Godmorgon!

Inatt sov jag ju som sagt hos mamma, där kände jag mig trygg efter den hemska beckfilmen igår, hehe. Men jag kunde bara inte somna då jag gick och la mig, så jag somnade vid 3-tiden..fun! Snart ska jag trava mot ida för att sedan gå ut på promenad med henne. Jääsp, är lite trött en dag som denna!


late

Hej. Förra inlägget skrev jag igår men det kom inte ut förrens nu, bloggappen verkar inte riktigt fungera helt ännu.

Jaja, vad kan jag berätta denna onsdagsnatt? Idag har jag vart hos ida och hämtat min cykel, käkat lunch med ida & dessi och vart på af möte. Nu ikväll har jag vart på AB nian som hade kvällsöppet och där köpte jag mig nya täckbyxor så nu är jag redo för vintern:) sen då jag kom hem kollade jag på idol och efter det gick jag över till Dessi och såg en jävla beckfilm. Fyfan alltså, jag ska ju inte se sån där skit, jag är ju så rädd av mig! Haha. Det hela slutade med att jag åkte hem till mamma och sover där inatt, ville inte vara själv hemma då det är så mörkt ute.. Herregud, när ska man växa upp? Hehe.

Här kommer bilder på lunchen + nya brallorna.


Äntligen

JA, äntligen har blogg.se skaffat en app så man kan uppdatera lättare från mobilen :)

Jag och Robban hade mysigt med ost & kex i söndags :) gott.


bad update

Hej hej hej. Dålig uppdatering i know! men det har vart lite mycket nu i helgen och så. Iallafall så har jag ju hunnit fylla år och haft kalas och i lördags var vi på fest med temat "jägarna". Jag hade superkul och nästan alla var utklädda så det var kul :)

Jag tänkte ju göra en 3-våningstårta till min födelsedag men i brist på tid hann jag bara göra en med 2 våningar och de hann jag inte ens göra klara, skulle göra lite grejer på toppen men det fanns helt enkelt inte tid för det utan gästerna bankade på dörren så det var bara att låta den vara :) Den blev tyvärr lite skadad på nedre delen men trots det var det supergod! riktigt kul att göra tårtor..



20 år

God kväll. Åh(!) vad jag är slut i kroppen, helt död i benen. Det är ganska jobbigt att fylla år om man inte har en slav som gör allt åt en. Jag jobbade till 15.30 idag sen begav jag mig hemåt för att garnera smörgåstårtan och dammsuga lite osv. Efter sex någon gång kom gästerna, ikväll hade jag bara för familjen. Men det blev ändå 17 personer, haha så sjukt. Så pissigt bara att Bellsan bor i Kiruna och aldrig kan vara med på kalasen! hate it.. Menmen, det kommer väl förhoppningsvis en dag då dom flyttar hit, eller så flyttar jag dit. Men jag har mycket svårt att se mig själv bo i lapphelvetet...

Men tur att man kan skicka blommor över hela landet & tur att Floristen gör så vackra uppsättningar!
Denna fina bukett fick jag av syster Ellen :) tusen tack! ♥


SOLDIER ♥

Hello! fan det regnar ju än. Vad ska man göra? jaa bara fortsätta städa verkar det som, för jag vill inte gå ut i detta väder. Blä! Jag har rensat och skurat ur kylen nu på morgonen, det känns skönt att ha det gjort! och tvätten snurrar nere i tvättmaskinen, det är nog dags att gå och hänga snart..

Jag måste verkligen införskaffa mig fönsterlampor till vardagsrummet, men det är så svårt vad man ska välja. Ida hade fått in superfina på Floristen, ska nog testa dom :)

Idag spelar jag Gavin Degraws nya platta SWEETER... Den finns på Spotify! ♥

______________________________________________________________________________________________

Roberts mamma har vart i Ryssland och kom hem i Söndags med jöttefina presenter. Jag fick bland annat den här fina berlocken som man kan öppna och då kommer det ut en lite skyddsängel :) så fin!! (dålig bild)



Vi fick även "ryssmössor" inför den kalla vintern :) perfekt!


nighty

Vad har ni gjort ikväll? jag har kollat på Idol och Svenska Hollywoodfruar. I idol var det lite synd att Andreas åkte hem och jag tycker så synd om Mikael Fogelberg som vart mobbad hela sitt liv och så hade dom en grej då dom skulle välja ut personer till olika "lag" och så blev stackaren vald sist. Så dumt av tv4, han är ju bara 15 år! inte för att det spelar någon roll. Då dom frågade hur det kändes sa han bara att "det gör inget, jag är van". Usch vad arg jag blir! Hatar alla idioter som mobbar!!!!!!!!
I Svenska Hollywoodfruar satt jag mest och skämdes, Gunilla Persson, words needed? haha nä fyfan alltså... Dom enda som har något innanför pannbenet är ju Maria & Isabel. Agnes-Nicole är ju också helt väck.. Vem gillar ni i SHF?

