the rebound


Denna film rekomenderar jag!

Igår hade jag en så mysig och skön fredagkväll. Först skjutsade jag Robert till Vidsel där han skulle på grabbfest. Sen åkte jag raka spåret till byn igen för att träffa Hanna, Cristofer, Ida, Samuel och Jonas för tacobuffe på Cafe Storgatan. Gott och trevligt, eller det hade faktiskt kunna vara godare. Jag råkade blanda kycklingsalsan och tacoköttfärsen och det var ingen direkt höjdare! typiskt. Där satt vi till ungefär 8 så efter det åkte jag till Emmas Godisbutik och köpte mig en karrapåse! Sen blev det film och godis hela kvällen till klockan var typ 10, då blev ögonlocken tunga som sten så jag gick och la mig i sängen. Så skönt att bara vara för sig själv ibland, slippa prata med någon och göra precis vad man vill! Något jag kan tycka är så skönt är att ha datorn i knäet och tvn påslagen men på väldigt svag volym. Och det kanske inte är så kul om man är flera att sitta och lyssna då jag knapprar på tangenterna och så hör man knappt tvn ;p men det fick jag göra igår!

Idag känner jag mig superduper glad och peppad till en GRYM KVÄLL. Jag har alltid kul på dessa rockfester!

____________________________________________________________________________________________
haha, jag har sjukt roliga minnen från tidigare rockfester!

jag och frida kommer och kryper i hotellkorridoren -"nämen vafaaan, här ligger juu rampeeen!!"


lör

God morgon! känner mig riktigt utvilad idag och det är jag nog också, gick och la mig vid tio igår tror jag, sen somnade jag kanske elva. Så nu är jag taggad för en dag fylld med jobb och en kväll fylld med fest! jag känner även på mig att det kommer finnas spår av stress denna dag.. För direkt jag slutar ska jag hem och fixa mig, sen måste jag även hinna fixa mammas hår för hon och pappa ska på kalas. Då jag gjort det blir det plattan i mattan mot Vidsel där kvällen ska spenderas. Det är "rockfest" på Storforsens hotell så vi ska käka där och sedan fezzta loss! taggad till 10000!

Hare bra! puss.

lolololololo

Hallå på er. Vi har precis ätit köttsoppa och nu ligger jag i soffan och kollar på Robert installerar ett hemmabiosystem. Jag HATAR sånna där stora svarta klumpiga högtalare och skit, det är så fult!! men jag tror han får in allt antingen i tv-bänken eller under den så att det inte syns så mycket och så det slipper stå på eller brevid tv-bänken..  Good!

I Lördags var vi ett helt gäng i Lillkorsträsk på fest! jag hade mycket trevligt hela kvällen.. Det började dock spöregna då vi skulle hem så det blev att springa till taxin! men då var det extra skönt att krypa ner i sängen då man hunnit bli lite frusen av regnet.. :)

Nu ska jag se om det fins någon film vi kan hyra på tvn! byebye mr faggot.

blablabla

God morgon. idag är jag LEDIG! känns så himla skönt efter att ha jobbat tre helger i rad plus under veckorna då. Men det är väl bara gilla läget eftersom man inte vet hur mycket jobb man får till hösten.. Iallafall, idag ska jag luncha med Evelina och Pernilla sen ska jag hem och kurera mig. Är inte frisk än och jag blir snart tokig!

Bloggdesignen suger men det ska jag försöka ta tag i ikväll :)

.....

Nu har jag kommit en bit på designen men det ser ganske konstigt ut än. Men som ni ser så ska jag bredda mitt samtalsämne lite här på bloggen :) kanske skriva lite mer om rubrikerna i headern.. Det är ju roligare att läsa då kanske och inte bara samma all the time..


love ♥

Hej. Jag har precis käkat en skitgod lunch, det blev lite sånt som fanns i kylen. Kyckling, keso, ägg & beasås. Jättekonstigt att det smakade så gott för det var ju verkligen inget speciellt, men det var ju bra!

Jag hade väl mest bara tänkt säga att jag ska precis börja knåpa på en ny design här på bloggen. Den är sjukt ful nu! Kanske inte hinner allt idag, så ni får ha överseende om den ser lite konstig ut senare.

Ha en fin dag allesammans, även fast det är svårt att hitta på något i detta regnväder som kommit på besök.

