Natten

Jahapp. Då har jag stannat uppe alldeles för länge igen.. Inatt ska jag testa bleka tänderna, jag gjorde det på gymnasiet nån gång och det fungerade faktiskt bra. Hoppas bara det inte är nåt fel på skiten då det inte direkt är nyinköpt..den som lever får se! Det smakar då skit iallafall.... Jag vet inte riktigt hur länge man ska ha det, på förpackningen står det Max 2 timmar, eller över natten. Haha tror dom att man bara sover 1 timme/natt eller?


Kalas!

Idag fyller Rasmus hela 7år!! Grattis till dig lille vän. Jag har redan hunnit dit med paket och fått mig fika!:) av mig fick han halloweensmink och en jävligt ful peruk, haha men rolig var den och rassemannen var helnöjd:) fångade några bilder på kusinerna. Inte det lättaste att få dom att vara stilla. Speciellt inte Tage den lilla skiten, som en levande tornado!;p

 


söndagens inlägg som aldrig kom upp i söndags!

God kväll. Söndag idag och jag har jobbat hela kvällen lång! Igår var vi på gala och jag hade jättetrevligt, så himla kul också att min systers företag vann utmärkelsen; årets rookie! :)) sen gick vi vidare mot anna & Joel där det var en massa folk! Dansen var i full gång hela kvällen och de är det jag gillar!!:)

Imorgon blir det Ikea och det ska bli så jävla najs!:) återkommer med bilder på köpen imorgon..

Haha, här kommer några bilder från min lördag!


resa resa resaa bort

Hej bloggisar! dagen började bra med sol och skinnjacka. Nu är det kallt som fan jag tjocksockarna är på... Jag sitter här och funderar på olika saker, läser bloggar, läser tidning, äter mat osv.. allt för att slippa packa, tydligen? jag hatar det. För det första, vart ska man börja? ska jag lägga handduken överst eller underst? vad blir bäst? åh, vilka problem.. Jag vet att det kommer sluta med att jag sopar ner en massa skit strax innan avfärd och antingen blir nåt kvar hemma, eller inte.. Men egentligen, skitsamma! bara vi får komma iväg från denna kyla så struntar jag i vilka skor jag har med mig i bagaget. Det är ju inte värre än att köpa ett par nya på plats!

Mjahaappp. Vad ska jag berätta nu då? ingen jävla aning faktiskt. Kanske lite bilder idag? nä..hejdå!

Mot Piteå

Nu drar jag & sara till stan för att leta galakläder! Det kommer bli kul :) ..om vi hittar nåt alltså. Men det kommer säkert bli kul ändå, hon har så jävla dålig humor så man skrattar åt alla hennes dåliga skämt.. Kanske jag har lika dålig då?? Nej, det vägrar jag..
Robban kommer in till stan då han slutar för att hitta nåt till galan imorgon, så han också är snygg!:)

Jag just nu :)


Hurtiga damer!

God morgon!! Jag ligger nu i sängen och väntar på Sara som ska plocka upp mig:) vi ska på gymmet och poompa! Herregud va jag är trött, men vad gör man inte för super snygga silver sara??;) efter vi gymmat ska jag hem och duscha och sova lite mer tror jag. Sen i eftermiddag blir det Piteå med Sara & robbelibobban! Ikväll vet jag inte vad som händer men det vet säkert sara, haha (internskämt).... Nu ska jag knyta dojjerna, hejdåhejdå!!:)


Lörrda

Hejhej hej hej hallå där ute i skogarna.. Då var det Lördag och jag jobbar. Är så trött så det finns inte, även fast jag äter godis så blir jag inte pigg. OCH på tal om godis, jag har inte ätit godis på 5 hela dagar. Är det inte bra? alltså det låter ju inte så länge men det är faktiskt bra för att vara mig. Annars blir det antingen fika eler godis nästan varje dag! inte bra, men gott... Så jag hade tänkt försöka att bara äta idag och sen se hur länge jag klarar mig utan godis och fika :) det sitter ju egentligen bara i hjärnan. Man tror ju typ att man dör om man inte får en godis ibland ;p

Imorgon då jag slutar ska jag gå hem och ta en dusch och sedan lägga mig i soffan och ta en lång och skön pn. Sen har jag lite fix i lägenheten som jag skulle vilja ordna med innan robban åker iväg på jobb på Måndag..

Åh, om 1 vecka och 5 dagar börjar vi våran resa mot Spanien :) I cant wait.....


