Lilla lördag

Goder afton. Dagen har bjudit upp på jobb, en lååång jobbdag. Sen åkte jag hem till mamma och har bara softat runt. Har vart till lägeheten och fixat med lite kläder och sånt. Imorgon jobbar jag kväll så då ska jag eventuellt åka in till stan och köpa en TV på dagen. Jag måste ha en tv-bänk från Ikea också. Någon som ska dit snart?;)
 
Idag har jag även börjat se min favoritserie Saltön från början, den är så avkopplande och bra. Man behöver inte tänka allt för mycket och det kan vara skönt ibland! :)
 
Nu ska jag prata lite med min mamma! hejdå.

Gillar inte

Naae, jag gillar verkligen inte skräckfilmer. Beck & Wallander är på gränsen, aldrig att jag skulle se en Beckfilm själv då jag är ensam hemma. Jag blir rädd och tänker på filmen flera dagar efteråt! haha så sjukt, jag tycker ändå att jag borde vara vuxen nog nu, men nej, samma visa varje gång jag försöker se nåt sånt där. Huvva! näe, tacka vet jag romantiska komedier med snygga skådespelare :) Jag kan ge er ett filmtips när vi ändå är inne på ämnet, New Years Eve heter den, det ploppar upp nya bra skådisar genom hela filmen, kulkul!
 
Det är fortfarande grått och trist utomhus, men men. Bara det inte regnar så är jag ganska nöjd med tillvaron..
Idag efter jobbet ska jag åka och sätta i ännu mera hår, så kul :) nu måste jag gittaaaaa, hejdå!
 
 
Inte är det ju då Dark Water man vill se då man kollar på dessa omslag..

Tuesday morning

God morgon kära ni. Idag kändes det inte så kul att kliva upp ur varma, sköna sängen. Golvet var kallt och himlen är grå! när ska den riktiga sommaren komma, jag undrar? det känns så himla trist då vi har så lång vinter att vi inte ens kan få njuta av en hel varm och skön sommarmånad.. Jag tror man måste leta sig neråt landet om man ska få någon färg på kroppen i år :) Det skulle vara så ljuvligt med en semestervecka eller två!
 
Igår fick jag ganska mycket gjort i min lägenhet. Det känns skönt att inte ha så stort faktiskt, det blir som mysigare på nåt vis. Känslan just nu är riktigt bra och jag tror verkligen jag kommer trivas. Att bo så centralt gör ju verkligen ingenting heller! riktigt skönt..
 
Idag slutar jag klockan 16.15 och då måste jag ta tag i en massa tråkiga telefonsamtal. Men det är bara göra det för det är ingen som kommer göra det åt mig! thats it.
 
Nu ska jag arbeta. Puss & Kram på er!
 
 

Monday

Hej på er. Idag har jag vart ledig och herregud vad skönt det har vart. Jag sov till 11.30(!) det, mina damer och herrar, händer inte ofta. Jag är inte så bra på att sova länge på morgnarna, så det var nog välbehövligt med några timmars sömn. Jag har hängt med Sara hela dagen och vi har knatat omkring på byn och hängt i min lägenhet och fixat där lite. Skönt att det börjar ta form, måste bara pysa iväg och köpa en tv någon dag! :)
 
Ikväll har jag och två av mina syskon knatat upp till Kanisberget. Man ser riktigt långt där uppifrån, pärlan är så fin:)
Nu ska jag invänta moder som kommer hit med släpet snart, jag ska hämta en säng! byebyebyebye.

andas ut

God afton kära vänner! en sån dag, en sån där heldag, skulle jag vilja säga. Eller en sån där helhelg fylld med jobb säger jag helt enkelt! igår jobbade jag från 6.45-21.00 och samma sak idag. Så nu är det en sliten fankan som sitter och skriver till er. Det känns ändå som att jag hunnit med en massa under denna helg, kankse för att den startade redan i torsdags då vi började midsommarfirandet i Brattfors.
 
Strax ska jag vika in men först ska jag slå av mobilen så ingen ringer och väcker mig imorgon då jag ska sova ut läänge och väl! så jävla ljuvligt. Tack för mig för denna gång, vi hörs imorgon alla sköningar out there!
 
Jag snodde en bild av Johanna från i Fredags. Jag, Ida & Leo :)

Sparks fly

Hello peeps! Idag är det Söndag men det känns verkligen inte så. Skönt att slippa vara bakis iallafall, men jag känner mig inte riktigt återhämtad ännu från all min förlorade sömn denna vecka, but but, skitsamma! Jag jobbar till 21 ikväll och sen får jag helg, hehe. Imorgon är jag ledig, sen jobbar jag tisdag, onsdag & torsdag. På fredag åker vi ett gäng till Kiruna för att göra festivalen osäker. Det kommer bli så kul! hoppas bara solen vågar visa sig..
 
