Kvälle

Good evening! Idag har jag jobbat på förmiddagen en stund, sen åkte jag på gymet och sprang, men jag blir jävlat tokig på knät, imorgon ska jag köpa voltaren för en miljon. Less! Efter det blev det en dusch och visit hos dessi berg i hennes nya mysiga lya :) kul att träffa dig snygging. Sen åkte jag ääääntligen till Kristin så hon fick sätta i mer hår på min skalle, sköööönt nåt så fruktansvärt. Skönt att slippa känna sig som en liten kiwi som tappat lurvet!

Ikväll stod bandy på schemat och jag hade verkligen ingen bra dag för det, knät gjorde inte så ont men jag var verkligen inte bäst på planen om jag säger så ;) haha vet inte vad jag pysslade med riktigt. Jaja, nya tag nästa vecka! Det är sjukt kul.

Nu ska jag däcka, imöra ska jag hänga med Harry & Tage så give me energi because i'll need it badly!!!:))


Lilla Henke kan få pryda detta inlägg;)


enough is enough


Torka aldrig tårar utan handskar

Har ni inte sett miniserien "torka aldrig tårar utan handskar" av Jonas Gardell, så snälla gör det! I 3 timmar får man känna väldigt mycket och olika. Det är en stark kärlek som lyser igenom hela serien som är väldigt fin och som man blir glad av, men samtidigt blev jag arg och ledsen över hur oaccepterad homosexualiteten var för bara 30 år sedan på Stockholms gator... Det var även jobbigt att se hur den hemska sjukdomen AIDS tog många unga liv.

Min favoritkaraktär i serien är Paul, han är precis en sån kompis som jag alltid velat ha :) undra när dagen kommer då jag får mig min gay-homie jag alltid önskat mig!? Jag kanske måste flytta då? Fast vem vet, jag kanske redan har en utan att denne vet om det ;)

Skynda att se serien på Svt play, tror bara den ligger ute ett par dagar till :)


Avreagera mera

Denna dag kunde ju ha vart lite snällare mot mig. Åh, jag vill bara ha ett fast jobb man vet då man jobbar och inte, kunna planera sitt liv lite mer. Imorgon ska jag åka till stan och strö mitt CV över Piteå & Luleås gator och hoppas att någon gillar det :) imorgon ska även Kristin sätta i löshår på mig så jag kanske känner mig lite finare. Vill bara somna och vakna om 5 år, men det funkar ju inte riktigt så, det är bara öppna ögonen och försöka handskas med verkligheten.. Jag vet att jag kan och vad jag är kapabel till, men jag har som fastnat i ett hamsterhjul och tar mig ingen vart. Jag vill en massa saker men får ingenting gjort, jag bara står och stampar och jag mår jättedåligt över det. Fy fan för den här dagen den kan dra långt åt helvete!!!!

Nu ska jag se klart Nothing Hill, mysig film en snöig dag som denna!


tur man har fina vänner iaf :) <3


favoritdagen

Hallå. Ville bara önska er alla en trevlig helg :) ikväll blir det mysmiddag & eventuellt ett glas vin med tjejerna. Imorgon väntar galaxen & party, så detta blir nog en toppenhelg!:)

Kram på er!


Wordssssss

Nämen god kväll kära ni. Jag har precis kollat på Revenge, jävlar i min låda vad spännande det är :) jag tycker det är roligare att se varje vecka då programmen gå på Tv än att ladda ner, då har man ju som nåt att se fram emot under vardagarna :)

Ikväll har jag hängt hos Ida med henne och Frida, jag hann även busa lite med lilla Edvin, sötunge!:) sen gick jag och Åkerlund en sväng på byn, det är så mysigt då det är kvällsöppet och man får träffa en massa folk. Vi hann även en sväng på gymet där jag var tvungen styrketräna, eftersom jag inte kan springa så mycket just nu, och det var svintråkigt menmen, nu är det gjort och jag har redan träningsvärk så det kanske var välbehövligt att lyfta lite skrot trots allt!:)

Nu blev jag paniktrött så god natt och sov så gott allesammans!:)

Jaa jag kan väl bjuda på en rätt schyst bild på pappsen då han jobbar & sliter :)


News

Idag kom mina nya fina skor :) jag är jätteglad för dom.


Torsdag

Goddag kära kamrater! Idag har jag hängt lite med mamsen och sen åkte vi och plockade upp Ida å, Ida ö & Hilda för att äta lunch på All Mecan :) vilken tur att dom hade lax idag, hehh. Kommer se ut som en fisk snart.

