Happyface

Igår släppte världens tyngsta sten från mitt bröst då jag kom hem och min underbara ängel och bästa vän IDA satt där och väntade på mig. Älskar dig av hela mitt hjärta min underbara kömpis!! ♥

Ikväll firar vi en annan underbar Ida, min syster, denna kväll kan inte bli dålig.
Puss!!!!!


stupido

 

Some people just need a high five....in the face.....with a chair!

day off

God morgon! idag är jag ledig och det känns skönt, är helt mör i hela kroppen. Helgen satte sina spår med andra ord, men kul hade vi ;) så det kan det ju vara värt.. Jag skulle vara duktig här en dag och göra lite övningar på en sån där magtränare, men jag tror jag var lite för ofokuserad för jag fick jätteont i ryggen efteråt och det är som att det inte vill släppa. Jobbigt! man är väl för otränad..

Ikväll ska nog jag & Simon ut på en löprunda, men just nu är vädret inte så roligt. Plaska i snö, kul, jävligt kul!?
Ja vi får väl se hur det blir, men nu ska jag klämma ett ägg eller två. Adios!



lameass!

I don´t think you´re leaving, I think you´re running. And what I can´t figure out is if you´re running towards something you want, or if you´re running away from something you´re afraid to want?

hit me, hit me hard, i wanna see the stars

Jahoja, sitter hos Ellen ännu. Ska hem sen och städa undan lite, kanske man ska trycka i sig några mackor och ta sig en kaffeköpp också. Jaaaaaa!
Juste, jag & Simon var ju ut på en liten löpis igår. Det var skönt men det var jobbigt också. Uppförsbackar jamen hela tiden! stackars mig.. Jag måste träna lite mer så jag orkar springa ifrån han ;) kanske om några år..
Sen vill jag vill åka skoter och grilla, är det för mycket begärt? ;(
hejdå

tied togheter with a smile

dont worry, be happy!

favoritdagen

Åh, FREDAG! ingen förstår hur skönt det ska bli att få besök från pärlan ikväll. Love love love!
Kunde inte komma mer passande! saknaden är huuuuuge efter alla fina där hemma.
Nu sitter jag hos bellsan och väntar på Jesper som ska komma och låsa upp hemma, jag råkade visst låsa in mina egna nycklar så nu tar jag mig inte in.. Skit! menmen, livet går vidare :)
Nu ska jag get dressed, höres!
image description

snaaaaaaaaaaaart

Tjenare! Idag har jag och Ellen vart ute på långprommis, jag tror vi knatade omkring i nästan 2 timmar. Jag känner att det värker lite i mina skinkor idag för igår var vi också flitiga på promenadfronten!;p Tydligen ska jag, Simon & Rasmus ut på en löptur vid 6 och jag är lite nervös, tror inte att jag har samma flås som grabbarna precis.. Hehe, men det är väl bara mata på och försöka se glad ut!

Tomorrow, tomorrow I love you tomorrrow fridish!

beats like a drum

God afton kära läsare. Jag har precis pyst ner under täcket efter en jävligt skön bastu.. Dagen idag har bestått av häng med min finfina syster, några promenader, lite jobb, många samtal med mina fina brudar från pärlan och en massa jävla tankar som snurrar en miljon varv i mitt lilla huvud. Blir så arg på mig själv då jag inte bara kan släppa nåt, blir galen snart! Gud förbannat.............

Jaja, nu ska vi vara glada :) imorgon är der Torsdag och det innebär att Frida min Frida kommer hit dagen där på, även syster Hilda visitar och det är ju inte dåligt! blir så glad då jag tänker på mina underbara vänner.. ♥


Nu ska fannsan försöka somna in och sova ordentligt hela natten lång!
Ha det så bra, ta hand om er allihopa! Stor kram.

image description
image description

after all...

_______________

..life is too short to be anything but happy

Wednesday

Hola amigos! Idag blev det ingen sovmorgon för fröken Öberg då vi hade personalmöte på jöbbet kl 8. Fy tusan vilken skitväder det var att gå i , blåste som bara fan. Men sen klev jag in på Kicks och blev genast på bättre humör, så himla gulliga arbetskamrater jag har :) man blir så glad..

