MMMbop

Hej på er, uppdateringen har inte vart bra de senaste dagarna men det ska jag försöka ändra på:)

Vi har precis kollat några avsnitt av Pistvakt, haha ja man får skratta. Sköna dudes! Resten av denna dag är lite oklar, vet inte riktigt vad vi ska göra. Jag ska iallafall strax gå upp på vinden med massa kartonger och sen ska jag nog börja söka mig upp mot stan för att kolla läget lite. Ikväll blir det eventuellt att gå ut och kika in Movitz som är i stan! kan bli kuuuuul.

Nu ska jag höra med min snygging om vi ska kliva upp ur sängen nåt idag. Känns som att det börjar vara dags för det!:) Jag ska försöka blogga lite mer senare idag, men nu måste jag börja göra mig klar för denna dag!

Ha det så bra och njut av denna sköna Fredag! :)

♥ ♥ ♥

The most exiting, challenging and significant relationship of all is the one that you have with yourself.
And if you find someone to
love the you that you love, well, that´s just fabolous!

♥ ♥ ♥


Dagen idag

GOOOOOOOOOOD kväll. Denna natt kommer spenderas på jobbet och det är vaken natt dessutom och det är jag inte riktigt van. Jag har inte haft ro nog i kroppen att sova idag på dagen så jag har vart igång sedan 06.20! hehe kommer vara helt död imorgon. Menmen, det är bara gilla läget. Då jag kommer hem får jag iallafall krypa ner brevid världens mysigaste!:)

Imorgon har vi som inga direkta planer, en fika med Hanna hade vi tänkt pressa in under hennes rast men sen vet jag inte :) skönt att inte alltid ha helgerna så planerade! jag har alltid så fullt upp under mina helger, jag minns inte sist jag vilade under en helg och var pigg och alert till arbetsveckan. Det är snarare tvärt om, man vilar då man jobbar och då man är ledig är det full fart!:) men jag gillar samtidigt att ha mycket att göra, jag kan nästan bli stressad om jag bara ligger och softar i soffan en hel dag..

Idag har det inte hänt så mycket speciellt. På morgonen brassade jag iväg till Luleå och gjorde naglar, sedan körde jag över Piteå och hämtade upp pappsen och så åkte vi och käkade gryyymt god lunch. Sen har jag flängt omkring och fixat en massa stuffs.

Pappa har ikväll förklarat för mig att dyrt frisörshampoo är samma skit som vanligt Head & shoulders. Jaaaa, jag vet inte vart diskussionen tog vägen men jag tror han tog den med fel person iallafall, haha :)

Nu ska jag jobba på.. HEJDÅ!


DON´T go with the flow

Hej darlings! idag är det en riktig skitdag, vädermässigt iallafall. Det regnar och är blött och halt, men jag har inte trillat omkull nåt ännu men det är nog bara en tidsfråga innan jag ligger där och sprattlar på isen.. Jaa, vi får se.

Ikväll känns det som att jag har 1000 grejer jag måste göra, men jag kan som inte sätta fingret på vad det egentligen är jag ska göra. Jaaa det är inte lätt att vara jag!

Just nu vill jag bara gifta mig med kandeeshop!


Thursdaaay




Min fina dag

Hej på er. Igårkväll kom jag hem till pärlan och möttes av två snygga brudar som kom och hämtade mig. Sedan åkte vi hem till mamma och surrade lite med henne innan vi åkte vidare till Ida där natten spenderades. Jag, Sara och Ida låg och surrade hur länge som helst innan vi somnade och jag säger då det, det finns ingen som har lika bra vänner som jag. Jag är så glad att jag har er allihopa! det gör ont i hjärtat då jag inte vet då vi ses nästa gång. Hehe det låter som att jag ska flytta till månen, men vi har som aldrig vart ifrån varandra längre än en vecka så det känns svinkonstigt. Eller som Ida sa, det är helt jävla sjukt Fanny! Då Ida skulle åka till jobbet begav jag och Sara oss till gymmet där vi gjorde av med lite energi, skönt. Efter det blev det fika med Frida min Frida och lite ärenden på byn.

Nu ska jag jobba ända fram till morgondagen då klockan slår 15.30.
Så jag behöver inte fundera vad jag ska göra ikväll iallafall.

Ha det så bra allihopa så hörs vi en annan tid i livet :) Puss & kram.


helveteeeee

Hej allihopa! tänkte bara säga att min telefon är borta från detta jordeliv så vill ni mig nåt kan ni ju skriva på facebook eller något sådant... Tack & hej!

