holly & Havanna :) så himla roligt. Hoppas dom stannar lääääänge! Om typ en månad är det dop för lillskorven och det längtar jag såklart till :)

Nu ska jag leka med holly ;) byebye.


RSS 2.0