LOTS OF LOVE ♥

FANNY

dumjävel

HEEEEELLO. Alltså fy faaaaan vad skönt att vara ledig idag känner jag bara, kom inte lägligare med tanke på att min kropp har kommit på att den ska gå och bli dödsförkyld mitt i alltihopa. Well well, det är bara gilla läget! Så idag ska jag enbart vila, hade jag tänkt iallafall. Men jag har dammtorkat, dammsugit, diskat och skurat! ååh, det kliar ju i fingarna när man ser att det behövs städas och så ligger man bara och latar i soffan. Men nu är det gjort så det känns riktigt skönt!:)

Ja men igår då, jag jobbade till klockan 14.00 och då började även min tvättid. Jag tänkte på tvätten hela morgonen att det var så perfekt att jag slutade 14 och den började samtidigt! Nääää, men vet ni vad jag gjorde? jag åkte hem till mamma och var där och åt lite mat, kollade lite tv. Sen åkte jag till Hilda och var där en stund. Sen åkte jag hem och kollade lite mera tv och bara kände lugnet! Sen vid 19 tiden kom jag på det, TVÄTTEN FÖR HELVETE! Haha så hjärndööööd, jag glömde totalt(!) bort tvätten. Så nu har jag en full tvättkorg med smutstvätt, SÅÅ NICE!

kolla vilken sötis jag hittade bland mina foton! snart ska vi fira hennes 20-årsdag!:)

monday

eeh hello there! Monday idag och jag jöbbar till 15.00. Ikväll har jag planerat en fanny-kväll. Jag ska bara göra det jag känner för och mysa. Bland annat vill jag börja sy på min lampa och sen ska jag se en massa filmer hela kvällen. Så skönt! Jag ska även hänga med Ellen och Holly :)


sunshine

GOD MORNING! its fridayyyy, så jävla skönt då. Imorgon är jag ledig så ikväll vankas det tjejkväll och sen åker jag nog mot Lassbyn till Roberts stuga och sover över där. Jag är riktigt fiskarsugen så det blir bbbra! Jag jobbar söndag så jag måste åka hem imorgonkväll. Sad but true! nej det är gött med helgjobb, money money money, its so funny.

Sara pratade om Thailand igår, wanna gooooooooo! oh yes. Men då blir det vatten & bröd fram till resan. Får se om jag klarar det! och såklart hoppas på en jädra massa jobb nu i höst. Annars gåre dåligt! Men det skulle vara obehagligt underbart att få resa iväg och bara göra vad fan man vill om dagarna, liiiiiiiivet! ♥

Måste kila, vi hörs. Lots of love!


Höhö, me and the lovely grave! :)


Onsdag

Nämen goddagens hörrni. Jag sitter här och käkar en macka medans jag & danne ser världens konstigaste film.. Haha, dom gör en parodi på Save the last dance, som är en riktigt bra film. Denna var inte riktigt lika rörande!

Anyways, dagarna går och jag jobbar och står i nästan varje dag. I måndags bjöd jag hit tjejerna för lite inflyttningsfika, lite sent men iallafall. Jag hade bakat rasberry cupcakes från leilas bok som jag bjöd på!:)

Nu ska vi åka och köpa fiskarkläder! hörs senare.
OCH, ikväll kommer hollsan bollsan :) :) :)


PELLE M

Jaaa, hallå. Nu är jag lite gladare men sjukt trött! sitter och kikar på lite recept och guud vad mycke gottigottgott det finns :) recept.nu är jättebra om man tex letar nya middagsideér eller en efterrätt, som jag precis gjorde.

Denna goda hallonmousse hade jag tänkt ge mig på ikväll.


Visst ser den riktigt god och fräsch ut?

4 portioner.
1 liter hallon, färska eller frysta.
3 gelatinblad.
1-2 dl strösocker.
5 dl vispgrädde.

Do like this!
1. Koka upp hallonen så de blir varma.
2. Lägg gelatinladen i kallt vatten i 5 minuter.
3. Ha sedan i gelatinbladen i hallonen ochlåt de smälta.
4. Låt hallonsmeten svalna.
5.Vispa grädde.
6. Sätt ner hallonsmeten i grädden, lite åt gången & rör om försiktigt.
7. Häll upp i serveringsglas och låt stå i kylen 2-3 timmar.
8. Garnera med färska hallon och ett blad av något slag.

Och bakom detta står Per Morberg, alt han gör ser SÅ gott ut tycker jag.


k********k

MEN HELVETEE! fan vilken dålig natt jag har haft, gick och la mig kring 22.30 eftersom jag skulle upp och jobba 06.45 idag. Jag somnade kring 12 och vaknade sedan av ett sms vid 3 tiden och innan det hade jag drömt en massa så jag kan inte ha sovit så bra de ynka 3 timmarna. Jag kollade på smset och la mig igen för att sova, hur tror ni det gick? förbannat dåligt. Har inte sovit en blund sen klockan 3! kul... Men nu väntar jobb i 10 timmar och sen, SEN, ska jag hem och soooooova! imorgon är jag ledig också & då får jag träffa båda mina älsklingar!:)
GRRRRRRR!


fredags

HELLO. fredag it is och jag har en ledig dag att se fram emot, men ikväll ska jag jobba. Så jag hade tänkt hinna med en promenad och sen hem och pyssla på lite här i hemmet :) det börjar ta sig men inte riktigt klart ännu..

OCH(!) ida, evve, emma, hanna & pillan -på måndagkväll hade jag tänkt bjuda på detta fika som ni nog aldrig trodde skulle komma ;) Hoppas det passar för alla, ni kan ju skriva om ni kan eller ej! maddafakkahhhahhahah.

ADIOS.


RSS 2.0