mitt i veckan

Hej hej hemskt mycke hej.
 
Onsdag idag och jag jobbar fram till 15.30 imöra. Då ska jag hem till läggan och trixa lite sen blir det gymmet och pumpa upp lite muskler med Friday. Hoppas det går bättre än sist, hehe, 100% svag. Men jag ska bli 120% stark så watch out bad people!
 
Nä vet ni, jag har faktiskt inget roligt att dela med mig av så ni får helt enkelt nöja er så här.
Tack och hej!

Jahhh

Nämen god afton!

Jobbar denna natt men får gå hem 07 imöra! Jag har fruktansvärt få intressanta saker att skriva åt er här idag. Men jag kan bjussa på 2 schysta bilder. Puss!


Eskuul

God förmiddag kära medmänniskor!

Sitter just nu på skooooolan, haha det var inte igår :) har en kurs jag ska läsa som jag dragit ut på i 150 år, icke bra. Men nu känns det bra, kul att få en läxa faktiskt;) hehe undra hur länge jag kommer känna så. Vi får se, det kommer nog gå jättebra :)
Men jag måste då säga det. Fy fan vad fult det är här, rosa/orange färg på väggarna, man blir ju alldeles matt! Skulle de ha superfint på skolorna skulle det nog kännas roligare för många att gå dit :)

Nej nu ska jag invänta en kvinna! Hejhej.


t to the rött

Hey hoe lets go!

Imorgon då jag slutar kommer jag typ gråta av glädje för att jag ska få knata hem till mitt hem :) nu känner jag verkligen att jag trivs till 100% i lägenheten. Det är lite småfix kvar men det löser sig med tiden. Så nu vill jag mest bara vara hemma hela tiden och hänga lös! Så gött.

Nu börjar jag känna mig aningens trött så jag hoppas denna natt blir fylld med sömn! Brukar ju sova så kasst på jobbet men nu känner jag att John B är på min sida!!

Ha de gött! Hejhej..


Fina lördagar

God morgon! Idag är det lördag och jag ligger här i min säng och bara mår gött. Lördagsmorgnar är nåt speciellt. Det är inte samma sak att vara ledig en dag mitt i veckan. På lördagar är nästan alla lediga så det känns som extra härligt :)

Jag jobbar dock idag, börjar klockan 13 och slutar inte förrän 15 imorgon. Så jag har några timmar jobb framför mig denna helg. Men det gör inte så mycket, hade ändå inte tänkt göra nåt speciellt.

Nu tror jag att jag ska förflytta mig till soffan :) ha det gött! Hejbara!


Förkylningsbloggare blir aldrig friska

Hej!

Alltså det tråkigaste att läsa om är ju faktiskt då någon är förkyld. Sen får man höra detta grinande i 500 dagar. Jag hade precis tänkt skriva att jag vill bli frisk så jag kan träna & leva normalt igen. Men for real, vem fan bryr sig om att jag har lite halsfluss? Näe, förkylnings- och bihåleinflammationsbloggar får en rak höger och en ganska bra diss av mig! Sluta grina för helvete om era halsmandlar, det är ju svinvidrigt! alldeles uppsvällda & knallröda, nasty!

Okej, det är väl klart att jag inte bryr mig om någon skriver att de åkt på en förkylning. Men sen får det räcka, sen vill jag inte höra mer!;) hehe, hejdå!


försvinnnnnnnn nuuuu bara!!!!

Hej på er!

Ja, vad ska jag skriva om idag då? jag har lunchat med Anton och sen åkte jag hem till mamma och hämtade 2 tavlor som jag ska hänga upp. Det blev ju ett stort hål i vardagsrummet då granen åkte ut :)

Annars känns denna dag lite skev och många tankar om allt möjligt hinner passera 17 tusen varv i lillhjärnan, känner att humöret är lite instabilt och det är ju bara jobbigt då man bara vill skratta och ha det gött. Men snart ska jag jobba så då gäller det att rycka upp sig och leta fram ett fett smile, annars kan jag lika gärna stanna hemma för ingen vill väl jobba med en förvirrad, seg och sur tjej heller.. Heippa!

How do you feel when there's no sun? How do you feel when there's no one?


I'm sorry

I was dreaming of the past,
And my heart was beating fast.
I began to lose control,
I began to lose control.
I didn't mean to hurt you.
I'm sorry that I made you cry.


Onsdag

God afton göttiga ni.

Ligger här i min säng all by myself och kikar lite på telefonen. Min dag började med att ryggen hakade upp sig igen så jag var tvungen ligga i sängen typ 1 timma innan jag kunde röra mig igen, det gör jävligt ont vill jag lova. Jag har fått så 2ggr tidigare detta år och första gången var en riktig nightmare. Jag jobbade som personlig assistent och var ute med brukaren på ett fik, då skulle jag börja mig ner och sen tog jag mig inte upp på ett bra tag. Huvva! det var inte kul.. Tror jag måste göra ett besök hos Erik så han får känna vad det är som är fel.

Ikväll har jag grejat på här hemma med lite allt möjligt, fina Ida & fekke kom & hjälpte mig att hänga upp en skåp också :) eller Ida jobbade på hårdast tror jag. Tusen tack för det!

Nu ska Fankan vika in, sov så gött allihopa! Puss & kram.


Natt

Hej på er. Ikväll har jag & Magdalena flådat i oss massa skit & kollat på tv. Gött de! Vi började kolla en film på 1an men jag var lite skeptisk till den eftersom det var en thriller, men det slutade med att det var jag som satt kvar och kollade och Maggi gick och la sig i min säng :) den var faktiskt riktigt bra men jag kände som igen den så jag har nog sett den tidigare..

Imorgon väntar jöbb men börjar inte förens kl 12.00 så det blir en göttig sovmorgon.

Ha det så bra och sov gott! Puss.


Jahajajaja

God afton kära ni.

Jävlar vad jag vänt på dygnet, inatt kunde jag inte somna förrens klockan var typ 3, no good. Men jag klev upp 6 imorse för jag skulle till vidsel så nu hoppas jag det är tillbakavänt igen :) det blir ju som så jobbigt annars kan jag ju känna. Imorgon är det fredag och jag har lovat att hänga med Holly, en snögubbe ska tillverkas har hon redan sagt så det är bara lyda! Sen ska vi nog åka & hälsa på eve & hennes lilla family också :) hoppas de blir lite varmare än idag bara.

Nej hörni, nu ska jag slå igång nån göttig film att slumra in till ;) puss!


Onsdag

God afton. Herre jesus, idag har jag gjort skrämmande få rörelser. Men vafan, det har vart gött och jag har helt ärligt inte velat gå ut genom dörren. Jag sov över hos mamma inatt så när jag vaknade låg Anton & pappa i soffan redan. Jag tog plats och där låg vi och kollade på barnfilm och turades om att slumra till. Sedan blev det tacomiddag hos mamma & pappa som var supertasty! Tack livet för dagar som dessa, alla borde få ett par per år.

Nu ska jag se en film och somna i soffan. Tack för att jag är vuxen och får göra vad jag vill! Hejdå.


2013

Älskade 2013, var fantastisk & snäll mot alla. Ingen förtjänar sån skit som 2012 bjöd på! Vi kan väl hjälpas åt tillsammans så att detta blir ett bra år fyllt med kärlek <3


sen om mannen i mitt liv skulle få för sig att fria till mig under årets gång så har jag redan valt ut min klänning ;) just in case.


RSS 2.0