Ikväll väntar gymet & spökkväll :) cya!


dance

Tjenaaaaaare kömpisar & icke kömpisar.
Jag är so exited for saturday night! Galaxen har premiär och där brukar jag alltid ha jättekul. Så det blir nice price på BK. Jag har en känsla att jag kommer go craaaaaaazy on the dancefloor likt detta;
 
 
Men då får jag då fan inte klaga att jag är singel efteråt för på det där viset haffar man nog inte så mycke guzz!?;)
hehehehehhe.

run for your life

Jahopp, igår efter jobbet var det FULLT på gymet. Det var bilar ända upp på vägen så jag åkte till Frida och kollade på Tomten är far till alla barnen istället till det blivit lite mindre folk och sen åkte vi dit. Det gjorde inte ont i knäet då jag sprang men direkt efteråt frös det ihop till en liten knut. Idag känns det lite bättre men är inte helt okej! sugigt.
Efter det körde jag lite styrka, men ojoj, jag gillar det inte. Det blev lite mage, lite rygg och lite armar, med betoning på lite ;) jag är verkligen en konditionsmänniska. Jag tycker det är äckligt att ta i alla vikter och sånt! haha lite mongo är jag nog ändå.
 
Onsdag idag och jag jöbbar fram till klockan slår 15.00. Då blir det garanterat en powernap för jag vaknade 4 inatt och kunde bara inte somna om, givetvis blev jag dödstrött precis innan jag skulle kliva upp men då var det bara att försöka bita ihop och se glad ut..
 
Nu ska jag jobbbbba, ha en fin dag :)

Kväll

Hallå i stugan! Jag jobbar till 19.15 och då bär det av till gymmet direkt. Jag ska försöka springa lite men går inte det ska jag träna mage, rygg & lite arms. Måste verkligen träna upp min kassa rygg!

Imorgon ska jag upp kl 6 så det blir en tidig kväll för mig ikväll:)


Lax is good

Hej bloggen.

Jag är just nu hos Hilda. Vi har gjort lax till lunch, idag gick det mycket bättre att äta än igår :) känner då ingen värk i magen ännu. Men mätt blir man då av 100g fisk, det är nu konstaterat! Och gott som tusan är det med.

Jag börjar jobba kl 16.15 så nu ska jag ta mig en liten microvila så jag är på hugget sen :)

Ha en fin tisdag mina vänner & var snälla mot varandra!


Can you hear me?

Snälla kära goda Gud, göra så att mitt knä inte gör ont imorgon och ge mig min morgonrunda som jag har planerat utan smärta, Amen!


Problemos

God kväll. Nu är jag hos Johanna och vi kollar på Ensam mamma söker. Blondiebruden verkar ju inte riktigt 120% clean, pinsamt.

Annars har det inte hänt så mycket sen sist. Jag ligger och kollar på hårfärger och löshår. Jag mår skit över hur mitt jävla hår ser ut just nu, känner mig inte det minsta fin och det är ju inte så roligt. Jag har alltid vart noga med att mitt hår ska vara fint, men nu är det då allt annat än det. Jaja, what to do?!?!?!

Nu ska vi strax pysa hem, hejdå:)


LAX i maggs brax

Heejhej. Jag och Magg har just ätit middag för första gången på 12 dagar. Jag vill typ spy för jag blev så sjukt mätt och min mage var nog inte redo för käk kände jag, hehe. En och en halv laxbit och vi ligger här i soffan och ojar oss.. Ändå åt vi sakta och drack mycke vatten, menmen, känner att det blir en promenad sen för jag känner mig som en uppstoppad körv just nu. Bläääääää! så denna måltid som vi nu längtat till känner jag nästan att jag ångrar för i feeel siiiick! Men det går nog över snart :)
 
I afton blir det nog filmkväll hos fridish, hon ville se Tomten är far till alla barnen, men vi får se hur de blir med de saken ;)
 
Nu ska jag mysa med maggisen! byebye.

Cooking

God kväll. Nu är solsidan, Helenius hörna & Partaj sett :) en riktig tv kväll. Alltså jag vet inte vad det är med mig, jag har kollat på en massa recept hela kvällen och jag är så sugen på att baka & laga mat.. Jag skulle först göra den där grekiska pajen idag men då blev det kycklinggratäng med pasta istället för Henke gillade inte paj tydligen. Karlar!!

Imorgon kanske mamma vill ha paj för jag vill verkligen laga det :)

Nu ska jag sova, hejdå :)


Food

Hejhej. Igår var jag bara hemma hos mamma till typ 9, sen skjutsade jag några till solheden och surrade med lite folk där. Efter det åkte jag till Magda och vi kollade tv och somnade i soffan ;) efter nån timme började det ringa massa folk som ville ha skjuts så då åkte vi till Storforsen och hämtade challis & ingo m.fl. Sen blev det en sväng till Öjebyn också, så jag var i säng typ halv 4..

Idag har jag hängt med jojjiskrolli, vi har åkt lite bil, sett film och så har jag lagat middag åt henne & Henke, det såg gott ut men jag tog mig en shake istället:) den var också möööööms!

Nu ska jag tagga inför sunside! Hejdå:)


Lördag

God kväll. Just nu sitter jag hos mamma med Anton och Hilda, vi ser Tintin och jag är suuuupertrött. Det luktar kött och potatisgratäng i hela huset och jag är så jävla sugen på godis. Men de blir icket, längtar till på måndag, då ska jag äta laaaaaax!:) vid 9 kommer maggisen hem från work och sen ikväll ska vi hämta Challan & Ingo på näringslivsgalan. Tjofaderittan!

