1245478

Hej igen. Herre min jesus vilket bra väder det blev idag, så jäkla nice! ikväll ska jag eventuellt åka upp till Dessis stuga om jag tar mig dit vill säga, det hade vart riktigt trevligt men jag kände inte riktigt för att knata dit :) jag vill bara ha semester och glassa och resa och mojja hela tiden. Men nä, jobba jobba jobba! 
Jag gjorde en provisorisk header bara för tillfället, ska ändra den sen :)
 
Fast nu ska vi vara snälla och inte gnälla! puss.

Konstigt

Vet ni en sak som jag faktiskt inte tycker om? Att sola, visst kan det vara härligt någon minut. Men sen då, när man ska smörja in sig med olja och ligga och pressa, då blir man kletig och sand fastnar överallt alt. gräs. Sen ska man på toa, jahapp, kletigt överallt och golvet inne blir olgigt och allt blir bara äckligt. Näe, tacka vet jag solarium så får man det överstökat på 20 minuter. Nog för att jag inte brukar sola solarium så ofta men ändå, hellre det för min del ;)

nagellacksremover

Goddag kompisar.
 
Hoppas ni har en trevlig dag i solen, så jäkla skönt att den äntligen visar sig litegrann. Även fast man jobbar eller bara är hemma så tycker jag att solen kan bidra med lite extra energi än om det regnar och är grått och kallt. Nog för att det blåser starka vindar till och från men ljuset gör mig glad :)
 
Nu till ett hett tips om du gillar att ha nagellack, eller rättare sagt om du vill ta bort det gamla nötta lacket i ett vips utan att få torra nagelband och att det ska svida av aceton.
Det här är en produkt från LR som min mamma säljer, och det är en svamp i burken med ett litet hål för fingret och sedan nagellackslösande vätsa i botten på burken. Så man gnuggar nageln mot svampen och det tar inte många sekunder så är lacket ett minne blott. Det luktar till och med gott :) testa du med!
 
 

plurken

Goder dag! 
 
Helgen bestod av arbete och festligheter. Jag slutade kl.15.00 lördag och då åkte jag och Kristin direkt till Piteå och hämtade hem några hundar från deras stuga. Vi hann även kolla då Tilda red och hon var då så duktig!
Sen lite fix hos Magda och Vidare mot Annelie, Henke och slutligen öltältet utanför Tresco. Jag hade jättekul och tur hade jag som började klockan 14 dagen efter så jag hann piggna till ordentligt :)
 
Ikväll jobbar jag och imorgon har jag en dag på schemat. Sen är tanken att åka upp till Tällträsk och mysa med dessi och hennes mamma till Onsdag. Låter himla bra om du frågar mig!
 
Nu ska jag vidare, had et så bra!

I love running

Hej på er. Jag ligger här i soffan efter att jag vart ute och sprungit och duschat. Mitt dumma knä gör så att jag inte kan springa full ut och jag blir så arg över det, jag ska till sjukgymnasten på fredag och kolla vad felet är. Jag vill kunna springa varje dag, det finns få saker som klår känslan efter en springtur och en dusch och sen lägga sig och se nåt bra på tv :) det är livet. springa är verkligen min grej!
 
idag har jag vart ledig och det har vart 120% skönt. Imorgon väntar en jobbkväll så jag får sovmorgon, gött!
 
ha det så bra, hej på er!

whatwhatwhat

Hey you! I like your smile. heeeeey yoou, I like your smile! I like you smile, I, I like your smile.
Vad är det för reklam? minns inte men man får då melodin på hjärnan iallafall.. ;)
 
Idag jobbar fröken Öberg förstår ni, jag jobbade helgen som var och helgen som kommer också. Och lyssna på det här(!) helgen efter det, jaa men då jobbar jag ju också. Hehe, livet är för härligt. Den sista helgen av de tre är det ju egentligen PDOL och jag hade önskat ledigt, och fått ledigt också. Men då var det kris på mitt andra jobb så då ställde jag upp. Jag får faktiskt kval. övertid så då känns det ju lite bättre att jobba extra, lite mer värt. Jag var ändå inte så sugen på dansar&ler i år, så det går så bra så..
 
NU måste jag kila, hejppa!

Torsdag it isss

Hola hola me llamo Fanny.
 
Alltså vet ni vad jag gjorde igår? jag började kolla Greys Anatomy från början, Frida har boxen så vi slog igång vid 12 på dagen och såg till efter 12 på natten. Haha, så spenderade jag min lediga dag, ashärligt var det.Och huuuur bra är Greys? herregud, jag vill bara hem och kolla hela tiden, helt stört vad jag känner att jag fastnat i det. Jag kanske gör som syster Hilda och ser OTH hela serien på 3 dagar?!? haha fattar ni, det är ju sjuuuuukt.
 
Men jag känner att det var en perfekt sysselsättning för mig igår då min energi är någon helt annanstans än i min kropp för tillfället, orkar typ inte hitta på något, vill bara ligga och se tv hela tiden känns det som. Så tråkigt, men det kanske bara är en period. I Augusti blir det att testa på fitnessfighten med hanna och kanske johanna så då kanske enrgin kommer tillbaka :) jippie. Tror det är en toppenbra grej för att komma igång med träningen och hitta flowet, speciellt då man kör med några vänner! då peppar man varandra :) toppen skulle jag vilja säga!

RSS 2.0