Nanananana

God morgon! Sitter just nu och avnjuter en god frulle med Johansson. Snart ska vi ut till skogs och skotta snö i skitvädret, det lät väl kul?:) hehe. Hoppas solen dyker upp snart så man slipper frysa så mycket!

Nj nu ska jag käka upp och börja göra mig klar för denna torsdag!

Tack & hej.


Baksug i latten

Nu blirä fika med dessa snyggingar! SEN blir det träning för fröken Öberg..


Bop to the beat


Onsdag

Hej på dig! hoppas du har en fin dag i solskenet. Idag jobbar jag men har nu en liten rast så då passar jag på att blogga. Jag kikar även på lite lampor som jag tycker är så kul :) jag hittade precis en väldigt fin vardagsrumslampa som skulle passa mig bra! Efter jobbet blir det träning och sedan hem och packa ihop mina ägodelar som ska följa med till Kiruna. Detta blir en bra dag känner jag på mig! Ha det bra, puss & kram.


nighty

God kväll! Jag är precis hemkommen från Åkerlund där vi spelat gin och kollat lite tv med Simon & Simon.. Jag börjar bli trött så strax ska jag börja söka mig mot sängen så jag är pigg & glad imorgon då det väntar jobb och bilresa. Jag hade även tänkt hinna träna för det var så himla kul idag:) motivationen infann sig och det tackar jag för...

Big Brother då? Jaa, men fy helvete så retarderade idioterna är..! Nu har ju alla blivit cp...alla utom roddan som bara är äcklig!

Hejdå kompisar! Bjuder på en bild då Susann och Marwin missförstod varandra. Sussie blev drabbad som vanligt!


blääää

Tjenare! Nu ligger jag i mammas soffa och kollar på Salt, jag gillar Angelina!:)

Samtidigt försöker jag finna motivationen för att träna, men jag har som förstått att jag kommer inte hitta den så länge jag ligger här utan jag får nog bege mig till gymmet och hoppas på att den kommer då jag står på det där jävla löpbandet!

Idag har jag träffat Evelina och det var inte en dag för sent! Vi har lunchat och druckit kaffe hos henne & Emil. Sedan åkte vi till kisan och hälsade på Pillan & Eson som försökte göra en mysig lunch ute vid elden, men det var jävligt omysigt med orkan och brända burgare:) haha.

Nää, det här håller inte. Mot gymmet jävla latmask!


jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

God afton readers! sitter hos mamma nu och vi kikar på lite möbler. Det finns så mycket fint! tänk så glad man kan bli av en liten byrå eller typ en stol, hehe eller ja, jag blir då det! :)

Idag har jag vart med Hilda, vi var hos Ullis på förmiddan och drack kaffe. Sedan hämtade vi Rasmus på skolan och åkte till Piteå för att köpa nya utekläder till han. Jag skulle inte köpa nåt men givetvis slank det med en liten klänning till mig också... :)

Nu ska jag surfa vidare, adios!


. . .

Every time you smile, I smile. And every time you shine, I´ll shine for you.


12 Mars

Jag saknar den här lilla tösen :)


länge leve sommaren

MEEEEEEN gud vad jag började sakna sommaren! hittade lite gamla goda bilder med sköna minnen.
Tänk er att ta båten till länkön, pdol, underbara farmen, cruising, rallar..... ♥



LIVET!


alltså den här kärleken

God afton! jag har precis avslutat ett långt och givande samtal med min kära syster Ellen. Vi fick mycket sagt och våra hjärtan är nu lättade till max! skönt minst sagt.. Det är så härligt att ha många syskon, dom är så lätta att prata med, man behöver inte säga så mycket för att dom ska förstå hur det ligger till :)

Hehe, nu ringde Holly upp mig från Bellas mobil. Hon har blivit så duktig på att prata lillskrutten!:)
Snart får jag träffa dom igen, kuuuul!

Nu ska jag kika lite bloggar och drömma mig bort i inredningens värld! BYE.



Holly & Tage är "jobbare".


flowers

Igår hade min syster brudinspiration på Floristen. Dom hade gjort så fantastiskt vackra uppsättningar och jag ville bara ta allihopa och springa och gifta mig. Centrum visade även en tårta som var riktigt tjusig och god!



Någon gång i livet kanske jag är nog snäll så jag får mig en blombukett!:)
Då hade fankan blivit happy! blommor är så fint.


