pdållll

Meen heeeeeej! helgen som var bjöds det på öltält här i våran lilla by. Jag hade mycket trevligt både fredag och lördag men tyvärr finns det inte många bilder jag kan bjuda på, vet inte  ritkigt vad jag pysslade med. Jag som brukar ta kort hela tiden, men jag glömde väl bort det I guess...

Nu till helgen händer det fler trevligheter vill jag lova. PDOL är äntligen här och det känns såå kul! jag och världens härligaste people ska göra den här helgen bäst!

nu ska jag duscha för jag håller på att löka sönder! hejdå..

lalala

Goddagens kära vänner. Ikväll blir det lite jobb för min del och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Slutar 21.15 och börjar 7 imorgonbitti så det blir nog inte allt för fartigt för min del. Imorgon jobbar jag till 15 och efter det blir det raka spåret hem och börja ladda upp inför helgens bravader. Är så taggad! Men nu ska jag kila, ha det fint, hejdå :)

Bilder kommer some day....some day!


Torsdag!

Hallå. Vi har det fortfarande superbra här nere i fina Skåne! vädret är dessvärre inte lika bra, idag är det inget regn men lite mulet.. Om vi har tur kanske det spricker upp lite senare :)

Igår åkte jag och Robban in till Helsingborg och kollade på bio och åt middag. Vi såg Kronjuvelerna. Man hann med att vara både rädd, ledsen, arg och glad under filmen! så det var blandade känslor, men den var bra :)



På bion. Sämst kvalla på fotot!



Det blev middag på The Tivoli. Riktigt god mat och härlig atmosfär med bra musik och lekar!






SKÅNELAND

Nu är vi i underbara Skåne. Tänkte visa lite bilder som jag tagit hitills på resan :)


Jag innan vi åkte till flyget :)


Höganäs keramik




En gammal stor ugn.




Kromad växellåda som blivit en lampa.


Vi var och fikade på världens mysigaste cafe som heter Flickorna Lundgren.




Söta servitriser.




GOTT fika.






En liten damm :)


Vackra blommor vart man än vänder sig.


Söta pollar på cafét.




Robban glider.


Jag vid batplatsen.


Bra namn på båten, hehe.


Jag glider cadilac.


Solnedgång!


Moa spexar som vanligt ;)


min favvotjej!

Som jag saknar såååå mycket! Kolla så söt hon är då hon ska hjälpa Krille byta däck på bilen :)
Jag tror det är dax att boka in en resa till lappmarkerna! jo, så får det bli.


friddayyhh

God morgon. Alltså vad är grejen? det går inte att ladda upp bilder. Konstigt! nåväl, jobbnatten gick över förväntan och nu är det bara en kvällstur och ett skift till. Sen får jag lite semester i 9 dagar! faaantastiskt ljuvligt om du frågar mig.. Anyways, solen verkar ska masa sig fram idag också, vilket jag tycker känns högst passande eftersom jag är ledig typ hela dagen, eller fram till 15, och då vill jag steka in the sunshine with my lovely friends... oh yes!

Nej men hörrni, ha en fin dag så hörs vi sen! byebye honeypie.

night after night

Hello. Torsdag night och här sitter jag. Fan då, jag hade tänkt visa er en bild från Turkiet. Jag och robbade hittade en fotograf på hotellet som tog strandbilder vid solnedgången varje kväll. Så vi gjorde det och fick en hel del fina foton med oss hem! Men nu ville tydligen inte bloggen att jag skulle visa er några bilder idag.. Typiskt då!

Nåja, imorgon jobbar jag till halv elva på förmiddagen, det blev lite ändringar. Sen börjar jag som sagt 15 och jobbar till 20. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer och sker, pratade just med robban och han surrade om båtar och grogg.. Hm? sundberg?

Jajaaa, ni får ha en fin kväll. Nu ska jag kolla på en film. Hejdå :)


TVÄTTSTUGGON

Sådär, då har man fått i sig lite lunch. Det blev bara äggmackor, orkade inte börja laga något mer avancerat.. Nu har vi iallafall tvättid så jag har precis satt igång två maskiner, de är så skönt då allt är tvättat och rent. Jag tyckte först att det hade vart så skönt att ha en egen tvättmaskin i lägenheten. Men för det första skulle den då inte rymmas och sen är det jätteskönt då man är klar i tvättstugan där nere för då viker man ju ihop allt där och det enda man behöver göra då man kommer upp är att lägga kläderna i garderoben. Jag tror att det hade blivit lite mer rörigt att ha det i lägenheten. Då måste man ha någonstans att hänga det och då blir det nog fort att det kan få hänga framme ett tag för man orkar inte ta tag i det.. Nej, bra med tvätstuga!

