mondaymondaymonday

Hallå hallå. Uppdateringen har inte vart den bästa de senaste dagarna för jag har vart i Kiruna och hälsat på min syster och hennes lilla Holly över helgen. Det var trevligt och kul att få se hur dom har det där uppe.. Så fort man gick ut kändes det som om man fick en överdos av syre typ, det blåste som faaaan.

Idag har det vart ett sånt jäkla goväder, vaknade vid 11 och då åkte jag, Hilda, Rasmus, Thomas och Albin upp till Arvidsträsk för att steka lite i solen och pimpla. Jag fick inget fisk så det var ju lite tråkig..

Ikväll har jag hängt lite med Sara och lyssnat på Håkan i hennes bil, det är mysigt tycker jag! det var allt, tack hejjj.

MOOD SWING (?)

NÄÄMEN hello ladiesss! tandläkarbesöken gick mycket bra då jag slapp bedöva och det tog typ bara 10 minuter, det var ett så litet hål så hon putsade bara lite..nice! Så nu är jag på superbra humör helt plötsligt och det tackar vi för.. Synd att det är så rackarns kallt ute för annars hade jag tagit mig en långpromenad. Men då det är 28 minus känns det lite sisådär.. Det känns inte som att jag kommer njuta av promenaden iallafall! så jag skippar nog det. Undra om jag ska fara på gymmet och testa springa lite? jag har vilat 3-4 dagar nu så jag börjar vara lite rastlös. Men det är ju inte så kul att träna då det gör ont! skit.

Jaja, nu ska jag göra mig klar! baii baaiiii mr. faggot!


dö dö dö dö dö

Tja. Faaaaan, det här kommer bli en jävlig dag känner jag.. När jag vaknar känner jag bara hur det typ bultar i min läpp för jag har fått ett jävla munsår....(!) så jag kan typ inte gapa för då spricker hela skiten, andledningen till att jag måste kunna gapa är för att jag ska till tandläkarn nu klockan nio.. Vilken jäkla oflyt, plus att jag ska laga ett hål så det  kommer göra ont både i munnen och på läppen.....stackars mig!

kände bara att jag var tvungen klaga lite :) nu känns det bättre. men jag ser fortfarande förjävlig ut! blä.

Turk

Hallå kompisar.. Kristin åkte hem för en liten stund sedan, vet ni vad vi har gjort? Vi har bokat en resa till Turkiet i slutet av Maj. Eeeeeeeeh, hur kul? som jag längtar. Det är ganska precis bara 3 månader kvar och det känns så himla skönt att ha nåt roligt att se fram emot innan man börjar jobba. Men helst av allt skulle man ju vilja åka typ imorgon, det är så himla kallt ute så man vill ju bara döööööö.. Tänk att bara ligga och steka hela dagarna och festa hela nätterna, så himla skönt och framför allt, såååå jäääkla kuuuuul! :)


Tråkigt

Hej på er. Igår var jag ledig så då hälsade jag på Frida och sen skjutsade jag min bror till flyget. Idag har jag vart på byn och spanat in marknaden eller vad det nu är, sen har jag vart förbi Hilda och Ida..
Nu sitter jag hemma och fryser, väntar på att Frida ska rigna för då ska jag dit och hänga snoooooor!

Annars händer det inte så mycket. Till helgen vankas det fest och jag är mer än laddad kan jag säga! så jäkla kul.
Nu ska jag pysa. Hej på er!

sleep

Nu kan vi alla utesluta att Gud finns. Helvete vad less jag blir. Jag är så sjukt trött men finner inte ron att bara somna.. Men jag har tänkt så här, då jag var på efterfest i kisan kom jag inte i säng förrens klockan var 8 på morgonen. Sen klev jag upp vid 11 och var vaken hela dagen lång utan problem. Så jag behöver ju faktiskt inte vara helt död imorgon (idag). Man kan ju hoppas vafannn.

Hormail & brev till gud.

Det var ritkigt nära att jag kastade telfonen i golvet nyss, kunde inte logga in på mailen trots att jag var helt säker att jag skrivit allt rätt. Bortsett från att jag råkade skriva hormail istället för hotmail....hehe fan!