Imorgon ska jag göra ett ryck i min apartment, för jag känner att jag måste verkligen bli klar så jag kan börja bo där på riktigt. Innan jag exploderar eller nånting. Det är ganska skönt att bo hos mamma men rätt så påfrestande ibland. Skönt att få göra vad jag vill och bestämma allt själv!! jaaaaa.
 
Åh, jag vill verkligen se den nya Snövit filmen. Men jag tror den är bäst på bio!
Nä, nu måste jag resa vidare. Ciao!

bad day

Hej på er. Ah, idag jobbar jag typ 15 timmar och jag är så jävla trött. Jag har inte kunnat sova många minuter inatt.. Det värsta som finns måste ju vara fulla människor då man själv är nykter, sjukt jobbigt!
 
vmldsvnädsvkndä ÅÅÅÅÅH, jag vill bara somna in och vakna om typ ett år.. Så jävla jobbigt vissa grejer är, skit!!

snigelvagnen

GOD MORGON god morgon kömpisar. Snart går jag av mitt nattpass och det har faktiskt gått riktigt bra, inte allt för många jäspningar. Himla skönt! Då jag kommer hem ska jag lägga mig och försöka somna till några minuter innan jag ska iväg på Floristen och jobba igen klockan 9. Men jag jobbar bara till 12, efter det ska jag käka lunch med Eve & Ida och göra lite ärenden på byn. Men efter det mina vänner, DÅ ska jag sova några timmar till Kristin ringer och är redo att börja fixa mitt hår. Ikväll blir det husvagnsliv med Ida & Johanna, himla kul :) Sara, Ludde, Marwin och Lisa ska såklart också följa med men dom har en egen vagn, vi är bara sniglar i våran! jävligt soft..
 
Om vi inte hörs nåt mera denna Torsdag så önskar jag er alla en fin dag med mycket sol och lite mygg! Kram.
 
NÄÄÄÄMEN, vad ser jag om inte en sol och blå himmel utanför fönstret? oh happy day........

123456789

Yeah, I, I know it's hard to remember
The people we used to be
It's even harder to picture
That you're not here next to me
You said it's too late to make it
But is it too late to try?

Midsommarfirande

OKEJ, vad känner vi för den här nya konstruktionen på blogg.se? jag är lite förvirrad ännu men det blir säkert bra då man lärt sig.
 
Imorgon klockan 12.00 ska jag hem för en liten stödvila. Efter det ska min bästa Kristin göra mig sommarfin i håret :) Sedan åker jag och fin fina brudar iväg till Brattfors där Idas kusin har stuga. Jag hoppas på sol och lite mygg! Jag vill ju kunna dra på en fin midsommarblåsa men vi får se hur det går med den saken. Det beror på vädret, åh jag vill bara ha en fet sol och inga jävla moln! GOOOD, CAN YOU HEAR ME???
 
För typ 2-3 år sedan var vi i Lomträsk och det var så jävla kul! Solen sken och vi fiskade, åt gott och hade det bara allmänt trevligt:) I år ska jag dock inte köra Usama bin ladin style på kransen som jag hade i Lomträsk. Nalta myche lööv!
 

On my mind

Hej kära läsare. Igårkväll åkte jag och Sara iväg mot Kiruna för att hämta mina sista grejer som jag hade kvar där, det känns fantastiskt skönt att det är gjort för nu känner jag verkligen att I´m back and i´m here to stay. Ljuvliga times! Tack söta Sara som följde med mig, jag är alldeles hes av våran skönsång i bilen. Det var inga nådiga toner och inlevelsen var där med oss, det vill jag lova er boys and girls.
 
Jahopp, jag är inne i en död jävla tid i mitt liv, har ingen aning om hur eller varför det blivit på det viset. Det har vart en jävligt stormig vår och jag har nog gjort mer än jag kanske någonsin vågat ana under typ 4 månaders tid.. Jag har tagit beslut som har vart tråkiga men som jag mådde bäst av just då, som idag har en helt ny innebörd men ibland måste man göra vad som känns bäst här och nu..annars blir det nog lätt att man fastnar i något som får en att må dåligt. What´s meant to be will always find a way!    Jag har flyttat omkring som en tok och träffat nya fina vänner, hunnit få ett bra jobb som en dag blev ett dåligt jobb som jag sedan sa upp mig från. Sedan har jag hunnit få ett nytt jobb hemma i Älvsbyn. Ja, jag har hunnit en hel jävla del och nu är jag tillbaka i pärlan igen och jag säger då det, jag flyttar aldrig mer om det inte skulle vara så att det dyker upp nåt som får mig att tappa andan. För nu är jag less, jag är less att packa in, packa ut, bära upp, bära ner och framför allt är jag less att inte ha en fast och stabil punkt att landa och lyfta från. Det ska bli så underbart att få komma i ordning i min nya lilla lya och bara känna lugnet med mig själv,. Där får jag göra precis som och vad jag vill och jag bara älskar den ljuvliga tanken! Jag är typ i stadiet att "åh, tänk att få ha sina kläder i en garderob". Haha, det är verkligen inte okej. Jag blir så glad för nu när jag sitter här börjar jag se ljuset i tunneln! ♥
 
 
Be strong girl.

