Tisdag

Meen godmorgon readers! min dag starade med lite frukost på Centrum med Ida & mamma. Nu sitter jag på Floristen och kollar in deras nya fina Tretorn stövlar, vill ha! nu ska jag svepa mitt kaffe, sen blir det lite promenad/löpning ute. Idag är det faktiskt inte så varmt ute, blir så less att det aldrig bara kan bli sommar!!
Ikväll väntar jobb så det är bäst jag sätter igång så jag hinner med allt jag ska idag.

Puss & kram!

ÅRA-A+E

Jalla kompisar! fy faaaaaaan vilken trött dag jag har haft idag. Kom hem från min jobbhelg 7 imorse, då la jag mig i soffan och sov till klockan var 11. Grymt skönt! jag sover ju så himla dåligt på jobbet så jag kände mig inte alls utvilad efter två nätter där. Då jag vaknat fick jag ett SMS av posten att min OnePiece har kommit, glad i hågen kilade jag iväg till ICA för att hämta ut den. Öppnar paketet och upptäcker att de har skickat fel storlek, tyyyyyypiskt! nåja, det är ju inte värre än att skicka tillbaka och byta. Men visst är det irriterande då man beställer något och går och väntar på grejerna och så har det klantat sig och skickat fel. Tur att jag hinner få den nya innan vi åker till ÅRE, för då tror jag den kommer användas flitigt. Då jag kom hem la jag mig i soffan igen och slog igång SATC-boxen för jag tänkte köra ett litet maraton, pyttsan. Efter två avsnitt slocknade jag igen, haha! nu har jag tagit mig upp och planerar en promenad, det är ju såååååå härligt väder ute. Sen ska jag ta tag i min garderob, huga!

Ni får ha det så bra, puss puss!


haha, soooooooooooo much fun!


MMOOOODDSSWWIINNGG

OKEJ, nu dampbloggar jag igen. Har inte skrivit på flera attans dagar men nu är jag back on track och kommer säkert smacka upp hundra inlägg den närmsta timmen. Sen kanske det dröjer två veckor innan jag skriver igen? man vet inte.. Haha, men ibland känner jag verkligen att det bara är besvärligt att skriva och att allt är så tråkigt. Speciellt då jag inte har några fina bilder jag kan visa er eller så. Telefonjävel helvetes satan! nu blev jag sur, tack hej..


shop 'til you drop

Alltså hej.. Onsdag idag och solen skiner och värmer riktigt skönt! underbart. Vet ni vad jag känner just nu? jag vill shoppa, massor! Jag skulle vilja ha nya skor, några klänningar, shorts, blusar & några schysta solisar....OSV OSV! varför detta shopping-il just nu? det passar sig inte riktigt. FÖR snart är det påsk som ska spenderas i Kåbdalis, helgen efter det åker vi till ÅRE, någon vecka senare drar vi iväg till Turkiet. Allt detta innebär utgifter, utgifter & utgifter.. Inte nog med att jag vill shoppa kläder, jag håller ju på att inreda övervåningen så nya möbler och sånt vill jag ju också ha. Hehe, vilka problemos jag besitter. Nej men på riktigt, tror jag måste åka in till stan någon dag och köpa lite vår-clothes, jag känner att jag behöver lite färg i garderoben, joooo så får det blir. Kul!


DRAAA EN GRÄNS

Hello hello helloo ladies. Hur fanken är läget? med mig är det ok. Idag har jag jag vart på Floristen och hjälpt till att snitta lite flowers och sen har jag mest bara hängt med Ellen & Holly.. Imorgon väntar jobb och lunch med brudarna, efter det blir det fix i min nya blivande garderob.. Längtar tills allt är klart.

Och nu till......det tråkiga, sorgliga, fruktansvärda & outhärdliga!
min andra hälft, min älskling, min fina fina fina fina.....iPhone 4 is gone with the wind, forever and ever. Helvete alltså, jag måste börja skärpa mig, på riktigt den här gången! OCH dagen innan jag tappade telefonen så såg jag att någon spräckt min relativt nya GHD plattång som jag älskar älskar älskar. KUL jävla månad då! fitta säger vi nu..

trend

Åh, tack Mulans mamma för att du berättade vart kavajen är ifrån. H&M trend alltså, hmmm kan det vara så att rövhål-luleå får in den? de allra finaste plaggen verkar ju inte riktigt ta sig upp hit till kylan alla gånger. Grymt irriterande då det nästan aldrig finns nåt nytt i butikerna här uppe. Men i sthlm ska de ha 48 tusen olika H&M butiker där alla snygga plagg finns...why?