Tur att jag inte kastade den i golvet, då hade jag vart väldigt ledsen (om den gått sönder) och säkert gråtit i flera veckors tid. Min iPhone är min livs bästa investering, den har liksom allt! jag borde dock ha lite bättre koll på den om den nu betyder så mycket för mig, men vi hittar ju alltid tillbaka till varann om vi råkar glida ifrån varann...känns skönt att veta vart man har varandra!

nej vet ni, det är en dag imorgon också, nu ska jag försöka sova! puss på er.

kära goda gud i himmelen. gör så att jag får sova från det att jag lägger mitt huvud på huvudkudden till dess att väckarklockan ringer imorgonbitti. jag ska vara snäll mot allt och alla hela dagen imorgon och städa mitt rum så min mamma blir glad, även fast det redan är städat, allt för dig gud. peace & love, amen!


Work

Men tja. Lördagkvällen är här och det betyder jobb för min del, nu har jag 20 timmars jobb framför mig och det känns bra. Jag hade ju ändå inte tänkt göra nåt speciellt ikväll men grejen är bara den att då jag sover på jobbet får jag oftast inte sova nåt utan mest ligga och vrida och vända på mig hela natten. Men vem vet? det kan ju vända. Jag kanske sover skönare än någonsin inatt..man kan ju hoppas! hoppas bara mina kära vänner förstår att jag jobbar och att de inte ringer en miljon gånger på natten som de brukar göra då de festar och jag ligger hemma och sover..hehe!

Imorgonkväll ska jag till ida och bara myyyyyysa hela kvällen då jag slutat. Jag älskar söndagar hos ida! det är bäst..

Take take take it all but you never give.

God morgon bloggisar! Hur är läget? Utvilade? Bakis? Själv är jag pigg och glad.. Ikväll börjar jag jobba klockan 21, så det blir lugna puckar för min del. Så himla skönt! Igår hade vi middag här hemma sen for jag till ida och bara hängde, tror jag gick och la mig halv tolv eller nåt..skönnt! Nej nu blev jag less att skriva på tha phone, längtar till blogg.se fixar iphone appen så det blir lite roligare med bilder och så.. Det var allt, byee!

Svar

Hollys mamma <3 om boktips:
är det kissies pojkvän C som hart gett dig boktipset då eller?

Ja, alltså jag tror det. Vem kan det annars vara liksom?

boktips

Tack C för boktipset. Ska kika på dem!:) Skulle vara snällt om jag fick fler tips på böcker jag kan läsa..

Flottbomben

Sådär, då har jag duschat. Idag blev jag så irriterade då vi var i stan, hittade jäklat ingenting. Det enda jag köpte var några hårgrejer och mat. Då känns det onödigt att man färdats ändå till Luleå för ingenting. Men vi tjejer fick en fin dag tillsammans iallafall så det var kul ändå!:)

Då jag kom hem åkte jag till gymmet och sprang lite, men mina jäkla ben gör så sjukt ont. Vad fan äre frågan om? det är så himla tråkigt. Kan inte någon som inte brukar springa få lite ont istället för mig?   Iallafall, innan jag entrade gymmet så kastade jag i min nya hårinpackning i håret och drog på ett hårband. Haha, alla måste ju trott att jag höll på att dö av svett för mitt hår såg intebara lite flottigt ut. Haha! Men nu då jag duschat ur den så är mitt hår mjukt och fint då den fick sitta i länge. Eller jag hoppas då det blir mjukt och fint, det är blött ännu så jag kan inte riktigt avgöra den saken. Hehe, i´m a wierdo!

Nu tycker min mamma att jag ska städa lite tror jag så då ska jag naturligtvis göra det. För jag gör allt som hon säger att jag ska göra!:) Jag är så himla snäll och söt, och med det säger jag hejdå!


Luleå

God morgon. Det blev ingen morgonträning, stannade uppe för länge igår så jag var jättetrött då klockan ringde. Men nu är jag iallafall klar för en dag i staden med pernilla och kristin, det ska bli riktigt trevligt.. Det är ju så jäkla kallt ute så man kan ju aldrig ta på sig några fina kläder, dåligt! Nej, nu ska jag kasta i mig frullen och sen get dressed for thaa city. Byeeee!

