If you cant handle me at my worst, then you sure as hell dont deserv me at my best!

Hoho. Ligger hos mamma och inväntar sex and the city som börjar kl. 23 :) då kanske man blir på lite bättre humör för den här kvällen har verkligen bjudit upp på blandade känslor!!??!??!!!:/

Imorgon väntar jobb, men börjar inte förrens klockan 12.30 så det känns ganska skönt.. Nu ska jag se vädret, Hejdå!!


Vissa dagar alltså.....

Hej på er. Idag kom jag hem från Kiruna där jag vart i två dagar. Ellen, Holly & Havanna följde med hem så det är jätteroligt:)

Ibland känner jag bara att jag vill åka iväg någonstans, bara slippa allt som har med den här byn att göra, slippa jobbet, lägenheten, Allt!! Och det var precis så jag kände innan jag åkte till Ellen och det var så jävla skönt att bara komma bort några sekunder... Nu är jag hemma igen och tillbaka i min lägenhet där jag nu ska städa (tycker inte jag gör annat än städar den här förbannade lägenheten) och sen åker jag till mamma för att spendera kvällen med Ellen & mamma + barnen då :)

Så så är det.. Jag försökte ladda upp bilder från helgen men jag vet inte riktigt vad som hände, det blev flera av vissa osv. Men jag orkar faktiskt inte ändra!

Ha det så bra och ta hand om er ) puss!


Wiiuw!

Försenat inlägg

Igår gick dagen i lugnets tecken! Jag var inte sen piggaste om jag säger så. Men det var de så värt, jag hade så grymt kul i lördags och jag & Hanna är supernöjda med våran present :) kvällen innehöll shopping, fika, middag, spel och en jäkla massa dans & skrattanfall!! Love it. Jag tror vi dansade konstant i typ 4 timmar!:) så tusen tack än en gång brudar! Blir så glad då jag tänker på helgen <3

Och idag till nåt som också är kul, jag åker till Kiruna :) som jag längtar!! Men nu måste jag börja göra mig i ordning för dagen :) hejdåå.


Gomatn

God kväll. Middan ikväll blev inte på café utan det blev tresco istället. Jag tog en oxfilépasta och den var grymt god, jag åt upp alltihopa!:) yammii.

Idag fick jag ett brev i postlådan och först blev jag nästan rädd, det var en mindre snygg bild på mig som gömde sig där i + lite info om morgondagen!;) haha.. Jag fick strikta order om att jag inte skulle ha någon jävla resväska med mig och den fick inte väga mer än 3kg...happ, då är de bara lyda!;p
Det är så svårt att packa då man inte har någon aning om vad vi ska göra:)

Nu ska jag lyssna klart på robbans godnatt sagor om bultar och människor (pratar i sömnen) och sen ska jag sova och ladda batterierna till imorn:)

Puss på er!

Haha ser ut som om jag är hög!!


Ehh

Asså va? Hur hamnade jag i sängen inlindad i täcket som en korv? Jag skulle ju diska... Hmm, det kanske är meningen på nåt vis? Jag ligger kvar.. #latmask


Fredag

Hoho! Jag har just vart på Ica och hämtat ut ett paket med kläder. Jag har beställt en skitsnygg klänning och den passade :) skönt, då vet jag vad jag ska ha på mig imorgon!! Och på tal om imorgon är jag superpirrig och längtar massor! Så kul att träffa alla tjejer tillsammans igen. WP forever!!!:p hehe.

Nu ska jag åka med lilla Tage till vårdcentralen! Stackarn har fått ögoninflammation :( kram på er!


Min dag

Hej. Dagen började med att Dessi plockade upp mig och sen åkte vi till ida slida och drack kaffe.. Sen drog vi på byn och nu ligger jag hemma i soffan. Jag ska städa idag men först ska jag gå en promenad i det härliga vädret! Tjohooo.


Gåkvel

Ikväll har jag kollat på en mysig film, something borrowed heter den!:) den får 4 av 5 ostmackor med oboy.

Nu är jag hos min lilla mamma och ska sova, imorgon ska jag hem till min lägenhet som inte är min favvoplats på jorden just nu, suck! God natt barbies..



Här har ni snyggkrille från lurren idag!!


Skit

Förbannat!


allå allå!

