Maj 28, 2011

God morgon! lördag idag och man blir verkligen inte glad då man tittar ut, regn och grått. Så himla tråkigt! men det känns samtidigt bra att det är dåligt väder här hemma då vi åker IMORGON! herregud så roligt, tror jag börjar få lite resfeber. Men jag ska verkligen försöka att bara känna lugnet, bara man har pass, pengar & biljett så löser sig nog resten. Givetvis underlättar det nog om man har lite kläder med sig men... Det är alltid en sån panik då jag ska packa, jag är så insatt på att jag verkligen inte får glömma något, och då blir det oftast att man råkar lämna någon liten pryl hemma som man hade velat ha med sig. Men det är ju inte hela världen fasktiskt. Så efter jobbet ska jag åka hem och lägga ner alla stuffs i väskan och sen får det som är glömt vara glömt! sen ska jag ställa väskan på vågen och hoppas att den inte väger över 20kg, då kanske jag får lite panik. Det är ju så himla svårt att packa för så många dagar tycker jag!
Leo & Dessi åker ju redan idag de fuskisarna, synd att vi inte åker på samma plan! men vi ses ju där och vi ska ha SÅÅÅ JÄÄVLA KUUUL!!!:)

Ha det gött! later skater.

STRAWBERRY BLONDE



Nej men titta, så himla fin hårfärg. Jag vill så gärna färga mitt hår!
Nej mamma jag lovar, jag ska inte:) jag har faktiskt lärt mig något under alla dessa år.
Haha, undra hur många gånger mamma har fått höra ett; HELVETE!! från duschen
då man sköljer ur en färg. Jag kan ju säga att det inte blivit så lyckat alla gånger!!
Jag vill faktiskt färga, men grejen är den att då kommer jag inte ha nåt hår kvar, slitet deluxe!


ANOTHER ONE.

1. Vilket är ditt stjärntecken? Jungfru
2. Hur lång är du? 1,60 cm (men då robban mätte mig var jag 160,5 cm) så jag vet inte riktigt..svårt!
3. Vad är du mest nöjd med? Jag är otroligt nöjd över min fina familj och mina underbara vänner.
4. Vad är du mest missnöjd med dig själv? Att min självdiciplin suger!
5. Vad blir du glad av? Jag blir glad av min fantastiska familj, mina underbara vänner, min fina robban och människor av alla dess slag. Det måste väl vara det bästa som finns? att träffa en massa nya människor och så är dom bara så olika allihopa och det tycker jag är underbart härligt!
6. Jag tycker inte om? Otrevliga människor, lögner, skitsnack, krig, sjukdomar, kyla, idioter och korvsoppa!
7. Vilken är fin favoritfilm? Twilight Saga serien!!!!!!! Harry P, Dagboken, SATC 1&2, Hangover (har bara sett ettan än men har hört att tvåan ska vara minst sagt magisk!)
8. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Jag skulle ge en slant till nära och kära, köpa fina saker, skänka pengar till forskning till parkinson sjukdom och resa gud förbannat jorden runt!
9. Vad gör du om 10 år? hur fan ska jag kunna veta det? men jag hoppas att jag är lycklig!
10: Vad är ditt favoritcitat? Vem bryr sig om hundra år?

ÄLSKAR LISTOR!

Dagens humör: Glad men ändå lite halvirriterad på grund av stress inför olika saker.

Dagens borde: säkert städa eller nåt sånt där skit!

Dagens frisyr: Jag skulle nog inte kalla det frisyr. Men det är uppsatt fult som fan med ett sånt här töjbart fult sicksack hårband som man hade då man var liten. Men guuuuuuud vad skönt det är! så har min "frisyr" sett ut hela veckan btw. sunk

Dagens smink: vacker utan spackel!

Dagens klädsel: chinos, t-shirt, kofta.

Dagens favoritlåt: har spelat lasse hela dagen.

Dagens planer: Packa, växla pengar, jobba.

Dagens vill ha: förutom en värld där vi alla ska må bra vill jag nog inte ha något speciellt..

Dagens längtan: Turkiet och min mamma!

Dagens beroende: choklad.