!?


word

Some people just need a high five....in the face......with a chair!


Min dag

Hej hej hej. Sitter hos Jennie nu och surrar med henne, Hilda & Annelie. Snart börjar jag jobba och jag kan väl inte säga att jag känner mig supertaggad inför det, men det är väl bara gilla läget och köra på.. Jag slutar imorgon vid 2 och då bli det häng med Ida & Sara, ljuvliga tider. Hoppas det är fint väder så man kan vara ute:)

IDAG har jag äntligen städat ur min lägenhet, underbart! men alltså satan vad grejer jag har. Jag trodde bara jag hade litegrann men där hade jag ju jävligt fel. Pappa tyckte jag skulle sluta köpa nåt nytt varje vecka, så jag kanske måste lyssna på det......nästa ställe jag flyttar till hoppas jag aldrig behöva lämna. För det där gör jag hemskt gärna INTE om. blääää

Nä nuuu blire jobb, byebye!


En dag som idag som idag

Hej på er! Ikväll har jag hängt med min mamma, vi har käkat middag och bara kollat tv. Ibland är det så skönt att komma hem till mamma och bara göra ingenting, även fast jag inte är trött så lyckas jag ändå alltid somna i den där jäkla soffan.. Den är magisk minst sagt!

Imorgon väntar jobb för min del, efter det ska jag knata upp mot gymmet för att göra av med lite energi. He blir myche bra!

Idag på tåget träffade jag Simon & Simon så jag satt med dom en stund och surrade & fördrev lite tid! Dom jävlarna har åkt upp till fjälls ikväll, är inte det minsta avis......jå!

Kan bjuda på lite bilder. Kika in parreburgaren från ovan! Den var goood....


Sunday

Hallå i stugorna. Kvällen igår  var riktigt rolig. Efter jobbet åkte jag hem och drog en liten fixning, sen åkte jag till Joel & Anna på förfest för att sedan entra Galaxen. Som vanligt blev det en kväll fylld med dans och många skratt. Vi hann även åka limousin under nattens gång och Krille bjöd upp på en magisk efterfest med massa mat och grejer.

Idag har jag vart på Ikea med mamma, pappa, Ida, Tage, Jennie, Mange & Albin. Synd att jag är hemlös så jag kunde ju som inte köpa några möbler.. hehe! Men det är ändå kul att bara gå omkring och spana in alla stuffs. Det blev en heldag för mamma skulle ju självklart gå ett varv till efter vi var klara ifall hon glömt köpa nåt, så det tog sin lilla tid och självklart kom hon med en till full korg. Jopp!

Snart kommer mitt sovfrämmande som jag beställt. Skönt att slippa sova själv!:)

Vi hörs, byebye.


3 vänner i en stad

Men kul. Hade precis skrivit ett jättelångt inlägg och så försvinner allt bara sådär.. Nåja, 2 bilder är ni värda!


3 Mars

Hej på er. Igår hängde jag med Anna hela dagen lång, vi käkade lunch hos fritte på Allmecan och gled runt i det sköööööna vädret! På kvällskvisten åkte jag till Ida och käkade dinner och drack lite vin.. Sen kom Krille, Anna och SARA. Jag blev så glad att se henne så jag började nästan gråta! min lilla ängel.
Iallafall så åkte vi till Johan efter en stund där det vankades grabbfest, jag hade riktigt kul och kvällen slutade hos Krille som bjöd upp på Lax & potatis. Det var som en dröm i nattens hunger!

Imorse vaknade jag upp på bästa sätt, brevid Ida & Sara. Det var jätteskönt fram till dess att Sara började sjunga alla Disneylåtar hon kan, och det är inte bara en kan jag säga..

Medans alla är i Kanis idag och grillar & kör skoter så tar jag mitt ansvar och arbetar!
Det känns lite sisådär en dag som idag som idag som idag......men jag får hoppas på fler soliga dagar :)

Sköt om er, puss & kram!


Torsdag

God förmiddag kära läsare! Nu sitter jag hos Hilda och samtalar med henne. Idag ska jag & mamma göra ett ryck i läggan så det blir klart där! det ska bli fantastiskt skönt att bli av med den..

Idag ska jag även hänga med Ida & gymma med Albin :) ikväll är det Revenge på tv och det får man ju inte missa! Så detta blir nog en fin dag:)

Nu bjuder Hilda på kaffe så jag säger HEJDÅ!


RSS 2.0