Efter mötet knatade jag mot Ellen och vi satt och smed lite planer inför vad som komma skall, det kommer bli så kul:) sen gick vi en promenad med Bellas granne och nu sitter jag hemma och kollar lite on the internet.
Jag har även precis pratat med fritte och GEEEUUD vad jag vill ha fredag nu nu nu!

NÄMEN ni får ha det så himla bra, nu ska jag tömma diskmaskinen..
På återseende kära vänner!:)

image description

wake up


darling darling

HERREGUUUUUUUD så glad man kan bli! Jag pratade just med Frida och hon kommer till mig på Fredag eller Lördag. Jag är så glad så glad att ni anar inte! det kommer bli som en dröm.. Underbara du ♥



äckel

Jamen alltså, Marcelo i BB är så jävla vidrig människa. Vilken tönt!


Don´t know why

Hej. Usch vad jag har mått kasst idag, mår jätteilla hela tiden. Vill verkligen inte bli sjuk just nu, det orkar jag faktiskt inte. Jaja, det är väl bara gilla läget som med allt annat.   Jag & Jonas har precis läst klart lite läxor så nu ska jag krypa tillbaka ner i sängen och hoppas att jag somnar och inte vakna förrens imorgon.

Jag & min ängel!


måndag

Usch, jag har nog aldrig haft sån här hemlängtan till pärlan. Jag saknar min mamma & mina vänner så det gör ont i hjärtat. Jag vill hem nu!!! tänka sig vad saker och ting kan förändras från en dag till en annan, märkligt minst sagt.

Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film och hoppas att jag kan somna till några minuter, har mått illa hela jäkla dagen så det kanske går över efter lite sömn. Sen ska jag vakna upp och vara en glad och pigg tjej, eller jag ska då försöka. Jag gillar att vara glad, men jag gillar ännu mer att göra någon annan glad :) det är nog den bästa känslan som finns.


Ha det så bra, puss & kram ♥


otursdagen

Hej hej hej. Jag kom just hem från Ellen, vi har surrat och lekt med Holly. Snart ska jag börja klä på mig för en promenad till jobbet. Idag lyser solen och det känns riktigt skönt, man blir så seg då det är grått och snöar hela tiden.. Jag skulle verkligen behöva vika ihop lite sängkläder innan jag går meeen, jag orkar inte! så det får jag ta tag i då jag slutar.... :)

Ikväll kommer Simon och hänger med mig! det blir braaaaaa. Känner att jag behöver skratta lite :)

Ha det så bra, puss & kram!



Just nu vore det magiskt att sitta på Kittel och bara njuta av sommaren.
Det hade vart nåt en dag som denna.

blue so blue

Kika in den här blåa pajen. Yummie!


sweet 24

Good evening people! Idag har jag vart helt jävla sjukt trött, jag förstår inte vart det kom ifrån. Tur att jag bara jobbade några timmar, men då jag skulle gå hem kändes livet ganska tungt kan jag säga.. Väl hemma så lagade jag lite middag i min ensamhet och sen gick jag till Ellen & Krille som hade kalas. Bellsan hade gjort så fina smörgåstårtor! Jag kom ganska nyss hem därifrån, Rasmus skjutsade hem mig och det var grymt skönt. Vart kom denna trötthet ifrån? no idea no idea.....

Jag blev så glad då jag insåg att det är torsdag idag för då är det ju Revenge. MEEN sen kom jag på att jag har ju redan sett dagens avsnitt, så det total sket sig ju.

Nåja, ha det!

If you can´t handle me at my worst, then you sure as hell dont deserv me at my best.

Dagen började fint med en liten löptur och så passade jag på att snippa förbi Ellen också. Så kul att dom är hemma, Havanna växer så det knakar! och Holly hon surrar på i vanlig ordning. Sötungar! På en timma börjar jag jobba, det bli roligt.. Huhhhhhh, men just nu känner jag mig som en påse skit så jag ska dricka en red bull och sätta på mig ett smile!