Helgens bästa:
Förra helgen alltså....det måste ju ha varit att ida öh var ute och svängde på sina lurviga!;p kuuuul!

Helgens mest efterlängtade: Turkey.

Helgens pinsammaste: Jag gör aldrig pinsamma grejer.

Dagens motto: Man lever bara en gång för helvete. Så alla som är tråkiga kan ju sluta vara det! för det är inte roligt att sitta hemma och se film varje helg i soffajäveln.


friday

God eftermiddag kära läsare. Idag jobbar jag kväll så då behöver jag inte fundera vad jag ska hitta på, skönt. Jobbar även inatt och fortsätter till klockan 3 imorgon. Då jag slutar ska det fixas lite i lägenheten, hämta ut tapeter och göra klart det sista inför resan på Söndag. Planet går klockan 10 och vi ska vara framme 15.30, helt perfekt! jag längtar som bara den!!:)

Ursäkta att inläggen är lite tråkiga och färglösa men jag ahr ingen kamera för tillfället, tyvärr. Hoppas det går bra ändå :) Förresten, har ni några önskemål vad jag ska skriva om här i bloggen? lämna gärna en kommentar. Kram på er! ♥

turk

Näämen goddag! just nu sitter jag och tänker på allt jag måste ha med mig till Turkiet på Söndag, 3 dagar kvar och fy faaaaaaan vad jag längtar. Det ska bli så himla skönt att bara göra precis vad man vill, sola, bada, bli brun, festa och umgås med fina vänner! Jag har inte hunnit packa nåt i veckan nästan för jag har jobbat varje dag och efter jobbet har jag grejat i lägenheten. Men imorgon börjar jag inte förrens klockan 15 och då ska jag försöka hinna med all packning!

Hojres! ♥


Onsdag

Hallå kompisar! denna morgon vaknade jag av att telefonen ringde, de behövde personal på björkis så då var det bara skynda sig att kliva upp ur den varma & sköna sängen.. Solen kikade fram imorse men nu har den legat gömd bakom molnen ett tag. Det blir så sjukt kallt så fort solen går i moln, hatar att frysa! jag vill ha sol & bad nuuu. Hoppas för allt i välden att det hära askmolnet inte drabbar våran resa på Söndag... Då blir det inga glada miner från min sida! hemska tanke.

Idag var det egentligen tänkt att jag skulle fixa i lägenheten, men det får bli då jag slutar istället vid 4. Nu måste jag kila! herrå.


24 MAJ

Hej allihopa! igår blev det inge broarna runt för min del. Regnet öste ner så jag kände mig inte alls sugen. Istället åkte jag och robban till Vidsel och firade Moa som fyllde 10 år igår. Sedan blev det middag på Hotell Storforsen och vi avslutade kvällen med att dyka ner i färgburken och måla lite i lägenheten.. Jag längtar tills allt är klaaart! men det kommer nog dröja ett tag för soffan kommer inte förrens om en månad och det är ju en bit bort. Men den som väntar på något gott...!:)

Idag lyser solen över pärlan och det känns grymt skönt, less regnet och blåsten! efter jag slutat jobba vid 4 ska jag till lgh och fortsätta målningen. Jag tycker det är så kul att fixa & dona!:) men jag måste en sväng eller två till IKEA snart för lite möbler måste inhandlas..

Helgen kommer spenderas i Älvsbyn och inte i Kiruna som planerat. Jag åkte på jobb och det är jag såklart glad för men samtidigt hade det var såå kul att träffa Ellen & Holly, jag saknar dom sååå. Men det kommer fler chanser att hälsa på dem. Jag ska åka dit till somamrn då de har lite varmare istället :)

Ni får ha det så himla bra så hörs vi lite senare.. Kram från mig! ♥


BIKER

God kväll mina kära vänner. Hur står det till? med mig är det bara bra. Jag har en liten rast nu så då tänkte jag passa på att skriva några rader till er. Förut idag satt jag och kikade på en massa bilder på Holly, helt sjukt vad jag saknar den lilla krabaten. Hon är så söt att man dör ju nästan lite! men på Torsdag får jag träffa henne för då åker jag mamma & Hilda till Kiruna och hälsar på henne och Ellen, längtar massor! ♥

Idag har vädret här i pärlan vart lite sisådär faktiskt, sol, lite regn, blåsigt och nu är det jätteskönt ute och vindstilla. Ingen sol men frisk och skön luft. Jag blev så himla sugen på att cykla, jag tror jag ska ta hojen och cykla broarna runt imorgon. Det har jag aldrig gjort så det ska bli rååligt!