Börjar jobba om cirka 2h. Så innan det ska jag hinna duscha, åka till mamma och hämta lite grejer och dammsuga lite i hallen. Gud vad det kommer in en massa grus och skit! jag måste köpa en sån där matta som kanske hjälper till lite med att inte sprala ut sand i hela längeheten...


LUNCH

HEJ. Idag är den torsdag och för mig betyder det kvällsjobb och nattjobb. Imorgon går jag av klockan 7 och börjar om igen med att jobba kvällen klockan 15-20. Det blev lite konstigt men jag var trvungen jobba så för att få vara ledig nästa vecka, så då är det bara jobba och se glad ut!:)

Jag kom nyss hem från lunch och surr med Evelina, Hanna & Emma.. Efter det följde jag Hano hem och kollade in henes nya lya som jag inte hunnit göra än. Riktigt mysigt hade dom det :) så då blev det husesyn och lite mer surr!

Jag har ju lovat mer bilder här i bloggen och det ska jag verkligen försöka hålla också. Nu har vi ju fått internet i lägenheten så idag hade jag tänkt börja mitt nya blogg-liv med roliga inlägg och bilder.. ;)

Nu ska jag åka ut på byn igen och besöka handplockat där min mamma jobbar, jag måste inhandla doftljus och kökshanddukar! vi hörs senare, puss.




En fin liten blomgrupp som kommer från FLORISTEN.

Harry P

Godkväll! nu har vi äntligen fått internet i lägenheten, grymt skönt. Men fortfarande inga tv-kanaler :( börjar vara lite less att se film varje kväll.. Jaja, men idag är det bra filmväder så vi ska snart slå igång Harry Potter den flammande bägare, jag älskar dom filmerna!:)
Men vi hörs imorgon ska jag visa er lite pictures. Byebye ♥

Hehe, hittade en snygg bild på Pettersson på robbans dator! ;p

MONSTER TRUCK

Hej bloggen! igår var jag, Robert, Harry, Julia & Ramus och kollade på MONSTER TRUCK. Jag har faktiskt vart på det förut, men då var jag liten. Nu for vi mest för att barnen skulle tycka det var roligt, men jag tror att jag tyckte det var minst lika kul som dom, hehe!;p Jag fick ju till och med komma ut på banan och åka med i en bil då han körde på två däck. Haha, eller jag blev väl mer eller mindre tvingad!;p Här tänkte jag bjuda på några bilder.


Taggade grabbar!


Imponerade åskådare!


Traktor balanserar på två däck!


Harry satte på sig luvan och drog en pose! haha.


Fire!!


Kusinerna Julia, Harry & Rasmus :)



Sen avslutade vi kvällen på MAX.


skärpning ladies

men come on with the coments då!!


skyller allt på kärringarna

MEN FÖR HELVETE! tror ni inte alla 1800 liter jordgubbar var slut då jag kom till ICA? jag som har längtat efter denna dag.. Nu blev jag på lite dåligt humör! vart ska jag nu köpa? man kan ju alltid köpa frysta jordgubbar och tina dom sura jävlarna. Nej, färska ska det vara! bläääää... bläääääääääääääääääääääääääääääää

mr lovvah lovvahh!

Hallå! FREDAG IDAG, oh yes! så jäkla härligt. Jobbar till ett och då ska jag hem och chilla lite innan vårdcentralen väntar klockan två. Jag har fått nåt i halsen som känns som en böld, typ. Det gör inte speciellt ont men det är jätteobehagligt och det känns nästan som att man vill kräkas ibland. Jag har haft det över en vecka så nu tänkte jag kolla upp vad som försegår där nere i strupen!;p Efter det blir det raka spåret hem för lite packning och planering inför kvällen som ska spenderas i Södra Vistträsk hos en kompis som har stuga där. Annas beskrivning på kvällen var "det blir bastuflotte, vattenskidor, ring, cigg & buttshots! det blir en blöt fest!!" hehe, det lät bra tycker jag. Är partysugen!!

Nu har jag laddat en massa bilder till er så i promise att bloggen blir roligare snart, typ imorgon!
ni får ha det bra så länge, kram!
______________________________________________________________________________________________________
Tack Cissi för tipset om bilder. Men då jag försökte ladda upp bilder stod det att jag var tvungen uppgradera till PRO. Kan man inte ladda upp gratis?? :)

RSS 2.0