:)

God kväll. Guud vilken skön kväll vi har haft här hemma. Robban har bjudit på en supergod köttgryta med massa olika grejer i och det har vart så skönt att slippa stressa. Ofta har vi fullspäckat schema hela helgerna och då blir det inte riktigt att man slappnar av ordentligt. Men det har vi fått göra ikväll och det känns mycket skönt :) Imorgon väntar jobb för min del, jobbar dygn så jag sover på jobbet från lör-sön.. Men sånt är livet!:)

Nu ska jag ge som förslag att börja leta oss mot sängen för jag är riktigt trött! hoppas ni haft en fin Fredag allesammans :) Kram på er.



svammelhumöret har nått mig!

Hej alla guzzar! igår firade vi Sara lite eftersom hon fyllde 19 härliga år. Vi åt som sagt mat på Challenge och kollade på hockey, Luleå mötte Skellefteå och sistnämnda vann, tyvärr! Varför hejjar dom som bor här i Älvsbyn/Piteå/norrbottens län över huvudtaget på något annat lag än Luleå? det är ju bara ORIMLIGT, som idol-kishti skulle ha sagt. Nej men på riktigt, varför? Okej om man kommer från typ Skeå och flyttat hit. MEN FAN INTE ANNARS JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD FÖR JAG ÄLSKAR HOCKEY! haha nä när fan började jag bry mig om hockey? jag började bara tänka på det och kände att, så jävla dumt.

Sådär det var allt från expertkommentatorn Fanny för idag!

Nu till nåt som kanske mer hör till mitt ämne. Idag är det FREDAG, och det är verkligen min grej. Fan vad jag älskar Fredagar! så härligt och mysigt och roligt. Alla är så glada att det är helg och det är väl härligt?? Vad ska ni göra hela helgen? själv ska jag jobba lör-sön. Men jag ä glad ändå! nu ska jag gör nåt så roligt som att städa. Jag känner verkligen att det är dax att vända upp och ner på hela lägenheten och sedan ställa tillbaka allt snyggt och prydligt igen. Japp, så får det bli! vi hörs om hundra år då jag städat klart! hej!


hammarens dag

ÅH, vad är problemet med min förbannade hals? jag har vart hos lärkarn idag och han ville skicka mig till en specialist. Det är ju bra att dom tar tag i det men jag vill ju bara ha ett litet piller och bli frisk. Börjar vara less efter 3 månaders halsbesvär och inte kunna träna eller nåt! :S

Ikväll ska vi till Piteå på födelsedagsmiddag för Sara. Det ska bli himla mysigt :) Grattis än en gång din lilla hiphopper!;)


söööööööööööööt!

frille

ÅH, vad skönt. Febern verkar nu vara puts väck och det tackar jag för! men denna hals, jag blir galen. Jag har ju haft problem nu över 3 månader och fortfarande är det inte bra. Hoppas jag får provsvaren imorgon, dom är inte snabb på att höra av sig!!

Idag har jag inte gjort många knop, har försökt vila så mycket som möjligt och kurera mig. Vill vara frisk till helgen då jag ska jobba!:) Uppdateringen här på bloggen är inte den bästa men jag har inte haft någon lust att blogga på några dagar..

Imorgon ska jag träffa bästa Sara! tjohioooo ;)

LITA / EVEREST @ HenryKOLE

Ja hallå. Jag är precis hemkommen från fika hos Hanna, supertrevligt att träffa tjejerna :) det blir allt för sällan mellan gångerna! jag tror alla är lika dåliga på att höra av sig..latmaskar!

Iallafall så sitter jag och drömmer mig bort i väskorna och skornas värld. Det finns ju så mycket snyggt. Jag har länge vart sugen på Jeffrey Campells LITAskor, dom är ju riktigt fina. Men jaa, lite dyra kanske. Till och med robban tyckte dom var snygga ;)


Jag gillar den här lite "höstigare" modellen. Den heter Everest.


Den här är ju också riktigt fin. Passar ju till allt och kan piffa till vilken outfit dom helst. LITA.

Long time ago

Igen. Men men :) nu är jag iallafall påväg till Piteå för att följa Hilda då hon ska skriva körkortsteori, och SOM jag hoppas att hon fixar det! Det skulle vara så himla kul :)

Nåt annat kul är att igår bokade vi en resa till spanien :) och det är snart vi åker också, den 27 oktober!!:) längtar!

Nu ska jag proppa i hörlurarna och sjunga lite så mamma och Hilda inte har så tråkigt :) hejdåå!


RSS 2.0