Nej det här går inte, back to work! byeeeeee.


WEEKEND

Goddagens! idag står det jobb på schemat hela dagen lång, även natten och en dagtur till klockan 2 imorgon.. Så då behöver jag inte fundera vad jag ska göra iallafall :) nu har jag äntligen blivit frisk igen så nu kan jag börja träna, så himla kul! kondisen lär väl vara sämst men det går ganska snabbt att träna upp faktiskt.

Igår hade Hilda ordnat överraskningsfest för Thomas med tema Pirater. Det var trevligt! senare på kvällen drog vi vidare till Frida som hade födelsedags/inflyttningsfest. Sjukt mycke folk överallt, konstigt att balkongen inte rasade ner!;p Men sammanfattningsvis hade jag en rolig kväll..

Imorgon ska jag skriva kontrakt till lägenheten så snart har jag ett nytt hem :) inte för att jag misstrivs hemma men det ska bli skönt med något eget! ljuvliga tider.
____________________________________________________________________________________________________

Det är riktigt många som fyller år nu.
Min mamma fyllde år i Onsdags så då gav jag henne denna tavla! :)


friday

Goddagens! fredag idag och hur härligt känns inte det? Igår var bobban ledig så då drog vi till Luleå och shoppade lite, jag var på jakt efter en bikini och hittade en fin på H&M. Sen då jag kom hem hade jag ju för faan råkat ta fel bikinijävel. Nåja, inte värre än att åka och byta, men det kändes faktiskt riktigt besvärligt! Vi svängde även förbi Antnäs möbler och hittade en soffa, kul!:)

Nu ska vi äta lite frulle och sen ska jag ringa hyresvärden och höra hur det går med våran lägenhet........
Ha det fint, puss & kram!


Jag & min ängel.

SAKNAR

I natt har jag sovit som en stock. Så himla skönt! Jag var ju hyffsat trött igårkväll då jag endast sov 3 timmar igårnatt. Så det var härligt att få sova ordentligt. Idag har jag bara vart hemma, jag & Harry har suttit och kollat på barnkanalen heela dagen lång. Eller, vi har varvat mellan barnkanalen, disney channel, cartoon & nikelodeon.. Sen har vi pratat lite om björnar och tävlat vem som kan äta mest popcorn, Harry vann! Han var hemma från dagis idag för han har också fått en riktigt jobbig hosta. Stackarn!
_____________________________________________________________________________________________

Ett annat litet barn som jag saknar är HOLLY! världens bästa lilla dam ♥♥



BLOGGEN

Johodå. Jag håller fortfarande på med designen. Jag har lagt in lite bilder i menyn men jag skulle vilja placera den lite mer till vänster, de sitter ju som ihop med inläggen nu.. :/ Är det någon som förstår sig på det så tar jag gärna emot hjälp! :) Kram på er.

sämst

Hej på er. Fy fan vilken natt jag har haft, hostade konstant från det att jag gick och la mig, typ vid 12, ändå till klockan 3. DÅ kunde jag somna! perfekt då jag skulle upp och jobba klockan 6. Så idag är det en trött tjej som skriver..  Det enda jag vill nu är att åka hem, rulla ner persiennerna och lägga mig i fosterställning i mammas säng! Det gör ju så sjukt ont att hosta hela tiden, det känns som att bröstet ska sprängas. Usch!! bara det går över till då vi åker utomlands...

Ikväll har jag inte som helst planer, tror jag bara ska ligga i soffan och sova! trööööööttttttttt..

bygger om

ursäkta att bloggen ser lite konstig ut för tillfället men jag håller på att göra en liten make-over! kika in ikväll så ska den nog vara klar!:)


fanny byter bo?