Torrrrsdag

Hej kömpisar! idag har jag vart till piteå en sväng och hämtat Ellen på körskolan. Vi hann även en snabbis på stan och där hittade jag mig en klänning jag tänkte bära på Lördag. Sen åkte jag och hämtade mina lägenhetsnycklar för imorgon får jag tillträde till den, good! Vi har även hunnit med en kaffetår hos Linda. Nu ligger vi som tre sälar här i mammas soffor och kollar på en dålig film. Ganska skönt att göra ingenting ibland!

Imorgon ska jag jobba på Floristen så då hoppas jag ni kommer och köper mycket blommor av oss :) jopp.
Nu blir det en PN innan Frida ringer. Tjing tjong!


oh sunny day

Hej på er. Dagen har bjudit på jobb & träning. Just nu känner jag mig slut som artist och det känns som att jag kommer somna ovaggad ikväll. Imorgon jobbar jag kväll så då börjar jag klockan 16, skönt med sovmöra! det känns underbart att solen har visat sig idag också, det blev riktig sommarvärme ute :) inte en dag för sent... Konstigt hur vädret påverkar en, då det är grått och regn så blir man helt seg och så fortsolen dyker upp blir man pigg och glad!:)

Nu ska jag hoppa i mysdressen och snöra mig i soffan där jag planerar att ligga resten av denna afton.
Tack och hej :)


Crapday

Hejhej. I fredags åkte jag, Kristin & Jocke till piteå och svängde omkring med alla studenter, jag hade riktigt kul! det var smock med folk oppa schtaan.. I lördags blev det middag hos Ida& Jon med massa people innan följde jag med David, Krille, Ida & Tommy till Arvidsjaur på cruising, men det var ingen höjdare direkt. Så medans de andra åkte till Piteå då vi kom tillbaka på byn så stannade jag hos Ida & Jon och fortsatte hänga med dom..

Igår var en dag som gick i trötthetens tecken. Inatt har jag haft feber och ont i halsen så denna dag har vart jobbig på många sätt och vis, jag har typ bara sovit hela dagen.  Huvva, vill vara frisk, glad och pigg som en lärka!

Nu ska jag laga lite middag. Hejdå :)


shorty

Hej hopp! första dagen på nya jobbet gick galant, det känns faktiskt riktigt bra :) guuuuuuuuuuddd vad denna sommar kommer bli bra, då jag får hänga med alla mina darlings all the time kan det ju inte bli annat.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, vi får se. Imöra ska jag iallafall jobba på Floristen! kuul..


Home, let me come home. Home is wherever im with you.


Onsdag

Hejsan. Ligger här i bädden och ska strax försöka somna in :) ikväll har jag, Frida, totte & Martin vart på nyöppnade O'learys i Luleå och käkat. Det var sinnessjukt gott och det där stället alltså, såå fint och stort. Dom hade typ allt där inne, allt från bowling till snusautomat! Dit ska vi igen.

Imorgon väntar intro på nya jobbet så det är väl bäst man viker in. Ha det fint, gunått lovers!


Min dag

Hej där. Min dag började med en tripp till Boden där jag lämnade av Ellen och flickorna på tåget. Sedan träffade jag Sara och vi gled omkring en stund på byn och åkte och hälsade på Ida på jobbet, det var verkligen mysigt där inne på Tandhuset Kronan :) sen har jag vart på Handplockat en sväng och kollat in allt nytt som kommit in, man blir så shoppingsugen... Efter det åkte jag hem till mamma och la mig i soffan och där somnade jag till i typ 1,5 timma. Gudomligt skönt och välbehövligt! Sen kom Ida och Martin och hämtade upp mig, vi åkte till Solheden till Jonas och spelade spel, såg film och åt vattenmelon och bulla. Då rastlösheten tog över bestämde vi oss för en Piteåtripp för att käka på Max. Jag somnade i bilen på väg hem men nu då jag kom hem kunde jag inte alls somna om.. Hatar då det enda man vill är att sova men det går bara inte, då ligger man ju bara och vrider på sig och tankarna snurrar i 180.....

Så nu ska jag slå igång lite One Tree Hill och hoppas att John blund dyker upp snart!
Ha det bra och var rädd om varandra där ute, god natt ♥


Ljuvliga sommar! tänk om man hade ett så här mysigt café att besöka.


Magisk helg framför fötterna!


RSS 2.0