T J A

Nämen hello! Just nu ligger jag bara och slappar i soffan, men jag får inte igång tvn, irriterande! Hatar då inte grejer fungerar. Jaja, halv 3 börjar jag mitt skift som pågår till imorgon eftermiddag. Känns....ja det känns. Jag kan tala om att då jag slutar så blir det plattan i mattan mot kåbdalis för att förhoppningsvis hinna med lite av after-skin. Det är verkligen nåt jag ääälskar. Härligt folk, skön musik, allsång, öl, fest och dom allra flesta är lite halv sunkiga efter en dag i skidbacken :) love it!

Nu ska jag göra en lite avcheckning av min väska så jag inte glömt packa något. Och om jag inte hinner blogga nåt mer vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år! Puss ;*

(ps. Anna & Joel, hoppas ni får kul på spelkvällen då vi är i kåbban och sniglar;) hojhoj) im gonna miss you.


I crash in my mind

Hej vänner. Bloggen kommer typ.....sist just nu. Det är så mycket annat som händer nu i juletider. Man ska hinna träffa tusen pers, fira massa saker och jobba röven av sig på det! så det blir inte mycket tid över faktiskt. Imorgon jobbar jag natt och en bit in på eftermiddan på Lördag och sen styr jag bilen mot KÅBDALIS.....jaooooo vad jag längtar! det ska bli så underbart. Alla mina darlings på ett och samma ställe at the same time! fantastico. Det känns för övrigt så jävla GÖTT med nytt år....!

Ikväll då jag slutar ska åka hem till min lägenhet och bara hänga med mig själv, så jävla skönt det ska bli!! JAAAAA.


Good evening!

Jag jobbar inatt, känns alltid lite jobbigt att inte få sova hemma. Men jobb är bra! 27 dresses går på tv så jag kollar lite på den :) tänk den dagen man gifter sig...ja herregud.

Imorgon går jag av mitt skift kl 07 och sen är jag ledig hela kvällen :) möjs!

Till helgen jobbar jag men ska ändå klämma in lite nyårsfirande i kåbban! Kommer bli galet kul.


Brrrrrr

Försenat inlägg.

Hallå! Usch vad kyligt det är ute.. Nu ligger jag iaf hemma i soffan efter att ha sett New york minute. En gammal film med systarna Olsen i spetsen :) ganska rolig. Snart ska jag vika tvätten och sen hade jag tänkt locka mitt hår :) jag har ju satt i det nu och är så nöjd!

Ikväll var det tänkt att vi skulle ha lilla julafton här hos oss men Robban bestämde sig för att vara tvärsöver och skruva i skotern istället. Kul kille! Sen kunde inte sassa eller anna heller så vi ska ta det next week istället :) hohoooo, snart är det julaftooooon! Längtar massor. Men jag blir så ledsen då jag tänker på att Ellen inte ska vara här men hon kommer hem efter nyår så det bli kul :)


Monday

Hallå :) dagen har spenderats i Piteå med finaste folket. Jag & Robban åkte dit för lite ärenden och fick även med oss ida, då vi kom dit mötte vi upp sara också:)

ikväll har vi städat, hälsat på mamma och slagit in paket :) nu kollar vi tv och bara slappar... Snart blir det sovaa, så skönt.

Jag fick ont i halsen idag och jag blev så jävla sur! Helvete! Hate it...

(en skylt jag köpte som jag tycker passar bra ;)


Gunått

Hej igen. Jag & Robban har nu intagit sängposition och ligger som 2 nördar med våra telefoner ;) han fick en ny igår så nu är han också med i iPhonefamiljen :) jag är så himla nöjd med min och det är helt klart ett av mina bästa köp! Enkel och snygg...

Vi sover i Vidsel inatt också eftersom Robban är sjukskriven än och jag är ledig imorgon, eller vad jag vet just nu jobbar jag då inte. Får väl se om man blir inringd!:)

Ikväll har vi hunnit med julandakt på filadelfia. Mycket mysigt:)


Jag behöver sol, värme & tjejer! ;p

Hej hej hej. Söndagkväll och jag känner mig trött i ögat trots en lugn helg. Men det har vart grymt skönt att bara slappat hela helgen. Vet ni vad jag blev sugen på? tänk så jäkla kul att åka iväg ett tjejgäng utomlands. Typ som då vi åkte till Cypern, hola bandola vad ruuligt det var!:)

Menmen, nu ska jag duscha och sen krypa ner och drömma om att ligga och pressa på playan med ett skönt gäng, en drink och 120 cigg! det vore så jävla nice....