Ha en fin dag, puss & kram ♥

In my mind and in my car


yes oh yes


snurra min jord

Voj voj, jag känner att jag är flitig med uppdateringen idag. Men det är väl bra?:) jag sitter här in my bed och drömmer mig bort bland allt fint som detta fantastiska internet har att erbjuda oss. Herregud, det går verkligen att beställa allt! på både gott och ont skulle jag vilja säga, det är lite farligt också. Det är ju så hiskerligt lätt att klicka hem lite prylar som fort kan bli ganska dyrt om man klickar nog många gånger, vilket inte är så svårt. Men nu har jag suttit här ganska länge och klickat bland finfina saker och ännu har jag inget i kundvagnen, diciplin mina vänner! ;) Men ni vet väl? It doesn´t count as shopping if you buy 10 items or less. Word!

Nej, nu ska jag göra lite nytta och renbädda! jag är väl knappast den enda som tycker det är bland det skönaste som finns att krypa ner i en renbäddad säng. Ljuvligt!

sa sa sa sa sa salim

WELL HELLO THERE. Jag pratade just med Ellen, hon och flickorna satt på tåget på väg hem. Det har vart så tomt här utan Bellsan, en av de absolut bästa sakerna med att bo här är att ha så nära till henne. Jag känner inget behov att att hänga där hos henne varje dag, men att veta att jag kan om jag vill är så oerhört mycket värt. Så många gånger då jag bara har velat springa över till Ellen och antingen prata om nåt eller bara vara helt tyst och bara hänga, men då har vi bott 40 mil ifrån varandra. Nu bor vi cirka 4 minuter ifrån varann så det känns SUPER!

Sisters make the best friends!



haha, älskade lilla dysslekurden! :)

SO I was thinking

Jag sitter här och kikar omkring i detta hem. Det finns som inget hjärta och själ i det hela. Jag behöver nåt, kanske en vägg med böcker? jag tror dock det förslaget kan bli svårt att få igenom, då måste säkert Jesper ha nåt i utbyte för det. Typ en stor, ful och brun bar och stolar med dodgemärken...vet defenitivt inte om det är värt det? hehe. Jag  får nog vara utan själ i hemmet ett tag till, eller inte......jag prioriterar mitt hem väldigt högt och är väldigt noga med att jag ska trivas där jag bor. Hemmet är en kärna och där ska finnas trygghet och saker som gör en glad och får en att må bra. Har ni några tips som gör att man upplever ett rum varmare?

I min förra lägenhet kände jag mig aldrig riktigt nöjd, eller trygg heller för den delen.. Det kändes inte som mitt hem, det var som bara ett ställe som jag hängde på med mina saker i. Dumt!

Tänk att man är så olika, vissa kan hänga upp planscher och dylikt på ex. bilmärken i hela hemmet och tycka att det är hur härligt som helst. Själv skulle jag helt ärligt må dåligt om jag var tvungen se en stor, svart affisch med nån jävla bil på eller nåt varje dag. Nej, annars är det då man kommer hem och ser en färsk blombukett stå och sprida energi på köksbordet! :) ibland kan det lilla göra så mycket. Men det är ju tur att vi är så himla olika, tänk vad tråkigt man hade haft annars....

Men en sak har jag kommit på med mig själv. Svarta & mörka färger ger mig ingenting = dåligt, vad gäller inreding iallafall. Ljusa, fräsha och pastelliga färger kan få mig på hur bra humör som helst! Ser jag en tavla med rätt färger måste jag bara ha den. MEN dödshjorten på Möbelhuset är kolsvart med jävligt ledsen blick och jag känner en viss kärlek till den på nåt konstigt sätt.  Jag har absolut ingen aning om hur eller varför? but thats the truth! jag kanske bara tycker synd om den stackarn som bara hänger där och aldrig blir köpt? lilla dödshjorten....


Clinique

Goddag kära läsare. Idag känns livet lite lättare än igår, hehe. Humörsvängningarna är i sitt esse men vad göööör man?:) Idag har jag jobbat och det gick bara fint, dagarna går så fort då det är så roligt. Det är så skönt att jobba för då får man en massa energi av alla goa kunder så då glömmer man bort saker som man annars kanske gått och funderat på som bara tar en massa onödig energi. Kom ihåg det kära vänner, umgås bara med personer som ger er energi, inte dom som endast tar! för får man energi av någon så ger man automatiskt tillbaka också. Det är lika viktigt att ge som att ta, remember remember..