KOLLA IN off the map på kanal5 nu, skaparna av greys. Verkar vara hur grymt som helst, många sjuklingar och mycke sår! gött. Haha missförstå mig inte nu, gillar inte sjuklingar. Men jag gillar då man får se då sjuklingar får hjälp. Och sår, jaa, jag har alltid gillat äckliga variga sår bara...


BLAZER

JAMEN jag dööööööör nuu, titta bara så vacker(!) en riktig fröjd för ögat. Jag som är en riktig sucker för kavajer i alla dess slag och valörer såg nu denna underbara kreaktion på blogghemsidan.. Satan i helvete vad perfekt! fint att matcha med rosa under, jamen jåååååååå.. Nå, vart hittar jag dig? fina fina kavaj.



Annars då? idag har jag promenixat med ida & fritte, det var soligt och skönt. Nu sitter jag i soffan efter att ha målat på övervåningen lite! det är jobbigt att måla, jättejobbigt till och med. Men jag vet att det kommer bli superduperfint så jag härdar ut. Ikväll är det hockey, det kanske man ska se? det är ju lite viktigt nu faktiskt. Till och med jag har koll på det :) Nu är min målar-paus klar, bara hugga tag i penseln igen! adios.

???

Jo men hej på er igen. Nu har jag vart ute en sväng på en liten promenad,  det är så himla skönt väder ute.. Jag gick förbi Ica också och hämtade ut ett paket, en klänning & ett par skor. Men klänningen var för stor så jag måste skicka tillbaka och byta den. Skorna var somriga och fina, så de kan jag visa senare. Längtar till man får börja använda alla fina sommarkläder..

Just nu sitter jag och googlar på olika klädförvaringsgrejer, måste komma på nåt smart sätt att förvara mina kläder på. Jag vill kunna hänga upp så mycket som möjligt för då är det så mycket lättare att se vad man har och det blir mindre rörigt än om man viker kläderna.. Måste kanske ta en tripp till IKEA och köpa någon form av klädställning?? någon av er kanske har någon smart ide?:)


..


clothes clothes clothes

God morgon. Idag mår jag mycket bättre så det känns himla skönt! planerna för dagen är att strax börja promenera mot gymmet och träna lite styrketräning. Sedan ska jag hem och börja städa min garderob. Finns det nåt tråkigare? jag har så mycket kläder som jag aldrig använder, men samtidigt vill jag inte kasta bort dem för...ja jag vet inte. Jag brukar tänka lite så här om en del plagg, "nämen gud vad kul jag haft i den här kjolen, den måste jag ha kvar". Hehe, även fast jag slutat använda den liksom, men idag ska jag fylla minst två påsar som ska bort! får se om jag klarar det..det kanske till och med blir fler? meen HAHA, fan vad passande, jag fick just ett sms från posten att mitt paket från H&M har kommit = mer kläder. Mamma säger att om jag köper ett nytt plagg så måste jag kasta ett annat, kanske måste börja lyssna på det.. Eller så skaffar jag bara en större garderob??;)

Nej, nu ksa jag kila iväg! ha en fin dag allesammans. Kram på er.
____________________________________________________________________________________

Lite bilder dårå!

Jag på Eve & Emmas 20-årsparty.



Haha, inte snygg bild! jag & min ängel påväg till efterfest från E&Es fest..vi kanske borde åkt hem istället? såg lite väl sunkigt ut.
(här var vi helt ovetandes om att vi snart skulle få våran godaste smakupplevelse ever! billys har aldrig smakat så bra)



Jag & fina Kristin i Kåbdalis this weekend.



Daniel & Pernilla på grym afterski!


Usch

God kväll bloggen. Har haft huvudvärk hela dagen lång! uppdaterar imorgon.

Tuesday

Hello. Hur är det med er? med mig är det bara fint. Min träningsvärk sitter i men det känns som att den börjar släppa sakta men säkert! skönt.. Just nu är jag och syrran och hälsar på hos Ida & vi planerar riktigt roliga grejer längre fram i vår.. Kommer bli great!

Idag är det Tisdag, imorgon är det Onsdag & på Torsdag är det äntligen Torsdag, jihaa! då blir det Kåbban hela helgen, så himla kul.. Då ska vi bara slappa och göra precis det vi känner för! naaaaajjjjjs.

Nu ska jag kila, hejhej!

min helg & min svullardag!