Idag fyller Hanna år, så STORT grattis till dig!! och att Hanna fyller år betyder att jag också snart fyller år, nämligen på Onsdag. Jag längtar så mycket! jag tycker att min födelsedag är den viktigaste dagen på hela året! till och med bättre än julafton!:) jag ÄLSKAR att fylla år. Jag tänker inte så mycket på åldern men bara alla människor, presenter, fika och en härlig stämning hela dagen! mysigt också att fylla år på hösten så man kan tända en massa ljus och göra fint! ♥ Jag kommer måsta köra flera omgångar med fika så att stora tjocka släkten ryms! plus alla vänner :)

Åh, är så trött. Lovar bilder imorgon! love love love.

W00000000T?

Jiiises, är klockan så här mycket redan? shit. Jaja, idag har jag vart ledig och det har vart sinnesskönt! jag jobbade alla dagar förra veckan inkluderat en natt och hela helgen. Så imorse var jag så himla trött att jag visste knappt om det var dag eller natt då robban åkte på jobbet. Idag har jag gjort lite ärenden på byn och sen har jag mest bara tagit det lugnt med mig själv. Tagid en liten powernap mitt på dagen och kollat på tv, det är så skönt att lata sig ibland!:)

Jag har lite bilder att visa er, men det får bli efter idol eller imorgon :)
KRAM!

Sept. 18, 2011

Gooooood morgon! eller snarare goddag kanske? Igårkväll slutade jag jobba klockan 21. Då brassade jag iväg hemåt för att byta om och smeta på lite maskara för att sedan mallanlanda hos Frida inna vi begav oss till Erik & Sara. Jag hade skitroligt! kanske för att det blev lite impulsartat? jag hade ju bara tänkt åka hem och kasta mig i soffan och somna till en film eller nåt, men jag är SÅ GLAD att det inte blev så. Fantastico!

Jag hamnade hos Anna & Joel av någon anledning vid kvällens slut och därifrån vandrade jag helt själv in the dark! jag är ju så jävla mörkrädd så det var ingen lek. MEN, jag fick låna en fet kniv av Joel som jag hade i min hand hela vägen hem, så det kändes lite bättre! haha, fattar inte varför jag är så jäkla skraj för mörkret?:)

Imorgon HOPPAS jag att mina bak-stuffs kommer! vill börja bakaaaaa :)

Hörs sen ;)

oops

God kväll. Åh, äntligen har jag tid att sätta mig vid datorn en stund. Efter jag slutade jobbet idag gick jag på byn och fixade lite stuffs sen hem och käka middag som bestod av lövbit. Efter det åkte jag och Robert och köpte en diskmaskin för robban blev less på att handdiska helt enkelt! så nu är installationen i full gång:) ikväll har vi vart förbi mamma en sväng och sen blev det idol hos syster Ida..mysfredag! snart ska vi lägga oss i soffan och slå igång en film eller så blir det några avsnitt av Sons Of Anarchy.

Jag hör att festerna är i full gång här utanför vårat fönster och jag är glad att jag är på den här sidan av rutan ikväll, hehe! känner mig så seg och sliten efter en vecka fylld med jobb och dessutom ett nattskift så jag har som haft fel dag hela veckan...och som sagt jobbar jag ju hela helgen så det känns mycket bra att vara hemma ikväll :)

Haa, alltså ibland börjar jag bara skratta åt mig själv för jag är så lost in life! skulle leta en nycket som jag slarvat bort för ett tag sen som jag mest troligt hade i mammas bil. Så jag la mig på golvet i bilen med ficklampan i högsta hugg och letade extremt noga (tyckte då jag) men fann tyvärr ingen nyckel. Då bad jag robban kolla och så fort han kollade under sätet sa han bara att du är ju jävlat sämst, där låg ju den lilla nyckeln mitt under sätet och väntade! oops!