Nu duschen, byebye! :)

4e advent

God morgon fina ni. Idag är det söndag och fjärde advent, HERREjesus vad tiden går.. 6 dagar kvar till julafton, sjukt! Sjukt roligt:)

Gårdagen gick i lugnets tecken. Mycket skönt om du frågar mig! Så idag är man pigg & alert :) ljuvligt.

Nu ska jag äta frulle, vi ses :)


Luleå

Hallå i stugorna! Idag har vi vart i Luleå med robbans mamma & syskon. Vi har gått på stan, käkat på waldorf och kollat in MediaMarkt :) jag hittade inget förutom ett par leggings, så det var lite tråkigt. Men Robban köpte sig en riktigt snygg jacka :)
Nu är vi på väg hem och det känns rätt skönt efter en heldag på stan, man känner sig lite mör.. Ikväll blir det bara lugna puckar och det tackar jag för!!:)

Adios!


God kväll

Idag efter jobbet åkte vi till vidsel och åt middag hos bobbans pappa:) efter det åkte vi till mamman där vi bakade pepparkakor! Väldigt goda och fina. Förutom min som såg ut som en 3 åring hade gått lös på med kristyren ;) haha. Idag kom även Johanna hem från hennes lilla äventyr så det var roligt att träffa henne :))


Nu soooooova, imorgon väntar frissan & jobb. Njaaaaaaaaaaat döff!


What???

Ja herregud vad man kan bli glad/ledsen på bara en sekund... Livet är så konstigt! Om man är riktigt superlycklig kan det vara så lätt att trilla över till det ledsna igen.. Det är så konstigt! Min kväll har iallafall bjudit på filmmys med min underbara Robban, träning och en hel del blandade känslor! Ena sekunden har tårarna forsat och andra har jag varit glad och sprallig... Jaja, det är väl livet......

Nu ska vi slå igång film numero 2 för denna dag. Jag ska pussa ihjäl min älskling NU!!!!! Då vet ni :) Hejdå!


(robbans kvällsmacka)


Skadad!

Hej & hå i det blå. Jag slutade jobba halv 4 så nu har jag ätit middag + en skumtomte till efterrätt. Huvva, jag borde sluta med godis helt, mina tänder har börjat ila nåt så fruktansvärt och jag vet ganska säkert vem som är boven, SOCKRET! Men jag tog ju faktiskt bara en tomte, inte 15 ;) som jag lätt hade gjort om jag inte tänkte efter, vilket jag ska försöka börja med!

Nåja, när jag skulle skära kycklingen till middan skar jag mig på tummen. Och inga plåster jag fann, så det fick bli papper och tejp varianten.. Dock är plåstret 238 ggr större än själva såret ;)
Men men...

Nu ska jag lägga ner huvet och be till Gud att robbans spel på datorn försvinner från planeten jorden..

Robban: jag har en grej jag måste fixa till en fest.
Jag: jaha, vilken fest? Är jag bjuden?
Robban: nej, jag är inte heller bjuden. Jag ska bara dit å lämna vatten.
Jag: va??
Robban: ja, i spelet........

Suck! Nu ska jag börja läsa twilight böckerna igen.. :)


Ready

Nu är kaffet uppdrucken och mandarinen uppäten! Mot jobbet :)


Tjenaaaarrrrre

Nej men guumåårraannn då!! Här ligger ja i söffan och möjsar litä. De ä skönt dä.. Jodå vättö, jobbe kallar snart nu på mörran. Men först blirä väl mårrånkaffä å än cigg på dä som vannlit... À de ä gött detta livä!

Hehe nej inte riktigt kanske. Men jag ligger ialllafall här i min soffa och kollar på VAKNA! Ska dricka en liten coffeecup nu innan jobbet sen blire på med gummistövlarna och iväg. För vi har ju fått reeeegn här i byn våran. Så fint...not! Hejdå monkeys!


