Nattetid

Jag ligger just nu i sängen klarvaken! Kan verkligen inte förstå varför jag vaknade klockan 02 och intomger kunnat somna om ännu. Hoppas dom inte ringer och ber mig jobba på morgonen för då lär det vara en trött tjej dom kommer få hänga med.
 
jaja, tänkte mest bara fördriva tiden lite :) hejåhå!

ni är uteserveringen i solen

tänka sig, att jag skulle få så fina vänner. älskar er big time!

för du var solskenet

Okej, dag 13 har strax passerat för FF. Snart är vi halvvägs :) Det känns fortfarande bra och inte allt för jobbigt. Träningen har blivit en rutin och maten flyter på. Det enda jag är sugen på är kvarg, äpple & kanel. Så de är ju jättebra ;) hehe. Eller ja nu ska jag ju inte låta allt för duktig, godissuget finns ju där men det kommer jag nog få leva med resten av livet, jag är och kommer nog alltid vara en godisgris! men men, jag har då inte fuskat med något mer än några sockerfria tuggummin. Men det tycker jag är helt okej :)
 
Efter jobbet idag ska jag Frida & Johanna och träna, första gången jag tränar efter kvällsjobb, jag brukar alltid göra bort det innan jobbet men så blev det inte idag :) Så bra att gymmet har öppet till 22.30, fast nog skulle dom kunna ha öppet till 24.00, för ibland då man jobbar konstiga tider hinner man icket dit.
 
Nåja, hoppas ni har en göttig tisdag! bye.

Dag 8

Hallå där. 
 
Just nu känns det som att mitt liv består av träning, äta och jobba ;) fast, jag gillar det! FF går smidigt och jag tycker det är kul som tusan. Dag 8 har snart passerat, tänkt, snart har vi kört i 10 dagar :) tiden bara springer iväg. Jag hade lätt hoppat på en till månad direkt efter detta, men jag ska ju utomlands dagen efter vi är klara så det blir icket ;) men då vi kommer hem därifrån ska jag fortsätta vara duktig. Man vill ju inte kasta bort en månads slit på en liten utlandsresa, nejnej. Tur tjejerna jag ska åka med också kör FF nu så dom vill säkert inte heller vara allt för onödigt onyttiga där borta :) det känns bra. Man kan ju ta en promenad istället för att ligga stilla och pressa vid stranden, så slår man 2 flugor i en smäll :) bli brun + få motion!
 
Imorgon gör jag mitt sista skift på sommarschemat, känns riktigt tråkigt. Men det kanske löser sig :)
 
Nu ska jag kila, hejdå!

Mallis!!

Nu vill jag bara att det ska bli sista Augusti :) dels för att då är fitnessfighten klar och dela för att då åker jag & ett gäng till Mallis :) yippiiyeye! Det ska bli sååå jäkla kul :) och framför allt skönt med solsken och en brun kropp!;)
 
dagen har gått utan problem, tycker det är riktaåt kul att träna hittills och det är ju bra :) längtar till morgondagen då jag får köra ett pass till :)
 
ha en bra lördag :) jag jobbar så jag behöver icket fundera vad jag ska göra!:)

Ff

Hola amigos! Nu är vi inne på dag 3 av fitnessfighten, känns så himla roligt :) träningen går toppen och även maten, det enda jobbiga med maten är att man måste äta så himla ofta. Men hellre det än för sällan :) jag är så glad att jag började med ff, äntligen har jag börjat tycka om att träna styrka lite mer :) ni som läst min blogg vet att jag är en löpning och konditionsmänniska :) men nu använder vi oss bara av lösa vikter så jag tror det är maskinerna jag inte gillar egentligen, inte själva styrketräningen.. Och hör och häpna, mitt knä är i princip helt bra nu :) är sååååå lättad och glad över det! Jag trodde det skulle sätta käppar i hjulet för mig men inte det, än så länge iaf:) pepper pepper!
 
nu ska jag jobba, har äran att jobba hela helgen i finaste vädret! Lyckos mig va?:)

RSS 2.0