Nu känner jag att jag inte ens vet vad jag skriver, är så trött i bollen! Hejdå.


friday friday friday

TJENA FREDAG! som jag tycker om dig. Då jag slutar jobba ska jag hem och duscha och göra mig lite fin inför kvällen. Jag ska till Sara i Piteå som har födelsedagsfest, jag ska dock vara chaufför men det ska bli himla kul ändå:) Jag får ju träffa en massa underbara amigos så det blir toppen. Längesen jag var i Piteå faktiskt! och speciellt på krogen, det ska bli kul att se hur det är att gå ut nykter. Jag tror aldrig jag har vart det?! inte då vad jag kommer ihåg just nu. Jag kanske kommer ha världens roligaste kväll, who knows?;) men det blir nog bra, med detta sällskap kan det inte bli annat än superkuuuuuul :)
 
Ha världens bästa fredag så ses vi, och juste, idag kommer min älskade mamma hem! :) skönt. Gillar verkligen att ha henne på hemmaplan, det känns bäst så på nåt vis. HEJDÅ!
 
 

soffan b

Hörredudu soffan, det kan jag svara på då du börjar blogga igen ;) hehe. Vad är det för fasoner och ta bort bloggen? jag hade tänkt skälla på dig på facebook men där fanns du då inte heller ;(

tonight

Ingen missar väl Revenge ikväll klockan 21.00 på tv3?
Bästa programmet, eller ja, efter X-factor då ;) hhöhöö.'
 

Jobb, CB update & random bilder

 
God morgon. Idag är jag glad! Imorse blev jag utringd på jobb så jag vaknade och var på jobbet 15 minuter senare. Ibland är det fruktansvärt jobbigt att vara vikarie men då man väl är på plats så går det bra :) man kan ju vara lite trött då man blir väckt sådär men det är inga problem.
 
Med CB går det finfint, jag har planerat lite dåligt så jag fick slut igårkväll, så jag får endast dricka vatten till klockan 12.30 då jag slutar så jag kan gå och köpa mera. Ni som har funderingar på att börja med Cambridge här i Älvsbyn kan ta kontakt med Charlotta på Café Storgatan som är konsulent. Hon är jätteduktig på att ge råd, motivera och vägleda. Jag kan även rekomendera vilka jag tycker är de godaste smakerna, Kakao/Mint & Kakao. Vet inte om jag sagt det förut men det är iallafall mina favvisar. Jag tycker helt ärligt att det smakar som en milkshake, speciellt Kakao/Mint.   Annars flyter det på fantastiskt bra, jag tror aldrig förr jag har känt mig så hälsosam och duktig som nu. I början ville man ju äta allt man såg som luktade gott och såg gott ut, men nu bryr jag mig inte lika mycket om godsaker & mat längre. Det är inte värt det, jag vill ju inte kasta bort den här veckan som jag har kämpat mig igenom geom att äta en bulle som man sedan kommer ångra. Men snart ska vi börja äta lite mat och det känns kul, det jag främst ville med CB var ju att rena min kropp från allt dåligt man stoppar i sig och det känns verkligen som att det har fungerat. Det bästa är att jag är så pigg! helt fantastiskt.
 
Nu är min rast slut så nu ska jag gå och work my ass off! bye.
 
 
Joel & Anna i vinternatten. Det ser ut som att joel föds på nytt :p
 
Och här har ni min favoritbild på Jocke med kniven! haha, snygg sovsäck.
 
 
 
 

I often think where it all went wrong ♥

Ett par kvällar i månaden får jag en klump i magen och vill bara gråta och försvinna bort en stund. Då dessa känslor kryper fram försöker jag antingen somna så jag ska slippa känna eller så kollar jag på bilder på mina vänner så känns det lite bättre.   Ibland önskar jag att jag var lite mer okänslig, att jag bara kunde skaka av mig det jag inte ville tänka på och sedan bara leva vidare. Men jag antar att det är något man måste träna på.
Jag är iallafall nöjd att jag får vara glad varje dag, inte hela dagar, men någon stund här och där känner jag mig glad, varje dag. Tack underbara älskade familj & vänner för det. Kärlek till er!! ♥
 
____________________________________________________________________________________
 

snowflake

DB: Bra pluttan! :)
 
 

DB

Den här donnan har vart ute i vida världen och flängt men nu saknar jag dig Dessi Berg så jag vill ses inom kört!:)
 

Mumindalen

Men kolla vilka söta koppar jag såg på blogghemsidan. Hur fina som helst tycker jag :)
 

wednesday

God morgon. Jag vaknade av mig själv 7.30 och sen kunde jag inte somna om. Så jag klev upp och nu sitter jag hr och dricker vatten och lyssnar å radio. Dom pratar om en toalett på en butik i Stockholm som inte hade någon spolknapp till toan, utan den spolade inte förrens man slog på vattenkranen. Alltså, man måste tvätta händerna efter toalettbesöket för att det ska spola i toan. Fantastiskt! personligen tvättar jag alltid händerna (med undantag på fest ibland då man inte riktigt tänker normalt;p) och jag tycker faktiskt det är äckligt med dom som inte gör det. Huvva! det är ju faktiskt inte så svårt.
 