Nu har jag en liten rast så jag tänkte passa på att skriva lite här eftersom klagomålen på dålig uppdatering börjar bli lite too much, näst intill påhopp. Folk(pernilla larsson kantarg. 10) på byn skriker "uppdatera bloggen din jävel". Skrämmande, obehagligt, sexigt! mööööms. Ojdå, det blev lite intrernskämt-inlägg men vafannn! haha åh vad tråkigt.

Nej men lite allvar då kanske? vet ni vad jag har gjort? jag har vart och kikat på en lägenhet:) Bara allt går som det ska kommer jag lämna Signalgatan 22 och bege mig ut på egna äventyr i slutet på Maj/början på Juni. Det känns superkul!


nähe. det gick inte att ladda upp bilder en dag som idag som idag som idag.......heippa!


BULL

godmorgon godmorgon. eftersom någon där ute känner sig besviken på mig för att jag inte uppdaterar så tänkte jag att, nu är det fan dax alltså! jag vill ju inte göra någon ledsen ;( buhu.. Nej men så här är det, jag börjar jobba på exakt 12 minuter så det blir en kort update denna fredagsmorgon.....VAFAN det är fredag den 13e idag! helvete, jag kommer säkert trampa i bajs eller nåt idag...med min vanliga otur!
Nej men jag skulle faktiskt kunna uppdatera lite bättre och mer innehållsrikt då jag slutar senare idag. Så får det bli, puss och kram! hugg en gran!

ont i röven

Ja, precis så ligger det till. Igår körde jag några helvetesövningar som tog riktigt bra på lilla rumpan..så idag har jag träningsvärk! jobbigt..

Nuuuu ska jag göra ett städryck, sen ska jag duscha, sen ska jag äta middag och vid 7 ska jag träffa min pärla för en fika! min fina lilla tk! ♥ pösspösss på daaj. hehe cp!


sjukstuga

God kväll på er. Jag kan inte riktigt påstå att jag haft en trevlig eftermiddag/kväll denna tisdag. Redan igår började jag frysa och känna mig hängig, idag på dagen kändes det inte så mycket men nu i eftermiddag fick jag huvudvärk, ont i halsen och hela kroppen + rejäl frossa. Usch vad tråkigt, men hoppas jag får göra bort att vara lite sjuk nu så jag inte trillar dit då vi ska åka till Turkiet i slutet av månaden. Det vore ju för tråkigt!


sommar sommar sommar! ingen längtar som jag..


movie

Igår såg jag, Robban, Mamma och Pappa filmen Himlen är oskyldigt blå. Jag tyckte den var riktigt bra och med teddans musik i bakgrunden blev den bara bättre.. Så den kan jag rekomendera! det finns en massa nya filmer som jag skulle vilja se nu. Water for elephants, The fast and the furious 5, Red riding hood m.fl. Jodå!


(bild från himlen är oskyldigt blå)


Harry & Tage Westerlund

Det är inte alltid lätt att ha en lillebror då man vill kolla på tv ifred..speciellt inte en Tage!







lite suddiga bilder, men det är inte så lätt att fånga två virvelvindar på bild!


påsk & valles

Jahaaaaap, tjenare tjenare! det är så längesen jag skrev här till er så jag vet inte riktigt vad jag berättat för er och inte.. Påskhelgen spenderades iallafall i Kåbban med  jordens skönaste gäng! Valborgshelgen som var nu i helgen spenderades i älskade ÅRE med ett minst lika glatt gäng. Jag har haft sjukt kul och det roliga är att det blir bara bättre, för i slutet på denna månad åker jag och ett ruuuuuuligt gäng till Turkiet en vecka.. Det kommer bli legendarisk! so much fun....

Tyvärr så har jag inga egna bilder att bjuda på. Men jag har snott några av PeArl ;)

grabbs grabbs på afterski!


"jag vill egentligen inte röka men jag måste"


finaste!


haha! världens bästa sundberg. så jävla kung!!!


det var allt för denna gång. ska försöka fixa den här fula designen så kanske jag
blir lite inspirerad till att skriva i den här suuuuuura bloggen!!


RSS 2.0