Lite blomster i vardagen är aldrig helt fel :)

silly boy

Hallå. Igår hade jag verkligen fullt upp hela dagen så jag hann inte blogga något. Ikväll blir det en lugn och skön kväll då det väntar arbete imorgon för mig, även Söndag jobbar jag så jag vet då vad jag ska göra i helgen..

Då jag slutar jobbet kommer en lite längre update :)

cakeheaven

Ja herregud. SÅ många olika bakverk det finns där ute och verkligen superbra bloggar med tips och smarriga recept.. Jag fyller ju som sagt år nästa vecka, den 21 September och då hade jag tänkt slå till med en 3-våningstårta! jaa, ni hörde rätt. Tror ni jag klara det? jag hoppas verkligen det. Jag har nämligen aldrig gjort det förut så jag hoppas verkligen jag lyckas.. Det skulle vara jättekul:)


my dream

Nääe, jag tror snart min hjärna exploderar i en miljon bitar! funderingar hit och funderingar dit.. What to do? ja det skulle jag vilja veta. Kan ingen bara säga åt mig vad jag ska göra? ...fast om någon gjorde det skulle jag säkert inte nöja mig med det heller..jag skulle ändå fundera. Det är så himla svårt, men samtidigt, är det så svårt? Man lever ju bara en gång!!
Jag vill inte leva ett sånt här halv-bra liv som jag gör nu, att vara halv-nöjd, varför ska jag vara det?. Nu ska ni inte missförstå mig, jag har jordens bästa vänner, familj, pojkvän och allt sånt där som gör mig superglad varje dag! och dom är allt annat än halv-bra, fina arbetskamrater och ett roligt jobb har jag också. Men är det verkligen det här jag vill jobba med resten av mitt liv? är det detta som jag vill innerst inne? tänk att jag har chansen att jobba med det jag tycker är roligt, inte bara roligt utan jag älskar det. Och så tar jag den inte!? helvetes jävlar vad jag skulle ångra mig. Jag menar, det är väl aldrig för sent att söka till en utbildning men kom igen, jag har ju världens chans här framför mig, känns det som iallafall. Jag är 20 år, vikare & har inga barn....så det är ju inte så att jag måste säga upp mig från en fast anställning eller måste söka nytt dagis åt min unge.. Sen är det väl inte värre än att åka hem på helgerna om längtan blir för stor och jobbig? man måste faktiskt se sakerna från den ljusa sidan och inte bara tänka på det negativa.. Självklart tänker jag mycket på att "herregud vad jag skulle sakna familjen, robban & vännerna", men sånt är ju faktiskt livet! det är ju bara för ett tag.
En sak till, vem pluggar inte? typ var enda kotte studerar eller har studerat någon gång. Så varför kan inte jag också göra det? ska jag nöja mig med att vara avunsjuk på alla som gör något med deras liv och bara sitta kvar här i Älvsbyn forever och bli en fet fotbollsmorsa med hundra kids? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.
Hehe oj, det låter som att jag är arg på någon. Men jag kände bara att jag ville skriva av mig lite:) Skönt!


bird is the word

God kväll ladies! hur har ni det? fy bubblan vad dej började regna nu på kvällskvisten. När ska det ta slut? hehe, jag tjatar kanske mycket om vädret men jag tycker bara att det är så konstigt att det regnat i flera veckor nu och det verkar aldrig vilja ta slut. Brukar det vara sånt här väder den här årstiden eller? nää, är det inte nu löven ska bli gula och falla av och det ska vara fint ute med mycke fäger och frisk luft? eller är det någon dröm jag har? jaaa då it i vejt..only time will tell!

Såg ni idol ikväll? helvete vad pinsamt det är ibland.. Man vill ju bara döö! men vissa är ju riktigt duktiga, som tur är. Alltså det här nya programmet då? True Talent, vad säger vi om det? jag tycker det bara börjar en massa nya såna "idol-program" nu.. Men det är väl som med allt annat, härmis härmis..

Haha, gud vad jag skrier osammanhängande, men jag orkar ju inte skriva om skiten fattar ni väl????? nää hejdå!

hello hello

Åh, skitväder! när ska det sluta vara grått, regnigt och fuktigt i luften? man vet ju aldrig vad man ska ha på sig, antingen är det för varmt eller för kallt. Då jag cyklade från mamma hem till mig så höll jag ju på att dööööö av värmeslag! jajaa. Hur har ni det? vilka är ni som käser min blogg egentligen? kan ni inte skriva en liten rad vem ni är och vad ni vill läsa om? kom igen, gör det! då blir jag happy..