Strax ska jag hoppa iväg till gymmet, det verkar som om jag börjat hitta min motivation igen och det känns superkul. Passar ju bra då vi ska börja trappa ner med CB nästa vecka och börja vänja kroppen med mat igen. Eller vi ska inte trappa ner utan det vi kommer göra är att dricka våra 3 shakes och lägga till 100g kött om dagen.
 
Idag tycker jag faktiskt att snön är mysig, men kylan är inte mysig alls, blä. Gillar verkligen icket att frysa.
Ha en fin dag och take care, hejdå :)
 
 

1 vecka

Goder afton mina damer & herrar. Jag kom just hem från Magda to the lena. Vi har beställt halloweenkläder och kollat på hollywoodfruarna. Man slutar aldrig förvånas av den där gunillakvinnan, fruktansvärd. Vi hade även lite CB snack och det är superbra för då blir man motiverad att keep going.. Hejja oss!

Jahopp, annars har det inte hänt så hemskt mycket sen sist, jag åkte till gymmet då jag vart hos Frida för jag blev så himla springsugen, jag sprang en halvtimma och det gick superbra. Vet egentligen inte om det är bra att ta ut sig så mycket då man kör CB men det kanske går bra att springa nån dag i veckan, man behöver ju inte göra det varje dag. Det är ju säkert olika från person till person vad man klarar av också.. Jajaa, strunt samma ;)

Imorgon väntar jobb på Café All Mecan, det blir skoj på hoj. Så nu ska jag borsta mina tänder och sen bara pööööms!

Och juste, idag fyller världens bästa Holly 3 år. Älskar dig plutten!:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2438524/images/2012/pic_507dc7caddf2b323ff0026c8.jpg" class="image">


@ fridays

Håjhåj. Nu ligger jag i skönaste soffan på planeten, hos Frida. Hon håller på att slå igång Tvn men den är bara alldeles blå. Vi har vart och snurrat lite på byn, vi plockade upp lina också så hon slapp vänta på bussen i snöovädret ;p ikväll har jag ingen aning om vad som hända skall, jag känner verkligen att en powernap hade vart skönt så jag ska nog ta mig en sådan snart:)

Hejdå.


the story of my life

God morgon i höstrusket. Huvva vilket tråkigt väder, grått och kallt hela dagarna. Idag tror jag minsann att vinterjackan får komma fram, nu är jag less på att frysa. Nu är jag hos min mamma, ska snart åka hem och byta om till promenadkläder. Kl. 11 ska jag till Challis för vägning och efter det ska jag gå ut på promenad med Evelina & Elsa :) Trots tråkigt väder tror jag denna dag blir toppenbra! puss på er sköningar.
 
Mongokompisar! ♥

American pie

Alltså gud vad det finns många goda och härliga recept. Jag vill bara laga en massa mat nuu :) imorgon hoppas jag att någon är sugen på paj för jag blev väldigt sugen på att laga en grekisk paj med kyckling, tomater, rosmarin, ost och vitlök. Visst ser den smarrig ut? jag ÄLSKAR paj i alla dess former och sorter.
 

Masterchef

Hello hello wazzup wazzup?? Dagen har vart bra men kall. Man blir ganska frusen av att bara dricka all the time, men de är det värt. Jag kan säga att jag är superglad att jag började med CB, hela min kropp är som förändrad, den känns som ny. Det var nog en riktig rensning jag behövde, så himla skönt att slippa känna sig uppsvälld och slippa vara trött & seg hela tiden pga att man äter dåligt. Toppen!

Ikväll har jag vart hos Johanna en sväng, hon var hungrig så jag lagade färskpasta med championssås till henne. Det var lite svårt då jag inte riktigt kunde smaka av maten men hon tyckte det var gott iallafall :) så det var ju bra, jag kände att jag verkligen var sugen på att laga mat, jag har ju inte gjort det på typ en vecka. Det var kul även fast jag inte kunde äta med henne:) jag ska leta lite recept nu som jag kan laga till mamma eller nån, hehe.

Nu ska jag slappa i 120 timmar i soffan innan det blir biiingen! Hejhej.

Johanna har fotat maten så jag snodde bilden från instagram :)


Monday

Goddag! Måndag idag och jag känner mig pigg & glad. Det här med att vara nykter på helgen äger juuu! hehe. Annars är man ju trött till typ tisdag. På fredag har ju min finaste Sara 20-årsfest så då ska vi till Piteå, men jag ska nog sitta bakom ratten eftersom jag kör caaaaambriddggeee!:) gött mos.

Nu sitter jag hos Frida på jobbet och dricker kaffe, möms! Ha en bra monday, hejrå!


Finally

27 oktober börjar Så mycket bättre på kanal 4. Maja Ivarsson ska ju vara med och INGEN är nog gladare än jag :) wooohhhh!