i huvudet på fanny

Fan då, jag som hade tänkt visa er en massa roliga you-tubeklipp men bloggen verkar inte vilja samarbeta med mig ikväll. Nåja, kanske imorgon.. Imorgon, vad händer då? jag tror jag ska ställa klockan i rätt god tid så jag kan fara på gymmet innan jag ska till stan. det vore skönt, jag älskar att starta dagen med ett gympass! man känner att man får en bra start på dagen och då gör det inget om man bara softar resten av den dagen, då har man ju som ändå gjort nån nytta.. Jag brukar oftast vara så himla trött och seg då jag tränar på eftermiddagar eller kvällar. Så morgonträning passar mig bra, men det är ju olika för alla :) Vissa kan ju inte alls prestera direkt från morgonen utan de måste kliva upp, hinna käka, hinna smälta maten osv. Det är väl en himla tur att vi är så olika som vi är? fan vad tråkigt det vore annars..


Sunka runt

Nämen lääääääääget? jo taack bara fint.. Idag har jag nog vart en av sveriges bästa bloggare, kollade nyss in på kenzas blogg och hon hade bara uppdaterat 3 gånger medans jag nu är inne på mitt fjärde inlägg idag, det borde ju göra att jag blir en bättre bloggare än henne? jo man tackar..

Just nu känner jag bara att faaaaaaaan, jag måste in till stan imorgon och köpa nåt. Jag ska rensa min garderob för jag har inget fint på hela jäkla klädstången... Allt är bara tråkigt tråkigt tråkigt! BLÄ.

Kanske ska sminka mig lite imorgon också då? i veckan har jag verkligen vart sunkbruden herself. Jag har en förmåga att kunna göra mig fin om jag anstränger mig. Sen har jag en förmåga att kunna se så fruktansvärt fruktansvärt ful ut, verkligen trashig! jag passar helt enkelt inte i mjukiskläder, jag ser ut som "hej kom och hjäp mig, och ingen kom" ungefär.. Det är faktiskt sant. Mamma har faktiskt gjort ett utlägg om saken, hon sa en dag till mig: Fanny jag tror du är den i familjen som kan göra dig allra finast.........och allra fulast.
Inget mellanting liksom!;) Haha, ja det är väl bara gilla läget...

Inte för att byta samtalsämne men jag vill läsa en bok. förslag? nähe, tack hej

G L E E (K)?

Haha, kollar ni på Glee? jag följer det typ slaviskt. Det känns så jävla töntigt men i love it.. Det är ju inte så att själva handlingen är jättebra eller att de är bra skådespelare men biten då de sjunger och dansar är så bra och roligt att se på! jag gillar nästan alla filmer & program som har med sång eller dans att göra..


UÄH

Alltså fy fan vad dåliga tv-program det finns. Speciellt dagtid! Jag har ett jävligt bra exempel på ett jävligt dåligt program. Jerry Springer. Fy fan!


. . . . .

Men tja. Idag är jag ledig och vaknade klockan 8, skönt faktiskt. Känner mig så risig då jag sover bort hela dagarna de dagar jag är ledig. Då vill man ju hinna göra grejer man inte hinner då man jobbar. Det här är typ första veckan jag nästan inte jobbar nåt. Det är ju bra med jobb men ibland känner man ju bara att faaan vad skönt att vara ledig och inte göra någonting. Men idag har jag fått lite uträttat iallafall, vart på gymmet och kört lite, blev rätt lugnt. Sen har jag skickat in lite pappren och sånna tråkiga grejer. Nu ligger jag hemma i soffan och funderar om jag ska städa lite eller kolla på en film?

Igår var vi på Zumba för andra gången, tycker det är jättekul, men ganska svårt. Vill lära mig mer! jag skulle tycke det vore fint om de iallafall var 2 gånger/vecka. Jaoooooo! vi får se, rätt som det är lägger dom in ett till pass i veckan, vore gött!

Helgen blir lugn för mig och det känns jävligt bra. Jobbar på söndag och det känns bara kul :) även fast jag måste stiga upp i ottan men det spelar inge roll. Jag tycker det är mysigt att jobba helg.. Skönt att man trivs med sitt jobb, tänk att behöva stiga upp varje dag och verkligen ha ångest över att gå till jobbet, inte kul!

Nu ska jag käka. Hejdå!

världens värsta bakisdagar!

