Jesus Gud någon

Asså vafan!? Vissa stunder i livet vill man ju faktiskt bara lämna in. Då man känner typ att en spya i ansiktet hade vart jävligt lindrigt.

Eller hur.....


Luleå & hormoner

Hej. Idag har jag vart i Luleå med mamma & Hilda för en liten shoppingrunda, eller mamma skulle på SPA så det var egentligen anledningen att vi åkte dit ;) jag hittade inte så mycket faktiskt, men lika bra var väl det.

Jag känner mig inte riktigt på topp idag, det känns som att, jag vet inte vad...hormonerna lever sitt eget lilla liv, ena sekunden är jag nöjd och glad och andra vill jag bara gråta och borra ner huvudet i kudden! Men gissar att man måste ha sånna dagar för att kunna uppskatta de som är bra. Jag är ju oftast på bra humör så det kanske inte gör något att jag ligger i min soffa och känner mig lite meningslös denna kväll. Men roligt är det inte, ibland kan jag ha så svårt att ta mig ut om jag känner mig lite nere, fast jag vet att om jag är bland folk jag tycker om så får man alltid skratta och livet känns lite lättare för en stund :) men just ikväll stannar jag nog hemma. Jag hade gärna legat här och bara myst med mannen, men han jobbar ju som vanligt på kvällarna, i Piteå dessutom så han kommer ju inte hem efter jobbet så man kan hänga då precis.. Nu ska jag göra nåt så roligt som att betala räkningar, det tror jag inte kommer bidra till ett godare humör precis. Öhhhhhhh!

Ha det bra! Puss.


(Shoppade lite på floristen idag också;)


FREDAG

Nämen hallå kompisar.
 
Igårkväll var jag på kalas hos Frida som fyllde 28 starka år, men hon blir bara finare med åren om ni frågar mig :) hon hade gott fika och en supersmarrig smörgåstårta som vi åt. Vi gav henne ett roligt rim och en till present som ännu är hemlig som vi kommer ge henne ungefär mitt i sommaren. Hihi ;)
 
Men, idag Fredag och jag jobbar till 14.00. Jag skulle egentligen vara ledig men då behövdes det extrapersonal så jag hoppade in ett par timmar. Då jag slutar ska jag åka och hämta några stolar som jag fyndat :) omålade pinnstolar, vet inte riktigt vad jag ska göra med dem men det kan ju alltid vara bra att ha. Tror jag har en liten idé :)
 
Vid 15.30-snåret ska jag, Ida & Johanna cykla broarna runt :) jag har faktiskt aldrig gjort det så det blir spännande. Men gud vad rumpan måste vara ömtålig, jag cyklade en liten sväng igår och imorse då jag satte mig på cykeln så gjorde det nästan lite ont, hehe. Men det är väl en vanesak :) tror inte jag cyklade många meter förra sommaren men nu är hojen nyrepad så det är bara trampa sig less! ;)
 
Ikväll ska vi samlas ett gäng och grilla i Bodbäcken hos Josefin, det blir massor trevligt :) jag är så sugen på kyckling, så det kanske blir något sådant. Ett vinglas eller två blir det också, en perfekt fredag med underbart sällskap! toppen.
 
Imorgon väntar jobb, men börjar 12.15 så jag får ändå sova ut :) så lördagen blir mycket lugn för fröken Öberg.
På Söndag ska jag och några fler åka in till Stadshotellet i Piteå för en, vad jag har hört, magisk brunch. Det ska tydligen finnas det mesta att välja på och det låter ju minst sagt lockande, mysigt en Söndag också. Jag har även lite tankar i mitt huvud om ett paltkok till söndagsmiddag. Det var längesen grytan fick komma fram så det kanske är dags nu innan det blir allt för sommarvarmt, då kanske man inte är så sugen på att stå och rulla palt :) jopp, så får det nog bli.
 
Nu mina vänner tycker jag att jag kompenserat lite för att jag är så dålig på att uppdatera er :)
 
Ha en fantastisk Fredag och njut av solens alla strålar. Hoppas de flesta av er får vara lediga och må gött :)
Puss och kram från en mycket glad tjej.
 
Här var jag & min fina Andreas på Stat och åt en gooooood middag :)
 
Frida var nöjd över Idas paket med leverpastej, husmans & ketchup.
 
Snygga Anna högg in på chokladbollarna som skrotis hade format till en, bajskorv! hoho,,

Skallebanki

Hej. Jobb mellan 7-16 idag, har en liten rast just nu bara. Helt sjukt vad jag blev trött helt plötsligt, känner bara att jag villa åka hem och dra ner persiennerna efter jobbet så jag slipper se detta underbara väder. Huvudvärk och solsken är ingen bra kombination. Jag vet inte vad det är med mig riktigt, trött som bara den och känner mig lite halvnere. Skönt med helg snart, nej juste, jag jobbar ju, tror det är 5e helgen på rad med jobb. Fantastiskt vad härligt.

Ikväll fyller fridisen år så då blir det smörgåstårta hos henne, trevligt trevligt!