Undra vad jag ska pyssla med ikväll? det är lite tråkigt då Jesper jobbar eftermiddag för jag börjar ju på förmiddagarna och han jobbar från 14 till typ halv 11 på kvällen. Så då han kommer hem är jag ju redo att sova. Så vi hinner inte ses så mycket. Men men, det funkar det också :)

Nu ska jag surfa vidare! vi ses & hörs. Later skater!:)

_________________________________________________________________________________

Jag kan passa på att tipsa om ett fint erbjudande :)

Vid köp av två valfria produkter från Clinique får du en fin gåva.
Gåvan innehåller: All About Eyes 5 ml, Superdefense 7 ml, Liquid Facial Soap Mild 15 ml, Superbalanced Makeup Vanilla 7 ml, High Impact Lipcolour Flamenco 4g och en Spegel. Värde 540 kr.
Erbjudandet gäller t.o.m. 1 maj eller så länge lagret räcker. Gäller 1 gåva/köptillfälle.



In på Kicks med er och shoppa loss! :)

rollercoaster

Hej på er. Idag har jag jobbat fram till 17.30, det gick jättebra och det är så kul! jag känner verkligen att jag har hittat rätt yrke:) Efter jobbet började jag knata hemåt i snöyran, det var inte det roligaste vädret att promenera i men det gick, jag var bara lite blöt då jag kom hem. Imorgon blir det att klä sig lite bättre!:)

Jag undrar om jag håller på att bli lite fökyld? jag har ont i halsen, huvudet känns tungt och jag är trött mest hela tiden.. Hoppas jag klarar mig från feber iaf. Sen att den sämsta veckan på hela månaden aldrig verkar vilja ta slut gör inte saken bättre, ungefär 10 gånger per dag vlll jag bara skrika rakt ut och ge nån jävel en käftsmäll. Hatar dessa hormoner! ena stunden känner man sig som världens lyckligaste och nästa sekund känns allt jobbigt men man vet inte varför. Uhhhhhhh, orkar inte!

Jaja, det var en liten lägesrapport från min sida. Nu ska jag slå igång en film och invänta snyggingen som är på väg hemåt :) Hejdå, ta hand om er! ♥







aaaaaaaa

God eftermiddag kära läsare. Hur har eran påskhelg vart? min har bestått av jobb, fest, god mat och trevligt sällskap. Saknaden efter alla där hemma har vart enormt stor men det har gått bra ändå.

I lördags jobbade jag till 14, sen åkte vi hem och grillade och lite sånt för att sedan styra kosan vidare mot Riksgränsen. Då vi kom dit var festen i grabbarnas hotellrum i full gång, senare på kvällen gick vi ut på Grönan. Jag hade riktigt kul :) Tyvärr har jag ju inga bilder då jag inte har någon telefon, men men..

Annars har jag ont i halsen och känner mig lite febrig, och jag är själv hemma och har tråkigt. Så denna dag är inte så mycket att hurra för.

Nu sla jag plocka undan lite, hejdå!

. . .

Happiness is lika a butterfly, the more you chase it, the more it will elude you,
but if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder.


Sweeeeeeet Cypern, times times!

the latest

Hejsan hoppsan lillebror!

Idag har jag vart ledig, jag har bakat, gjort köttbullar och putsat lite windows.. Nu ikväll har jag och Jesper vart och kikat in Boliviabazaren på skolan, det var mycket folk och kul att se. Fiskedammen var det som lockade mest så därifrån fick vi oss var sin godispåse, jag fick även en nyckelring som det stod Filippa på. Hehe när jag nu ska ha använding för den vet jag inte men men...

Påskhelgen närmar sig och det är med blandade känslor. Det är ju då vi alltid åker upp till kåbban hela ligan och har världens roligaste helg tillsammans! det är ju det man alltid längtar till så här på vårkanten. Men så blir inte fallet detta år, utan jag blir här i Kiruna och som det ser ut just nu verkar det bli en rätt lugn afton. Men det kan också bli kul :) jag får ju umgås med världens finaste kille! och det är inte dåligt :)

Idag pratatde jag med Sara och hon kommer nog hit nästa helg, så det känns bra att ha nåt att se fram emot!:)
älskade underbara vänner vad bobbsan saknar er............!

Nu ska vi spela spel, men vi hojres & sojnes. Puss på er!:)


RSS 2.0