Nighty

God afton. Ikväll har jag och Magdalena hängt hos Anna & Joel, vi kollade solsidan och lite sånt. Men när dom drog fram chips & dipp så åkte vi därifrån, hehe :) man vill ju inte riskera att falla för frestelsen..

Nu är jag hos mamma, jag kände verkligen inte för att sova ensammen inatt. Det är inget för sällskapssjuka mig. Ibland är det ju grymt gött att bara vara själv och slippa snacka med nån. Men 9 av 10 dagar vill jag gärna slippa vara själv. Det är ju så tråkigt!

Imorgon ska jag sola! Jag är blekare än en panodil och det känns inte så trevligt. Men nu ska jag kolla tv, godnatt!


CB dag 5

Kanske ni vill ha en liten Cambridge uppdatering också?:) helgen har gått fantastiskt bra och jag är superglad för det. Även magg är jätteduktig och har klarat av hela helgen :) Idag då alla käkade bakismat från grillen så kände jag verkligen inte att jag ville ha det, visst hade det vart gott, men samtidigt, inte gott för kroppen!:) och nu är det min kropp & hälsa som är prio nummer 1. Jag vill leva länge!:)


Söndagspromenad

Brrr säger jag bara, jag har vart ute på promenad och nu har jag duschat VARMT och lagt mig under ett täcke i mammas soffa. Grymt skönt, men jäklar vad kallt det blev där ett tag. Jag var tvungen springa sista biten från Björkgatan hem till mamma för jag höll på att frysa ihjäl. Jag gick 8.32km, så det var ju nice en söndag som denna :) det är så skönt att gå all alone ibland, bara plugga i musiken i öronen och mata på.

Nej nu ska jag vila min gamla kröpp, hoppas ni har det bra, puss!:)


Sunday bloody sunday

God morgon alla bakisface! Igår var jag chaufför åt Frida, Elin, Mats & Henke. Vi åkte först till Gurra en sväng och sen gick dom ut på O'learys i Luleå. Då åkte jag hem och pöööööms! Grymt skönt att vara nykter, men som vanligt då jag vart nykter en helg känner jag mig ändå bakis på söndan. Jippie!

Snart ringer nog Magg och då ska vi ut på promenad genom stan! :) sköööönt ska det bli. Jåjåjåjå!

Ha en skön söndag, byebye!

Bakishenke


min sköna fredag

God kväll kära blogg. Detta har vart en grymt skön fredag faktiskt, jag jobbade ju till klockan 15, sen gick jag hem och la mig i soffan och tog mig en välbehövlig powernap efter en ganska dålig natt med lite sömn, då jag sover över på jobbet är jag hela tiden orolig att försova mig så jag vaknar typ hela tiden.   Efter middagsluren tog jag en varm och skön dusch och fräschade till mig lite. Jag har känt mig som en påse skit hela veckan, har verkligen haft en ful-vecka, haha. Nä men ni känner väl igen er? ibland känner man sig bara allt annat än fin.. Sedan åkte jag till Johanna där vi hängde några stycken, vi hann även åka förbi Karro & Mange och säga tjena till dom.   Just nu ligger jag och Hilda i var sin soffa hemma hos mamma och ska kolla på en film, The Lucky One heter den, jag har sett den på bio redan men det var ganska bra så here we go again :)
 
Morgondagen hade jag först tänkt spendera på IKEA med Johanna & Magda, men jag orkade verkligen inte följa med. Jag ska inte köpa nåt speciellt så jag stannar hemma istället. Imorgonbitti ska jag gå ut på promenad, känner verkligen att det vore skönt. Ni får sova så gott så hörs vi en annan dag :) Puss!
 
 
Juste, med CB går det bra. Är grymt sugen på typ salta grejer, kasslersallad vore magiskt. Men jag får nöja mig med........kraaanvatten! tjoho ;)

♥ ♥ ♥


listen up


congrats

Imorgon fyller en väldigt speciell person år. Sara Eliasson blir 20 starka! jag skriver här i bloggen nu för jag kommer nog inte uppdatera något imorgon. GRATTIS darling ♥
 

sweet like candy


friday i´m in love

God morgon sköningar. Idag är det fredag och hur härligt känns inte det? Jag jobbar fram till klockan slår 15.00 och sen tar jag helg. 3 dagen med Cambridge idag och det flyter på bra än så länge, vi får se hur det går ikväll då alla ska se film och äta godis och god middag, Men det ska nog gå, jag känner mig fortfarande motiverad och peppad! det är ju inte den sista fredagen i mitt liv så just denna ska jag nog klara av att motstå frestelserna.
Nu är det dags för jobb, ha en fin dag :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

what to do?

Hej alla nattugglor. Just nu känner jag bara att jag vill trycka på en knapp så min hjärna slutar tänka, den går verkligen på högvarv och jag orkar inte med det just nu känner jag. Men what to do, det finns ju ingen knapp.. Jag sitter iallafall och funderar en massa om vad tusan jag vill och ska göra med mitt liv. Vad vill jag jobba med, vart vill jag bo, hur vill jag leva och vågar jag ta klivet om jag kommer på vad jag vill göra? frågorna är många och jag ska ta reda på svaren. Imorgon ska jag ta tag i allt jag bara hinner och orkar för nu är jag less att driva omkring som en liten slav och inte få nåt tillbaka för det. Jag förtjänar faktiskt mer och jag kan så mycket bättre. Med det säger jag god natt och dream big!
 

so much love


on my mind....