Nej, bäst man återgår till arbetet!

Hasta la vista baby!


text

Goddag kära medmänniskor!
Alltså veeet ni? solens strålar matar på utanför fönsterrutan och jag har just vaknat, skämmes! menmen, det blev lite halvsent igår, men ändå.....tokigt.
Nu är jag i Piteå hos Andreas, det blev bara en snabbvisit över natten men hellre det än att behöva sova själv. Det är sjukt hur fort man vänjer sig att sova med någon och sen vet man helt plötsligt inte hur man sover själv ;p hehe.
 
Snart går bussis så jag ska börja knata dit, jag börjar klockan 16.15 så jag tänkte hinna hem en sväng innan.
Nu vet jag inte riktigt hur detta blev för jag skriver på datorn som är kopplad till tvn så det är jättesmått, men ni får ha lite överseende!
 
Puss å kram ha en bra dag!

Kortkort

Goder afton. Ikväll har jag & Johanna krattat lite, lastat skotern på släpet och cyklat ut på byn och tagit oss en glass :) det är ju så skönt ute.

Nej nu fick jag bråttom, hejdåå!:)


hey you

Hej på er. Inatt har jag sovit i Piteå hos Andreas, så vid 11-snåret körde jag hem till pärlan för att börja jobba lite klockan 12. Det var inge kul att åka från Piteå, både jag och Andreas jobbar lite tokiga tider så vi kan oftast bara ses på dagarna innan han börjar jobba, lite synd. Men det får lov ått gå ändå :) Innan jag började hann jag förbi Ellen och snusa lite på Mary :) himla gullunge. Jag jobbar endast till 16 idag så det blev en lugn dag för mig, men det kan ju också vara skönt.
 
Jag har sovit jättedåligt inatt så då jag kommer hem ska jag vila soffan en stund tror jag, sedan kanske promenera till skrotis om hon ska vara hemma. Vet ni en sak? Jag ÄLSKAR mina vänner, dom är världens bästa!!!!
 
Puss å hej!

Clittys bitch


Jobb löpning Piteå

Hejhejhej. Precis anlänt i Piteå hos Andreas. Han slutar sent så jag får ligga här själv någon timme till :) men det gör ingenting. Idag har jag jobbat till 16, efter det gick jag hem och la mig på soffan och slumrade till en stund, riktigt skönt. Sen tog jag på mig löpskorna och sprang till mamma, med knäet gick det bättre än väntat, med flåset gick det ungefär som väntat - inte så bra ;) men det jobbar man upp fort. Hoppas bara inte knäet är så stelt imorgon så jag kan springa då också. Det är verkligen min grej har jag kommit fram till, det känns som att man får ut mycket på kort tid, på nåt sätt. Samt att man får känna svetten rinna ordentligt och det är en härlig känsla tycker jag!:) jag känner mig mycket duktigare om jag sprungit en sväng än om jag styrketränat en timme.

Nåja, nu ska jag smälta middagen. Det blev en bananplätta med hallon och päron. Tror det kommer bli många sådana mål i sommar, så enkelt :)
Testa du också, blanda 1 ägg med 1 mosad banan och stek :) nyttigt & gött.

Jag älskar dig solen! Säg att du är här för att stanna. Amen!


Jobba på

God kväll. Snart slutar jag mitt skift och som det känns just nu kommer jag ta på mig löpardojjorna och bege mig ut på en tur då jag kommer hem. Mitt knä gör ont och det regnar, men jag känner bara att nu får det vara nog! Less att det värker i knäet och less på mig själv att jag inte tränat på 85 000 dagar. Så, vi får se hur det går. Varför kan jag inte bara tycka om styrketräning?

Imorgon jobbar jag en dagstur 7-16. På kvällen funderar jag på att åka till Piteå och hälsa på Andreas, jag jobbar ändå inte torsdag så det hade ju passat bra. Om de nu inte ringer in mig, åh jag är så less att vara vikare, man törs ju knappt lämna byn för att man kan missa jobb. Tragiskt! Butbut life is life.

Avslutar detta inlägg med en fartfylld bild på Andro himself! Puss på er.


Long timeeee

Hallå på er. Det var inte igår, men nu är jag back on track, kanske. Jag har som glömt bort lilla bloggen men nu ska jag försöka uppdatera efter några påhopp av nära och kära att jag är dålig på att uppdatera ;)
 
Helgen som var jobbade jag Lördag till Söndag. Sen åkte jag, Andreas, Maggiluren och Emil till Café Rävasten och fikade lite. Det är ju så himla mysigt där :) + att det var goväder och det är ju aldrig fel. Idag och igår har det vart så grått och trist så nu tycker jag sommaren kan anlända på riktigt. Man bli ju så seg då det är regnigt och jävligt.
 
Nu har jag ett litet break mellan jobbpassen så kvart i sex börjar jag om igen och jobbar till 21.
 
Annars har jag inte så mycket att bjuda på, men kanske skreiver en rad eller två ikväll.
 
Ha det gött, på återseende!

RSS 2.0