Ja, alltså ni skulle bara veta vad jag genomlidit denna helg. Det må vara självförvållat men nu snackar vi THE hangover! fy fan jag vill inte ens prata om det.. Jag brukar mest bara vara seg, typ ha lite ont i huvudet och vara trött. Det vanliga liksom! Men faaaaaaaaaaaaan vad jag mådde kasst hela fredagsnatten och lördagen och söndagen. Tack hej, aldrig mer!


happy v-day

Tjatja. Idag är det alla ♥-ans dag, vad känner vi inför det? mjaaaaa, inte så mycket. Förra året hade jag och pernilla en riktigt fin dag. Vi åkte iväg och kollade bio tillsammans, Valentines day, en av mina favoritfilmer faktiskt. Sjukt många bra skådespelare! och så gav vi presenter till varann och fällde några tårar i bilen påväg hem. Haha, roligt :) tyvärr sjuknade pillan in idag så det blev ingen date för oss. Vi får helt enkelt ta det en annan dag!:) hoppas ni haft en fin dag allesamans.   

Virrpannan 2011

Hej bloggen.. Jag kom just hem från byn, har gjort lite ärenden och vart och kikat på min systers blomsterhandel floristen. Så himla fina grejer, det kliar i fingararna då man går omkring och ser allt fint! men då säger plånkan stopp(!) för det är nämligen så att i helgen smäller det, vi bokar en resa till Turkiet i slutet av maj/början på juni. Så jääävla nice! behöver verkligen komma iväg en stund och bara göra allt man känner för.. Och då behöver jag ju lite cash så nu gäller det att vara ekonomisk ett tag. Åre väntar ju också i slutet av april, idiotiskt roligt!!!

FAN i helvete vad dum jag är, kristin ville ju att vi skulle gå ut & käka middag. Här ligger jag i soffan och har just ätit middag hemma.. Haha fan, får väl käka igen då! jävla dumskalle. Virri virri kockookooooookokokoko.

RIGHT NOW

Bruno Mars, så jäkla bra! är inne i en chillarperiod och då passar hans musik perfecto. Listen up!


TORS

Hej bloggen! idag är jag ledig så jag vaknade vid nio och började städa nästan direkt. Nu vill jag träna men mina ben gör så jävla ont då jag springer, fia trodde det var överansträngt. Så jag får väl vila lite från löpningen och träna styrka och lite sånt istället.. Jag måste verkligen börja stretcha efter jag tränat, jag gör det ALDRIG. Så jäkla dåligt, är ju stel som en stol... Nu ska jag kila, hej på er!

MEMORIES

Ikväll har jag vart hos Emma och fikat som fyllde 20 år igår. Vi började kolla på gamla foton och OH my god säger jag bara, hur fan man har sett ut alltså.. Sedan kom vi in på Cypernalbumet, haaaahahahaha! jag skrattade så jag grät. Så jävla roligt! så nu blev man ju inte mindre sugen på att åka iväg till värmen och festa loss. jiihaa!


NEW IN



Fick hem detta fina halsband i veckan, ska nog invigas till helgen.. 129kr på H&M divided, kap!


Bild 3- en bild på någon i familj.



Det får bli Bella! En härlig jävel skulle jag vilja säga.. En del gånger är hon typ den roligaste, härligaste och bästa som finns, andra gånger undrar jag vad fan hon tänker med och tycker hon är störd! Men jag älskar na! ♥

Konstigt det där.... ;)

1 2 3 4 5 6 7 8

Juste, ni kanske vill veta hur det gick på Zumban igår? haha. Ja alltså grejen är den att det var jättekul och jag längtar vekligen till nästa vecka då ett nytt pass väntar. Det enda negativa är just det att det är bara 1 gång per vecka.. Så om ni funderat på att testa så tveka inte, just do it!

Bild 2- en bild på mig själv.



En bild på mig! detta var då vi var & spelade brännboll innan vi skulle vidare på fest..
Emil och Eve hade precis förlovat sig så jag skulle känna om ringen var äkta och inte plast,
den var hård som sten!;)


Morgonstund

God morgon! Idag är det en fin men kall dag.. Jag och Fia sitter och käkar lite fika, eller jag äter sommarkaka och hon skorpor... Vad hände med min nyttiga dag? Jag vet inte...den hände inte helt enkelt!;) men skitsamma. Senare idag ska jag fortsätta på bild-listan. Då ska ni få se en bild på mig, najs va??:) haha. Som hon i Sommaren med Göran då hon visar brösten, -najs vaa? Haaha!

Bild 1 - Någon jag umgås mycket med.