Hey you readers! Sitter just nu hos Dessi och snackar skit med henne och ida:) jag är så taggad för helgen kan jag säga. Det är ju nämligen så att mina vänner ska fira mig & Hanna på lördag för då vi fyllde år. Undra vad dom ska hitta på?:) spännande...

Nu ska jag fortsätta vara social :) tack & hej leverpastej.

Sweet ida från våran grymma fredag!:)


Äntligen!

Jaaa, äntligen är prinsessan här :) jag har alltså blivit moster igen! Är så lycklig och längtar massor till jag får se lillan!:)

Grattis Ellen, krille & storasyster Holly :)


P to the N

Gäsp! Skulle lägga mig i soffan en stund vid 2-tiden för jag höll jäklat på att frysa ihjäl. Så jag tog ett täcke och la mig och kollade tv. Här ligger fortfarande och har lite smått ångest, råkade somna och vaknade för typ 5 minuter sen :S jag kanske behövde några extra sovtimmar? vet inte varför men jag får som alltid lite panik då man känner att man sovit för länge eller så.. Nåja, nu ska jag byta om och bege mig ut! Hejdå :)


wörk

Hallå. Alltså i fredags då, vilken jäkla bra kväll det blev! jag hade så ruggigt kul. Tur att man har världens grymmaste vänner. Jag hade så kul att jag, ida & samme skippade skjutsen hem och körde på lite till. Men hur tog vi oss hem då? jaaa men taxi, så underbart...not! och vill ni veta det värsta? då vi kommer fram ska jag springa in och hämta börsen, tror ni jag hittade den? Nej! så taxikillen tog min mobil i typ "pant"... Haha, jag trodde jag skulle dööö på morgonen då jag vaknade. Så den ligger nu kvar i Piteå och väntar på mig. Hoppas Adam kan ta hem den imorgon! haha asså det händer ju för fan bara miggggg....nåja!

Ikväll jobbar jag och sliter men har en liten middagspaus right now. Slutar klockan 21, har aldrig längtat såhär mycket efter fia!;p hehe..

Nu ska jag jöbba vidareeeee. HAJDÅÅÅ!

F R E D A G !

Hallåj i stugorna! nu sitter jag, Robert & Adam hos oss och tar oss en drink. Mycket trevligt.. Ikväll blir det förfest här på byn och sedan bär det iväg till Piteå och Challange där dom visar nya Ruffriders filmen. Kommer bli så jäkla kul känner jag! Nä, nu ska jag vara social med dom här.
Ha det så trevligt ikväll :) puss & kram.

Hoho

Haha sitter och kollar på nyheterna då dom intervjuar en polis angående tv-eken. Då kommer det upp en kvinna i gul mössa i bild som försöker tjuvlyssna vad dom pratar om ;p haha tror inte hon förstod att hon syntes.. Jaa, dt var lite kul tycker jagggg!


Köttis

Halo! Sitter här hemma ännu helt alone, köttfärslimpan ska snart få åka in i ugnen, måste bara vänta på Robban som är och köper de sista ingredienserna!:) jag älskar köttfärslimpa, biffar & köttbullar. Alltså det är hemmagjort!:) så gött.

Nu ska jag njuta av lugnet innan Robban kommer hem, då börjar han väl mala på som vanligt så man får ont i huvet av allt surr!!;) hehe not.

Skojskoj, hejdåå!


At least

Snart kommer den här snyggingen hem till mig:)


Gomöra!

Brrr, så kallt det känns! Sover i mitt gamla flickrum hos mamma inatt och jag sover så himla gott här. Men nu på morgonen känns det apkallt så jag vill verkligen inte kliva upp ur varma sängen!:) men snart måste jag, jobbet kallar. Jobbar en så löjligt kort tur idag 7.30-12.00. Så det känns helt okej! Då hinner jag hem några timmar innan robban kommer hem. Det är skönt tycker jag :)

Nej, nu på med kläder och käka frulle! Ha en fin dag allihopa :) kram.

(inatt har jag sovit i bästa tishan i världen, från Ayia Napa! Saknar! Så jävla kuuuul det var!!:)


My darlings


Så fina! ♥


Top of the year

Jaha, då sitter man här igen med känslan, känslan efter att ha sett en av twilight saga filmerna för första gången. Åh, vilken tönt jag är. Men alltså I caaaaaaant help it! så jävla bra, jag är besatt, igen.  Vill du bli kär så se filmerna för inåt helvete. Om du inte blir kär då så kan du inte bli kär och är en känslolös utomjording! Detta blev årets höjdpunkt, jag skojar inte.....me so happy!