New year

Åh, ida la ut en bild från förra nyåret och jag blev alldeles varm av glädje! Vi hade det så jäkla kul. Men sen kom jag också att tänka på så mycke folk förändras bara under ett litet år.....underligt:)

Nåja. Nu säger vi gunått:)


Luciaa

Hellooooooooohh! Dagen började med lite plock och städ. Kanske inte allt för luciamysigt men skitsamma, nu har jag då inte massa disk på bänken längre:) efter det gick jag in på Divine och bokade tid för hårfärgning och bestämde färg till mitt löshår:) jag längtar så mycke till det sitter på plats!!:) det är förresten min julklapp från Robban, att sätta in löshår:) men jag fick den nu innan jul för han förstod ju att jag ville ha det insatt under jul & nyår.. Efter det drog jag på gymmet och då jag var mitt i löpbandets värld så ringer jobbet och vill att jag ska komma på momangen. Så det var bara spurta hem och in i duschen och sen iväg!!:)

Ikväll blir det att mysa med min lilla sjukling. Kanske dyker upp nåt fler inlägg :) Hejdå for this time!


Thaimåndag

Mysig lunch hos oss med bästa vännerna! <3


.

Jag tackar alla änglar i himlen som finns! <3


Vi glömde borren men vi sniglar oss genom isen!

Hellooo. Nu är vi på väg mot kronogård och jag är supersugen! Det kommer bli så gött sååå gött..

Nu ska vi snigla oss vidare i livet. Vi ses jaoooo!


Gomöra!

God morgon animals! Just nu ligger jag i Ellens säng och myser på med Holly & Havanna. Idag åker jag hem och det känns som att jag har a lots of things to do... Måste packa inför helgen och hinna med spritmöte med brudarna ikväll:) tjoho! denna helg kommer bli helt fantastisk, maaaaaaagisk!!!

Nu ska jag bada, see YOU later!


Kolla skönkorven Holly in the bath!


all this bullshit made me strong motherfucker!

Hola! herregyyyd, det börjar kännas att man jobbat halva förra veckan, helgen + idag. Plus mycket sena kvällar på det! även fast jag gick ut i Lördags så är jag så jävla pepp på helgen, jag blir så lycklig då jag tänker på förra årets luciahelg. Den var magisk! Jag & Anna åkte dit med ett stort grabbgäng och bara hängde med dunkis!;p livet!

JÅHÅNI, vad händer ikväll då? jaaa det ska jag berätta för er, jag följer tillbaka med Ellen till Kiruna eftersom det kanske inte är så roligt att både ha en galen 2-åring som inte kan sitta still + en liten bebis som man måste ha koll på hela tiden, mata, byta blöja på and so ooooon i tåget. Det känns faktiskt roligt, för alltid då dom kommer hem har jag nästan aldrig tid att vara hemma hos mamma så mycket för jag har alltid en massa grejer jag ska göra..Så det blir nice!

Nu måste jag kila, vi ses! puss.


Jobb & Fest

Halobas! Igårkväll då jag slutade kom ida med sin räcerbil och plockade upp mig & lina. Sen åkte vi till Jocke & kristin där det var en mycket trevlig förfest. Sen gick vi ut på galaxen och som vanligt hade jag sjukt jävla kul:) herregud, jag tror jag dansar än!;)

Hopas ni hade en din lördag och får en fortsatt trevlig söndag:) puss!

Så här såg jag ut igår, tadaa!


Torsdag

Hallå i stugorna! Torsdag idag och snart helg :) gött mos.. Fick just dock veta att jag jobbar fre, lör, sön & mån. Men det känns ändå helt ok :) känner att jag är ganska mätt på allt som heter fest! Om vi då ändå hade tråkigt på våra fester, men det jävliga är ju att den ena helgen toppar alltid den andra så man vill ju bara ha meeer av det roliga;) hehe...

Just nu håller jag på att tvätta en massa jäkla kläder. Hur kan 2 personer samla på sig så mycket smutstvätt? Helt otroligt! Men men, det är ju skönt då det är klart och man vet att allt är rent. Jao! Nää nu ska jag diska innan jobbet :)

Puss på er snyggigar! & kom ihåg, det är coolt att vara snäll!:)



Snyggholly i tåget:) hon var överallt och ingenstans under resans gång. Sötskalle!;)


RSS 2.0