Ida är min bästa vän och jag tror inte jag hänger med någon kompis lika mycket som med henne.. Vi är så himla lika men samtidigt väldigt olika, tror det är därför vi har så kul ihop! Love you :)

 


WHAT?



Jag googlade Zumba och fick fram den här bilden, haha va? im nervös!

ZUMBA

HALÅ. Tisdag den 8/2 är nu här och jag har faktiskt längtat till denna dag, det är nämligen så att ikväll ska jag Ida och Hilda testa gå på ett Zumba-pass. Så himla kul! jag har som inga förväntningar för jag vet inte riktigt vad det är, men jag hoppas det är jobbigt så man får svettas!;)

Nu ska jag kila iväg på jobbet. Ikväll ska ni få se min nya design! byebye.


THE LIST

Då jag ändå har så lite att skriva om i dessa dagar så tänkte jag att vi kör den här listan istället :)


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

jag talar ut

Hej fina du! imorse fick jag inte så härligt uppvaknande, the same började dunka musik för fulla muggar klockan 06.30, det var inte lugna favoriter utan partymusiken from hell.. Turligt nog kunde jag somna om och vaknade halv 10 pigg som en lärka. Då åkte jag, ida & anne iväg till gymmet och gjorde av med lite energi, härligt. Jag och ida satte upp ett mål vi ska klara inom några månader, roligt! så nu blir det hårdträning så man klarar det.. Om man inte klarar det måste man hänga en hel dag upp och ner i brutalbänken och vara helt tyst och inte svara på tilltal eller liknande. Det enda man får göra är att hänga och andas! ...och det är då ingen jag har på önskelistan!;)

Just nu ligger jag i soffan och kollar tv med mamma. Pappsen är på marknad så vi är hemma all by ourselves, jäääääävligt skönt! ibland vill man bara vara själv, och det är det jag hatar då jag bor hemma. Vart ska jag ta vägen då jag känner för det liksom? jag kan ju gå till mitt rum men hur jävla kul är det på en skala? Man kanske vill sova lite utan att någon pratar i tusen decibell så man vaknar, se på tv utan att bli störd, and so on...

Jag kan ju flytta, men jag måste köpa lite mer saker först. En tv, en säng, en soffa, matbord och stolar och sånt :) Men jag kan ju inte köpa allt på en gång för då kommer jag gå i konkurs.. Sen orkar jag ju inte bo någonstans där jag halvtrivs med halvfina saker, nej fy tusan.. Jag som gillar inredning så mycket vill ju ha det fint och ha precis det jag vill ha! då är det ju bättre att bo hemma ett tag till så jag kan samla på mig alla grejer jag vill ha och flytta sen :)

Skönt att skriva lite, känner mig lite ur balans idag! tack och hej.

HO HO HOCKEYFRILLA

ÅHHH, thank god it´s friday! så jäkla skönt med helg idag. Just nu ser det ut att bli en lugn och skön helg,,, vet inte, igår var jag så himla peppad på att festa till det imorgon, men nu känner jag mig typ trött och seg bara.. Men vindarna kan vända, det har ju hänt förr liksom... Då jag slutar jobba idag så ska jag träna och efter det pysa iväg till Ida & Jon för tacomiddag, standard på fredagar! sen vette tusan vad som händer och sker, Sara är ju hemma, wiiiiiihh..

förut var jag alltid så glad då det blev helg för då köpte jag alltid expressen FREDAG. men nu är den gone forever! crap!


LOVISA BURFITT ♥ RÖRSTRAND

Ehhh, Lovisa Burfitt(♥) & Rörstrand samarbetar tydligen och TJEEEEEENA vad jag vill ha prylarna därifrån. Coolt!


TJA

Nämen hej bloggen! jag har precis tränat mig lite, men det blev bara lite eftersom det blev lite stressigt för mig här på förmiddagen, kanske har att göra med att jag sov till 11? vet inte... Idag jobbar jag kväll, börjar klockan tre och slutar nio, rätt skönt faktiskt. Men innan det ska jag åka och hälsa på Ida och lilla sjuklingen Edvin...

Skulle bara visa ett litet livstecken eftersom uppdateringen suger litegrann just nu.. Men jag lovar att nästa inlägg blir roligt med bilder och sånt skit. HEJRRÅÅÅRÅ!

RSS 2.0