Jaaa, vad kan jag mer berätta? idag har jag hämtat Ramus på skolan och som vanligt får man vänta hundra år innan han kommer, sist ut ur hela byggnaden tror jag, varje dag ;) jaja, nu ser vi iallafall på Slednecks, jävligt booring!

Hilda, listan kommer. Jag måste bara fundera ut lite mer saker som jag önskar mig!:) det är svårt.

Nu ska jag göra mig klar för VC väntar! hejdåhejdå.

At moms place

God morgon. Jag har sovit hos mamma inatt och det har vart såå himla skönt.. Sover alltid så bra här:) ikväll går jag på mitt första nattskift ever, eller jag har ju jobbat natt förut men då har det vart sovande jour. Nu ska jag vara vaken från klockan 9 till klockan 07 imorgonbitti. Hoppas jag inte är allt för trötter under nattens gång. Jag tror det är segast mellan typ 4 och 7, det känns som det iallafall ;) jaja, det återstår att se hur det går!

Vårdcentralen ringde precis men dom ringde typ bara en signal så jag hann ju inte svara :/ hoppas dom ringer igen! skit. Vill verkligen komma dit idag så jag får veta vad jag har för nåt i halsen..
Nåja, nu ska jag kolla runt lite på internet innan det blir frukost, sen måste jag verkligen hem och städa!:/
yes, nu ringde hon, fick en tid idag :)

sugar is my drug

Hej. Alltså faan vad less jag blir på mig själv ibland! jag har ju typ ett sockerberoende deluxe, helt stört. Måste äta socker, annars blir jag sur eller nånting. Det är ju som vilket beroende som helst ju, skitjobbigt! men nu har jag verkligen bestämt mig, det blir fan i mig inget mer socker! jag får inte. Det är verkligen inte hälsosamt för kroppen, inte undra på att jag är jättetrött och hyperspeedad om vartannat.. Och om jag ska fortsätta i samma stil som jag gjort nu typ hela sommaren, att äta godis varje dag, så kommer jag ju bli fet som en jävla gris också! och det kanske inte är så kul, eller vad tror ni? det tror jag ingen vill..

Så imorgon ska jag till vårdcentralen och kolla upp vad det är för en liten knöl som flyttat in i min strupe, då den försvunnit ska jag börja träna igen och köra igång med ett hälsosamt och roligt liv utan en massa godis och socker i olika former.. Det har ju fan gått så långt att jag blir sur om jag inte får den där lilla godispåsen, stackars robban som måste leva med en knarkare!;p hehe nä men fan också, nu får det vara bra..

Jaa, här har ni mig om jag ska fortsätta i den här sockerstilen. En fet och finnig gris! han ser ju ut att må skitbra, verkligen. noooot!




Nu ska jag glida runt och kolla på lite bloggar! adios.


Rain

Hej hej hallåååå.. Igårkväll var jag nästan säker på att jag var ledig idag, men ack så fel man kan ha. Jag jobbar nämligen 06.45 till 16.30 idag, härligt med jobb, men då man verkligen tror att man är ledig och kanske hinner planera in lite grejer man ska göra under dagen så blir det lite såsigt i mitt huvud.. Då jag knatade iväg till jobbet imorse duggregnade det lite ute, och precis då jag skulle gå så small de bara till i himlen och regnet bara öste ner! dom på jobbet hade även sett en rejäl blixt samtisigt som det åskade.. Så även fast jag inte har så långt till jobbet så hann jag bli ordentligt blöt på väg dit!;p

Jag har fått lite önskemål av mina nära och kära att lägga ut en önskelista här på bloggen till min födelsedag den 21 September, så det hade jag tänkt pyssla med ikväll :)

Nu ska jag gå :) Vi hörs ikväll. Kram på er!