Ja, ibland fastar ju saker i hjärnan. Det kan vara nåt roligt, nåt tråkigt, nåt hemskt eller nåt väldigt fint. Just nu är det två fina saker som inte riktigt vill lämna mig och mitt huvud ifred - Carolina Gynnings helt fantastiska vinglas och den perfekta gula kavajen från H&M som hade passat SÅ bra i min kavajsamling. Tänk dig att du blir bjuden på vin, då blir man ju glad, men sen dyker vinet upp i ett så här fint glas, då skulle man ju verkligen bli helt crazy happy!

HAIRSPRAY

Ja det är mycket snack nu, ombre hit och ombre dit. Nu pratar jag ju såklart om hår. Jag tycker det är riktigt fint men känns det inte lite som att alla börjar bära denna nyans på sina huvuden? Jag vet inte, ute eller inne, jag skulle vilja gå mot nåt åt det hållet. Verkligen inte för mörkt, en väldigt ljusbrun färg i botten vill jag ha som sedan blir allt ljusare mot topparna. Jag vill även ha en ganska "lång" ombre. Alltså jag vill fortfarande känna mig relativt blond och bara vara mörkare en bit från botten.
 
Ungefär så här. Men den nedre bilden har lite för guldig ton i färgen.
Som den övre bilden fast liite ljusare botten, det kommer nog passa fankan bra!
 

mat & hår

Hola amigos! jahopp, dag 2 med Cambridge dårå. Det går faktiskt över förväntantan för mig. De första 4 dagarna sägs ju ska vara de tuffaste också, så hoppas det går ännu lättare efter helgen. Juste, helgen, hur kommer den gå? Goda middagar och massa slabb är då inte det jag ska stoppa i min mun, nej jag ska lyxa till det med en drink utan klumpar, haha! Nej, jag känner mig motiverad och stark nog att fixa det. Jag försöker som tänka att då jag gjort detta klart så finns ju all den där goda maten kvar, då får jag laga och äta det jag vill. Men först-Cambridge!
 
Jag är sjuuuuuuukt sugen på att färga mitt förjävligt tråkiga hår. Nu vill jag ha långt och mörkare, yes! så får det bli.

en film mitt på ljusa dan.

HELLO. Idag börjar jag jobba klockan 15, sen jobbar jag 24 timmar, så jag slutar klockan 15 imorgon em. Känns ganska trögt faktiskt, men jobba bör man! Imorgon är det Fredag och hur snabbt har inte denna vecka gått? jag har vart sjuk större delen men skitsamma. Imorgonkväll har jag inga speciella planer, så vill någon hitta på nåt sköj som inte innefattar käk eller alkohol så är jag på ;) jag ska nog hjälpa maggizen i läggan lite också, mäta och planera ikearesan on saturday.. Keeuuul!
 
Nu ska jag kolla The Magic Of Belle Isle med Morgan Freemaaaan. Later skater!

Första dagen med CB

God morgon pinglor. Igår var som sagt första dagen med Cambridge. Det gick bra, jag höll mig till mina 3 drinkar och 3 liter vatten under hela dagen.. Nu hade jag tänkt att dag 2 ska flyta på lika bra :)
Min kropp känns faktiskt redan mycket fräschare, jag kanske inbillar mig, men skönt att inte vara så mätt och svälld hela tiden. Mucho good. Den värsta tiden var mellan 4-6, då kände jag att jag ville hugga tag i middan som stod på spisen hos mamma men jag drack the och kollade bloggar istället så tiden skulle gå. Så jag är nöjd och glad att jag klarade min första dag, nu vill jag verkligen klara resten också :) jippiekajjejjj mf.
 
 

Cambridge

Hej alla glada människor! jag kom precis från Challilottan som snackat med mig och Magg om Cambridge. Imorgon tar vi tag i saken och sen får ödet bestämma hur länge vi klarar det. Vi ska börja på ren kur, vilket innebär att vi ska dricka 3st "drinkar" om dagen. and thats it..    Den senaste tiden har jag ätit superdåligt och tränat superdåligt och mest bara känt mig trött och uppsvälld hela tiden, så jag tror verkligen detta kan vara bra för mig och min kröpp att rensa ur lite. Jag är superpeppad och tycker det ska bli jättekul att prova på :)   Jag är ju verkligen en tjej som tycker om att träna och jag mår grymt bra av det, men ibland får jag sånna oerhörda dalar att det liknar ingenting, just nu har jag verkligen INGEN motivation till träningen, så då passar det ju jättebra att börja med CB.
 
