bellsan

på söndag är ingen vanlig dag för då kommer bella & holly hem :) jag längtar såå!
tänkte dela med mig av ett litet collage med bella från hennes bästa sida... heeh ;)


helgggg

Bonjour! hur är det? jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, har lite dålig fantasi. Men jag skulle kunna berätta lite om helgen. Redan i torsdag åkte jag och Robban till Vidsel, och där var vi fram till igår. Haha, vad hände där? jag som inte ens tycker om Vidsel. Iallafall så blev det skoterkörning, grillning och pimpling heeela fredagen, tror vi var ute från 10 till 5, riktigt skönt och framför allt kul, för jag fick en fisk! hehe.. Sen blev det bara lugnt hela fredagkvällen, mycket skönt! På lördagen hände det inte så mycket på dagen, men på kvällen väntade grillparty hos samme, impulsivt och roligt. Igår var man lite seg efter Lördagens bravader, men vi tog oss ändå ut på en liten skotertur. Jag tror dock det där blev sista turen för denna vår, det är ju så himla lite snö kvar. Sen blev det bara att sunka runt som alla andra söndagar, skönt!

Nu ska jag käka upp frullen för att sedan hämta Rasmus på skolan! adios.

morrn

Godmorgon solstrålar! vad fan är problemet? varför kan inte solen komma fram och umgås lite med oss? blir så irriteradddd! nåja, torsdag idag och jag sitter i telefonkö just nu, det kan ju vara det tråkigaste. Snart ska jag ta mig lite kaffe och sedan göra mig klar för en löprunda! det ska bli härligt.

Nu ger jag upp efter 35 minuter i telefonkön! så värdelöst dåligt........

night after night

Jahopp. Onsdag redan, onsdagkväll. Känns fint, torsdag imorgon och då kan man ju säga att fredagen står och knackar på dörren. Ljuvliga tider! imorgon har jag inte allt för mycket på agendan, på dagen ska jag göra lite ärenden och betala räkningar, på kvällen kommer världens bästa ida hem till mig och äter middag, sen ska vi gå på teater med super snygga silver sara.. Det blir mysigt minsann! Om jag ska vara pigg & glad imorgon är det dax att jag stänger igen mina små ögon och säger god natt till er....nu! hejhej ;)

Nu signar fannsan ut, slut!


tattoo



okej, den där fågeln uppe i mitten är väl inte riktigt en svala men.... jag sa till mamma att det ser
ut som typ en hackspett, då sa hon att den skulle passa mig.. hur ska jag tolka det? haha.
nej men jag gillar fåglar, fjärilar och fjädrar..det känns fritt, tidlöst och härligt!


hojja runt

Hej på er. Jaa, uppdateringen är väl inte så bra men,, nej jag har inget att skylla på. Jag är för lat helt enkelt.. Vilken pissväder vi fick idag, verkligen inge kul. Igår kändes det ju nästan som sommar och idag regnar det och snöar. Tråkigt! hatar då det blir en massa slask så man blir blöt och man måste ha så fula kläder på sig. Blä! jag som hade tänkt plocka fram cykeln idag, jag ÄLSKAR att cykla.. Jag minns en sommar då bla jag & ida cyklade överallt som några idioter. Men vi blev grymt bra på det, vi cyklade från ida till mig på typ 2 minuter en gång. Hehe, det ni! Men nu måste jag kila. Sen ikväll hade jag tänkt bjuda på lite funderingar jag har i mitt lilla huvud. På återseende!

Vill någon kirra en ny header till mig? snällla.

My weekend

Den svär till den sister; hmmmm, kän säge att jag sakner den storesister med.. mmhmmm! tack hejj hejjjj..


Okej, tjenare på er! måndag idag och jag är jättepigg och glad. Igår var jag jätteseg och jättetrött, alltså jag var JÄTTEtrött. Förstår ni?;) men det var det värt, Lördagen var superduper rolig och jag tror Pernilla blev glad över våran lilla surprise vi hade fixat åt henne. Vi tjejer började förfesta hos Emma med drinkar och lite spel. Vid åttatiden stod limmon utanför och väntade på att få skjutsa oss till Piteå för att vi sedan skulle entra Challenge, där käkade vi middag och drack ännu mer drinkar! massor med folk och jag hade så himla kul!!:)

Nu ska jag fortsätta att skura, ha det fint så länge allihopa!:)


Fredag

God morgon, god morgon! hur står det till idag? med mig är det finfint. Men lite tråkigt var det att vakna upp till en grå himmel och se snön falla..usch! hoppas det blir bättre imorgon för då blir det utomhusaktiviteter till max. Så jäkla roligt vi kommer ha det imorgon, först skotercross på dagen sen blir det en kväll med tjejerna jag hoppas vi sent kommer att glömma!:) är så himla taggad och jag tror inte jag är ensam om det? ;)

Nu ska jag se klart Desperate, sen blir det städning! kuuuuuuuul...

RSS 2.0