Jaha, vad ska jag säga nu då tycker ni? äh, skitsama. Nu ska jag se Eclipse! adios.


Breaking Dawn!

Äntligen är den här! Dagen då jag ska få se första delen av sista filmen i twilight saga serien!!:) längtan har vart stor och jag känner på mig att den kommer vara G R Y M !!

Jag kör på en skön och avslappnad look denna kväll :) skönt!


Never say never

God morgon. Vet ni? I förrgår kollade jag på Justin Biebers film, never say never. Jag kunde helt ärligt inte sluta kolla, den var ju skitbra! Men alltså han måste ju ha dom galnaste fansen ever, helt hysteriska och alla skulle gifta sig med han.. Men han är ju ett riktigt sweetheart!:)

Nu ska jag kolla klart på VAKNA och sen åka hem till mitt place!:) tjao.


God kväll.

Jahapp. Då var det kväll igen. Idag har jag vart i Luleå en sväng med anna, jag köpte en gran som nu pryder våran lägenhet. Jag tänkte först att det är lite tidigt men jag kunde inte hålla mig, det blev en vit gran detta år!:) snyggt blev det. Idag har jag även tvättat, massor med tvätt hade vi. Puh! Men nu är det klart och ihopvikt. Skönt.

Imorgon ska jag & kristin se Breaking Dawn, åååååååhhhh vad jag har längtat. Döööööör vad kul :)

Men nu ska fankan sova! Hejdåå, ridå!


L o v e

I love you to the moon and back!


Monday

Aaah godmorgon. Skönt med måndag på nåt jävligt konstigt sätt. Jaja, går säkert över då jag inser att jag måste städa, tvätta och sånt där skit idag! Liiife. Ligger & drar mig i sängen nu, saknar Robban. Hatar att han jobbar borta på veckorna ibland, så tråkigt! Men ibland är det skönt att vara själv också, det behöver man.. Men oftast är det bajsbooring!

Nej, nu på med kaffepannan och börja styra upp denna lägenhet. KAOS!


<3

Gårdagen var lugn och skön, däremot kvällen blev lite mer fartig än planerat! Vi hamnade i Luleå på allstar och jag hade så jävla kul!!:) träffade ju bästa sara som vart i Egypten så det var såklart skojjjjj!

Idag har vi vart på bio i vidsel, haha! Vi såg Cars 2 med roberts lillasyster + kompis. Mer folk än jag trodde faktiskt, mysigt ;)

Nu ska jag och världens bästa kille mysa framför en film innan läggdags:) god kväll!


Wakie pakie!!

God morgon! Jag vaknade för kanske en kvart sen här i vidsel så jag har legat och kollat på telefonen och dragit mig lite..så skönt med lördag! Robban snarkar fortfarande och det tror jag dom i huset också gör, så jag tror jag ska knyta på mig springdojjerna och bege mig ut på en morgonrunda!:) dock ser det ganska kallt ut ute idag, nåja..

Hörs senare, puss!


Underbart!

Ja det kan jag verkligen säga, det var ljuvligt med en löptur! speciellt då jag trodde det skulle kännas tung efter mitt lilla (läs: stora) uppehåll..;) så nu längtar jag till morgondagen så jag får ge mig ut på en till tur. Men den blir i vidsel.. Skönt att vara motiverad till träningen för en gångs skull på skitlänge, tjohoo!!:)

Nu duschen och sen åker mysdressen PÅ!! Ljuvliga fredag.

Hoppas ni alla har reflexvästen på er då ni är ute och motionerar på kvällarna.. Det är så himla mörkt ute nu och man vet ju själv hur irriterad man kan bli då man kör bil och en person hoppar fram på ett övergångsställe utan reflex! Man ser dom ju inte förrens dom är riktigt nära.. Så på med västen, det är ju inte speciellt jobbigt!?:)


Run

Hallåjsan! Sådär då var middan i magen, jag snörde ihop en morotssoppa och den blev god, såklart! Det är nog min favoriträtt :) just nu ligger jag i soffan och väntar på att jag kan fara och springa, kändes inte så klokt att göra det direkt efter maten.. Ikväll blir det idol och en massa mys! Halv 10 ska vi hämta Moa på stuffa och efter det åker vi till vidsel :) jag vet inte varför men jag har längtat lite efter vidsel i veckan. Haha det trodde jag aldrig att jag skulle säga! Men det är ju inte så mycket fart och rörelse där så man kan som koppla av, och det är precis det jag vill den här helgen, känna lugnet!!:)

Nu ska jag bädda rent i sängen och sen tror jag att jag kan börja röra på fläsket! Då vet ni vad jag pysslar med ikväll! Vad ska ni göra?:)

Puss & kram, hejhejj!