OCH JAG VEEEEEET! att det bästa för kropp och själ är att äta rätt och träna regelbundet men just nu känner jag inte för det utan att det är Cambridge jag vill köra på. Vissa tycker att det kan vara värt att ta en långpromenad och få njuta av den där kakan. Vissa kan även säg att ät det du vill, när du vill, ja det kanske fungerar för dig, men jag mår inte bra av det. Så jag ska nu göra detta och du som tycker att detta är svammel kan ju vara jätteglad att ingen tvingar dig till detta och du får äta vad fan du vill :)  Jag tänkte att jag kan ju skriva lite här ifall någon är intresserad att höra hur det går under de olika dagarna? :) skulle det vara något som intresserar folket?
 
Önska mig lycka till och så köööööörrrrr viiiiiiiiiiiiiiii :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sleepmode

Hej igen, tänkte bara kika in innan jag slår igen mina ögon. Jag har legat och kollar på en massa bilder och herregud vad många känslor som kom fram i min kropp. Jag har haft så fina människor omkring mig i hela mitt liv, givetcis någon mindre fin här och där men dom orkar jag inte lägga ner energi och tänka allt för mycket på.. Jag är så himla tacksam och glad för att jag har alla mina vänner, gamla som nya, jag älskar er alla så otroligt mycket och vi har så sjukt roligt tillsammans, de är det bästa!   Det enda som är synd nu för tiden är att man inte framkallar lika mycket som förut, nu blir det mest att man lägger ut bilder på fb eller Instagram. Det är ju jättekul att bläddra igenom fotoalbum, kanske får bli mitt nästa projekt att fixa lite foton :)
 
NU känner jag att jag kommer somna snart så vi får höras imöra. Puss från mig!

Sjukdag

Hej hej hej. Måndag idag och jag har vart febrig och allmänt förkyld och hängig hela dagen. Jag har sovit ungefär 90% av dagen. Helt färdig! Nu ligger jag hos mamma & kollar reprisen av X-factor, älskar att se det!:) Isak & Malcom är favoriterna.

Nu ska jag dunka i mig lite juice, bye!


10 saker

10 saker ni inte visste om mig;
 
1. Jag har fruktansvärt svårt att koncentrera mig om någon stavar något fel. Jag hatar felstavningar och jag har ingen aning om varför. Jag kan säkert också stava fel men är jag osäker på ett ord så googlar jag det hellre än att riskera att stava fel. Haha, fattar verkligen inte varför jag orkar störa mig på en sån värdslig sak, men så är det ialalfall ;) Min syster är väl inte direkt den vassaste kniven i lådan då det gäller stavning och hon har fått höra mer än en gång hur saker stavas och hur de INTE stavas.
 
2. Då första twilightfilmen kom ut såg jag den VARJE DAG efter skolan en hel termin. Haha!?
 
3. Jag HATAR, alltså jag HATAR korvsoppa.
 
4. Jag saknar handbollen varje dag och vill så gärna spola tillbaka tiden till då vi hade ett så fint lag.
 
5. Jag började gråta första gången jag såg Isak i X-factor sjunga. Ojoj, den där frillan får mig på fall i alla lägen, även om den sitter på en 14-åring, tydligen.... ;O
 
6. Människokroppen är det som fascinerar mig mest, inom alla kategorier.
 
7. Jag kan inte somna om jag inte får pilla i håret, det behöver inte vara mitt hår men jag måste få göra mina lilla ritual. Jag har som en liten hinderbana som jag utför med håret. Haha, skitkonstigt men jag blir verkligen avslappnad av det.
 
8. Jag lyssnar på Justin Bieber, Taylor Swift och Miley Cyrus all the time. Men mitt absoluta favoritband är såklart The Sounds......och SHM.
 
9. Jag blir ständigt imponerad då jag ser någon stå på ett par skidor i mer än 10 minuter utan att ramla eller tappa en skida. Jag har åkt lite skidor i mina dagar, men det är ju ingen vacker syn. Och jag gjorde ju skräckåket i åre.  Först sitter jag ner i backen, samlar mod att åka iväg, då kommer jonne och fastnar på nåt jävla vis mellan mina ben och han bara drar och drar i staven utan att vända sig om och kolla vart den fastnat. AJ! Sen var det Afterski, och dit var det stress, väl där blev det drinkar, sen skulle vi hem, i fyllan, i puckelpisten, glömde spänna pjäxorna, stavarna rätt upp i luften. Jag trodde helt ärligt att, ja, nu dör jag!
 
10. Jag hade tandställning på lågstadiet för jag bet snett, men egentligen hade jag aldrig behövt den. För jag bet snett med flit då jag var hos tandläkarn och jag tyckte det lät coolt att läspa. Det värsta är att tandläkarna fick beställa nya typ 3 gånger för jag tappade bort den där jäveln hela tiden..  Dom blev inte så glada då för dom var ganska dyra.. Haha ojoj så mongo! JAA MEN DÅ VET DU MAMMA I ALLA FALL :) mina tänder är just fine.
 