Min roliga helg

Hej vänner. I helgen har jag inte vart så flitig på bloggfronten men jag har faktiskt haft fullt upp. I fredags hade vi middagsbjudning här hemma, supergott och supertrevligt. Sen blev det nåt vinglas och en liten promenad till Anna & Joel där vi fick se deras nya inköp till lägenheten, dom har fått det så mysigt!:) Igår var vi i Vidsel hela dagen och körde fyrhjuling, fiskade, stekte fläsk och åt middag hos Roberts pappa. Även Rasmus följde med och han hade nog inte så tråkigt :) han tyckte det var så kul att köra fyrhjuling och fiska. I bilen påväg hem sa vi att han inte fick sova för han skulle ju hem och somna där, så då satte han kepsen för ögonen så vi inte skulle se då han somnade, vilket han gjorde på 3 sekunder ;) jag förstår att han var trött för han var inte stilla många minuter, och inte tyst heller för den delen;p surrhumla!
När vi kom hem vid 10 tiden igår från Vidsel och då stog det FEST på schemat. Jag var ganska trött och tänkte där ett tag att det skulle vara skönt att göra tidig kväll med en film och somna i soffan. Men det är jag glad för att det inte blev, jag hade hur kul som helst igår på Tresco och träffade en massa härligt folk! :) Det blev dans till bra musik och jag lämnade inte dansgovlet förrens sista låten var spelad! då kände jag mig nöjd och började knata hemåt..

Här kommer lite bilder från min roliga helg :)

I Fredags fixade jag Julia som skulle på årets första Stuffa. Sötis!:)


Middag med fina vänner!


Robban & Ida fixar fläsket! :)


Rasmus :)


Igår på Tresco. Anna & robban visar lite kärlek!:)


Hehe, den här bilden får avsluta detta inlägg :)

Katastroffadder!

Jag har blivit katastroffadder. Bli det du också!
Skänk så mycket du vill och kan till SOS barnbyar i östra Afrika.
Det gör större skillnad än vi tror! det är dags att börja agera!! ♥
LÄS MER & ANSÖK HÄR!




Veckans bästa dag.

Good morgon! så skönt med fredag, MEN vart är solen? regn hela tiden ju. Idag blir det lite häng med Ida & Frida, sen ikväll vankas det middag & idolmys.. Imorgon ska jag eventuellt med ut i älgskogen för att vara med på min första älgjakt! spännande. Hoppas bara inte nalle puh kommer och hälsar på, jag är SJUKT björnrädd. Dom börjar ju komma så rackarns nära björnarna nu, vet inte om jag gillar det ;( är dom för många eller har dom ingen mat i skogen? något är ju fel.

Nu hade jag iallafall tänkt se ett avsnitt av Sons Of Anarchy innan jag ska sätta igång med dagen, som kommer att innehålla städning, ärenden, matlagning och lite till.

Vi hörs och syns, hejdå :)


I helgen blir det nog mer fyrhjuling! så kul :)

confused

God kväll. Nu är kvällen fördigjobbad och det känns så skönt att få komma hem, jag har vart så snurrig på jobbet. Sagt fel saker, glömt grejer och så glömde jag bort att äta min middag som jag hade med mig. Eller jag kom på det typ klockan 8.. Jase, undra hur man blir då man verkligen blir gammal och dement? stackars dom som måste ta hand om mig då ;p hehe.   Nu då jag gick hem från jobbet märkte jag hur mörkt det börjar bli om kvällarna, nästan lite obehagligt att knata hem i ensamheten. Plus att det regnar ikväll också, men det är riktigt friskt och skönt i luften! Jag hade kunnat gå en långpromenad nu om det inte vore så mörkt, jag är faktiskt riktigt feg och mörkrädd av mig ;p skräckisar finns inte på menyn då det vankas filmkväll, då är det romantiska komedier som gäller för mig ;)
Menmen, nu ska jag och robban bryta arm om vem som ska få välja tv program!:) byebye.

Mörk och regnig torsdagkväll.

S O A

Herregud, det är ju faktiskt Torsdag idag. Den här veckan har bara sprungit iväg känns det som, imorgon Fredag och helg, skönt! även fast jag inte jobbat så mycket i veckan så ska det ändå bli skönt med en LEDIG helg. Jag tror jag har jobbat fem helger i rad nu, det blir ganska tungt efter ett tag. Men det är ju bra att man få jobba :) Det är ju lite både och det där.. Iallafall så ska jag snart börja bege mig mot jobbet, känns bara surt att jag missar IDOL ikväll. Igår bjöd jag ju hit Ida & Anna på idolkväll och så var det ju inte ens igår, typiskt!;/

Jag och Robban började se Sons Of Anarchy igårkväll, det verkar vara en riktigt bra serie:) så ikväll då jag slutar ska vi plöja några avsnitt till!

Ida & Dessi på lunchen idag (dålig bild).


Motorhedman på lunchen!



Jajajaja, NU ska jag trava iväg mot jobbet så jag inte kommer för sent! vi hörs sen :)

Dagens kärlek ♥

Herre min skapare så underbar liten varelse.