Eleven eleven eleven

Ja, 11/11 2011 idag, för er som missat:) kanske inte så stor grej egentligen. Men kan tänka mig att det är en hel del folk som gifter sig/ förlovar sig osv idag. Jag vet iallafall ett par som lovar varandra evig kärlek idag:) så himla fint, jag vill också gå på bröllop. Jag behöver inte gifta mig riktigt än men det skulle vara så kul att bara få gå på någon annans wedding nån gång:) göra sig fin & framför allt se på något fint!

Idag åkte jag på jobb på AH och det är trevligt som alltid. Men nu måste jag kila:)) hejhej.


Dont kwow

Hallåj. Åh, vilken höstdepp som precis kom över mig... Allt känns bara kaos! Förut idag hade jag tänkt skriva hur jäkla glad jag är, men nu. Jag vette fan alltså! Så mörkt och stökigt. Varför är det så mörkt och stökigt?


:)

Goddagens! idag jobbar jag till 16.30 igen. Ganska långa dagar men det går bra! idag har jag jobbat en stund med fia och hon skulle iväg och tatuera sig senare idag. Man blir ju så sugen!:) det är ju bara det att man vill komma på vad och vart man ska sätta den..

Idag är det lite kyligare ute, men ändå skönt i luften.. Friskt och härligt! i dessa dagar vet man aldrig hur man ska klä sig riktigt, vinterjackan har ju hunnit vara fram men igår kändes den för varmt så då plockade jag fram höstjackan igen.. Vilka problem va!?;)

Nej, nu är rasten slut. Adios!

Bäst just nu: Breaking Dawn närmar sig och jag är superhappy!
Sämst just nu: Måste städa ikväll.

A simple dinner for two...

Halåååå! Alltså nu ligger jag här i min säng, mätt och helt trött. Längtar till det har gått 20 min så jag kan förflytta mig med anledning.. Då movar jag till soffan för att kolla på DH. Fan va gött! Asså så sjukt, aldrig mer lasagne! Aldrig mer lika mycket lasagne mina organ är fyllda med lasagnnnneee!!! Bläääääääääääää!!!!!!!!!!! Vill ni kanske ha mitt recept på mättande lasagne delux?? Robbans kommentar efter min mättande lasagne; det där satt som en sten i kistan... Jaja skitsamma, det är ändå robbe som lagat mest mat här i huset så för det mesta slipper vi bli illamående av min sten-mat...


Tiiisdag

Håjhååj! tisdag idag och jag jobbar till klockan slår 16.30, najs! imorse var ögonen väldigt trötta för min del då jag sovit som en kratta. Jag var så rädd att försova mig då det var ett tag sen jag jobbade (pga spanienresan) så jag vaknade flera gånger och kikade på klockan. Menmen, sånt är livet. Just nu är jag inte speciellt trött så det känns skönt. Ikväll står städning på schemat för mig och robban, sedan hade jag tänkt hinna ut på en promenad. Det är ju så varmt ute (iaf för att vara November). Jag tycker det är lite skrämmande då vädret är så konstigt, känns som att nåt är fel.. Jag längtar iallafall massor efter snön, det blir så ljust och fint ute. Just nu tycker jag det mest bara är mörkt och grått hela tiden. Det är mörkt då man går på jobbet och mörkt då man ska hem, man blir så trött av det! Tänk så kul då man kan åka ut på skoterturer och bara må gott hela helgerna. Nu har jag även garderat mig med ett nytt skoterställ så det vill jag såklart börja använda! jag har även köpt en ny skidjacka så jag är verkligen redo för vinterns alla dess akitiviteter :)





Skidjackan
.


Kunde inte lägga ut bilder på skoterkläderna :/ då jag väl lägger ut lite bilder går det inte ;p
Menmen, ha en bra dag så höres vi!;) tjaooo.




RSS 2.0