Hallå hallå hallå. Som vanligt har uppdateringen vart dålig under helgen, men det borde ni ju vant er vid.. Jag kan berätta lite om min helg. I fredags var vi tjejer hos Pernilla som fyllde år och sen blev det lite bilkörning för min Kristin och Idas del åt några fyllskallar. I lördags var det dax för överaskningsfest för Emma & Evelina, riktigt kul!Gårdagen bestod av städning av festlokalen på dagen, sen drog vi upp ett gäng till kanis och åkte lite madrass och körde lite skoter. På kvällen parkerade vi våra arslen i åkes soffa för solsidan och the social network... Idag har jag vart i Piteå med Pernilla, vi käkade mat och shoppade lite, mysepyse!

Vad har jag annars gjort idag? jag har ätit, ätit och ätit känns det som. Oxfilé & pommes, choklad, lakrits, pizza, mackor, dricka, morotskaka.......haha, vilket mongo jag äääääär! men grejen är den att jag har en sån sjuk träningsvärk att jag kan knappt röra mig framåt utan hjälp, så det känns nästan som att jag är sjuk., hehee! och då man är sjuk får man ju ha sånna hära käkardagar... men jag är ju inte sjuk, men vafan! skitsamma. gott var det iallafall :) Ni får ha det så bra. Kanske ska lägga upp lite bilder sen? vi får laa seee..

Nu signar fannsan uuut, sluuuuut!!

Happy b daaaaayyy homie

Hej vänner. Lääget? här är det bara fint.. Jag är superdupermätt efter en superdupergod middag! morotssoppa blev det idag och den är ju så jäävla god... Alla borde käka det innan de dör! man riktigt njuter då man äter. heh

Iallafall, nu till saken! SAKEN är den att min finafinafina vän PERNILLA FYLLER 20 FETA ÅR IDAG.
En miljon grattiskramar till dig din lilla stekare, lovelove!♥



Snygg! luktar gott gör hon också...


MY WEEKEND

Nämen tjena. Hur är det med er idag? jag måste bara få fråga, whats up med stormen som ägde rum inatt? jag trodde att huset skulle flyga iväg då jag skulle gå och lägga mig igår. Grymt obehagligt! idag har det också blåst rätt mycket men inte som inatt, det verkligen stormade. Utanför min systers hus hade det blåst ner en stor, fet kvist från ett stort träd..haha! wierd.

Iallafall, jag hade tänkt visa er lite bilder från min helg i Kiruna och lite från Lördagen då jag var i Älvsbyn.

Bella & jag i väntan på bussen.


Världens bästa Holly.


Inga glada miner här inte!



Isse & nya polarn på röda!


Efter(ost)fest!

En mycket trött Fanny!


inte ren än..

Tjaaaaaa. Alltså det är helt sjukt vad tråkigt det var att städa idag, länge har det tagit och längre kommer det ta, för jag är nämligen inte klar än... Det värsta tycker jag är kläderna, att hänga upp och vika ihop, blä! det jag tycker är roligast med städning är att dammtorka och dammsuga, då ser man hur dammet försvinner och det är härligt tycker jag, hatar damm!!! hehe, om man nu måste välja nåt man tycker är kul i det tråkiga.

Ja, det här inlägget var nog lika tråkigt som de andra jag skrivit idag. Men en vacker dag kanske jag skriver nåt roligt, så sluta inte titta in här hos mig ;) puss på er mr. lovvah lovvahs!!!

CLEANING

Hej på er. Jag kom hem vid 12 och då skulle jag börja städa direkt, har jag gjort det? neeeeeeeej. Jag fastande framför Änglagård 2 som gick på tv, men nu är den slut så jag tror jag måste börja snart... Jag som inte ens tycker Änglagårdfilmerna är speciellt bra. Man gör allt för att dra ut på det tråkiga :)

Nu ska jag slå igång lite bra musik och gå lös med dammsugarn! vi hörs, byebye.


suuuuunshiiiine

Goddagens. Imorse blev jag väckt av bemannings, då var det bara kliva upp och bege sig mot jobb, fick vara på ett helt nytt ställe idag, men det gick bra.. Idag bjuds det på ännu en fin dag med massa sol, så jag ska strax bege mig ut på en promenad och njuta av att man inte behöver klä på sig i sinne! ska bara ladda mobilen så jag har lite skön musik att traska till...

Nej nu orkar jag inte skriva mer, vi höres sen. Då kanske jag bjuder på lite bilder sen helgen! ciao.


RSS 2.0