Jag utmanar: Idaake, Pmesam, Maggg, Kenza & Blondinbella. Blir fan sur om ni inte Kenza gör detta :S heh.
 

ord överallt

Hej hopp i det tråkiga regnvädret! Idag jobbar jag på All Mecan till klockan slår 15.00. Då har jag tänkt träna men mitt knä är inte okej än.  Knäkvinnan Soffan sa att jag nog har ett löparknä och det lät inte alls kul, jag hatar ju att styrketräna så nu kommer jag bli den mest otränade tjejen i stan, hehe ne kanske inte :) Jaja, det är väl bara vila då, tycker de är det enda jag gör dock men men ;p Jag vill ju inte att det ska bli värre så jag aldrig kan springa mer. Alltså jag vet inte, men jag gillar verkligen att löpträna. Jag blir så glad då jag är klar och det känns som att kroppen blir ren på nåt vis. Jag väljer det framför styrketräning alla dagar i veckan! Men jag borde verkligen försöka börja träna lite mer styrka, min rygg är ju helt sned och kass så lite styrka till den skulle nog göra susen.  Det enda jag gör är typ plankan då jag sprungit klart. Sen får det vara nog. Men det kanske vore ett bra tillfälle att börja gymma nu då jag inte kan springa så mycke. Vi får se, nästa torsdag börjar ju nyttiga livet för mig, magg & johanna och FAN TAR DEN SOM AVBRYTER DETTA. haha, kommer ju vara lilla jag som kommer där med lilla chokladkakan efter två sekunder  ;p Ne, jag känner mig faktiskt peppad och less att alltid vara trött och svag för att man äter så dåligt och oregelbundet. Maten är viktigare än man tror. Visst blir matt mätt av ett skrov, men man blir då fan inte pigg och glad. Snarare trött och illamående.. Klurigt! oftast kan jag tro att jag är suuupersugen på ett skrov eller typ en fettig pasta, men då jag väl sitter där med bisticken i handen så var jag helt plötsligt inte så sugen. Det är som på helger, då köper jag godis bara för att det är helg, jag hinner knappt tänka om jag ens är sugen på det. Haha, nej nu är det skärpning för fröken på den fronten. Jag vill leva länge och vara frisk, då kan man inte hålla på så här. Så hejdå alla flottiga maträtter och goda drinkar, här kommer nyttiga tjejen! tjoho.
 
Alltså allvarligt, jag kan skriva och göra radbyte och sätta punkt och kommatecken på rätt ställen. Men nu kände jag bara för att plöja på med tangenterna så det fick bli på detta viset idag. Sorry! hejdå.
 
 

The knee

 
 
Alltså helvete då!! mitt knä gör skitont och jag blir så arg. Jag vill promenera i det fina vädret, men jag kan ju inte ens gå normalt i en trappa. Det går liksom inte att böja ordentligt ;/ Varför är det alltid så att man vill ha det man inte kan få, göra det man inte kan göra, AND SO ON!? Jävla skit, nu går jag ut, det får väl ta 120 dagar att ta sig till byn men här vill jag då inte ligga som en annan lazyworm!
 
Ha dä gött då hörrni.
 
Här får ni lite inspiration till att inte ligga i soffan & dra er! ;) hehee.

Min morgon!

God morgon! Dagen började med en löptur för min del. Superskönt! Men jag vet inte varför jag får så ont i mitt knä hela tiden? Nu efteråt stramar det och sticker i hela sidan av knäet. Jaja, det kanske går över. Grymt störigt i alla fall!

Hoppas ni får en fin dag i det fina vädret! Puss.


the bitter end

Hello cupcakes! Jag har precis läst klart 50 shades of Grey och helt plötsligt känns det konstigt. Jag måste ha den andra boken, NU. Precis då det blev spännande så tog texten slut och här sitter jag och funderar på en massa saker som jag inte kommer att få reda på förren jag har den andra boken i min famn.. Något jag skulle kunna pyssla med tills jag kan gå till Bokhandeln är ju att sova, klockan är kvart i ett på natten och jag har inga som helst planer på att vända på dygnet. Så med det säger jag god natt och så hörs vi imorgon. Då ska Fanny slå på stort och bjuda upp på lite bilder. Det hade väl känts trevligt? :) puss på er, dröm sött.
 
 

Catch up on some reading

HELLO THERE! Hoppas allt är fint med er. Idag har jag läst, jag menar det. Jag har läst från klockan 9 på morgonen till 6 på kvällen. Det hade ju vart en grej om jag hade läst läxor, pluggat liksom. Det hade ju vart okej. Men jag har läst en bok, en bok som man, uppenbarligen, inte kan sluta läsa. Och jag vet inte om det gör mig glad eller om det skrämmer mig att andra boken i serien ska vara ännu bättre. Haha, jag kommer ju försvinna från omvärlden om jag ska fortsätta så här :) hehe ne, jag har vart ledig och regnet har öst ner så jag tycker inte det gör så mycke att jag legat inne hel dagen. Eller hur?;)
Annars har jag vart hos Magdalena som fyller år idag och fikat och surrat på lite! Grattis igen lilla gumman :)

50 shades of Grey heter iaf boken.
Nu ska jag göra mig redo för natt, hejdåå, mina ögon är ej grå!


RSS 2.0