Cavalier king charles spaniel ♥

Torsdag & tårtan är klar

God morgon bloggers. Idag vaknade jag av solens strålar som lyste upp mitt sovrum, härligt med lite sol men det är som ändå grå himmel. Nåja! Idag väntar en promenad med Dessi, lite ärenden på byn och lunch med Ida & Dessi. Klockan 16.15 börjar jag jobba så då vet jag var jag ska göra ikväll :)

På tal om något helt annat....Herregud vad många tankar som snurrar i mitt lilla huvud just nu, det är så mycket som man vill göra. Ska jag? ska jag inte? ja det är frågan. Något måste jag då göra för snart blir jag galen av att alla dagar ser likadana ut i mitt liv. Skittråkigt! tiden får väl visa...

Förresten, ni kanske vill se tårtan? :)

under progress..


På med sugarpaste.


Börjat dekorera. (man ska inte skylla ifrån sig men storlek-och formskillnaden på kulorna kan ha att göra med att en 6 årig pojke var med och rullade) hehe!


Klar! inte illa va? med tanke på att det är första gången?;)


Robban & Rasmus hugger in på första tårtbiten. (synd med robban fetprilla!:)


Sådär, då har jag gjort min första tårta med Sugarpaste-täcke. Det gick bra men det var ganska kletigt att jobba med till och från. I min tårta hade jag ferraribilarfluff & hallonmousse som jag gjort själv. Alla som smakat tyckte den var god men jag är inte riktigt nöjd, jag måste fila lite mer på hur jag ska smaksätta min Sugarpaste :) Det är riktigt kul att baka tycker jag! Men JOBBIGT då man inte har någon diskmaskin, det blir ju några skålar och skedar man ska diska efteråt..

God morgon

Rasmus vaknade redan halv 7 så då satte vi oss i soffan och kollade på Disney Channel. Nu har han precis ätit och snart ska tänderna borstas innan vi åker iväg till skolan..

Jag är så himla sugen på att göra klart min tårta, men jag har lovat Rasmus att han ska få vara med efter han slutat skolan så jag får vänta några timmar till.. Hoppas bara den blir bra. För i så fall bjuds det på fika på Skogsgatan ikväll :)

För ett tag sen bakade jag dessa cupcakes :)

I ♥ people

Så långt jag kan minnas så har jag alltid vart kvällstrött och morgonpigg. Men mot slutet av gymnasiet fram till typ mitten på den här sommaren så har jag visat lite tendens på tvärt om. Men nu tror jag det börjar vända igen, jag har somnat jättetidigt på kvällen ganska länge nu och vaknat tidigt på morgonen, även om jag är ledig. Rätt skönt faktiskt! Jag var väl lite mer extrem då jag var liten kanske, då minns jag så väl då jag vaknade och frågade mamma SKA JAG PÅ DAGIS IDAAG? det var säkert så att jag ville vakna först så ingen skulle hinna krama mamma före mig eller nåt i den stilen, nog för att det vore ganska omöjligt eftersom jag sov i mammas säng till jag var typ 23, hehe nej men jävligt länge iallafall! jag satt fast på henne som en jävla igel, grymt less jag hade blivit om nån ville ha kroppskontakt med mig 24/7.. Andra bullar var/är det då det gäller Ellen, om man kollar på henne lite för länge typ skriker hon av smärta! haha nej men hon är verkligen ingen "ligg-i-mitt-knä-så-kammar-jag-ditt-hår-tjej". Nej för fan, hon vill typ ha en egen soffa om man ska ha fredagsmys så ingen råkar ta i henne! ;p

Hehe, jag säger det åter igen, vilken jävla tur att vi är så olika allihopa!:) heeeeeelt fantastiskt.
Nu ska jag sova, måste ju upp med Rasmus på skolan imorgon! Sov gott allesammans :)

Sötbellsan!:)


Rasmus

Nu har idol börjat så vi sitter bänkade allihopa. Eller Rasmus ligger nedbäddad här i soffan, gullungen:) Det är så mysigt att ha han här för han livar ju verkligen upp stämningen med sina utlägg, hehe. Kan inte förstå vart han får allt ifrån? han är så sjukt smart också lillkillen.


Cake

Ja, så fick det bli. Baksuget ledde till en tårta. Men jag kan inte göra klart tårtan idag, utan jag har förberett lite grejer som ska stå över natten. Så imorgon kommer bilder och resumé hur det har gått. Det är nämligen första gången som jag ger mig på denna sort av tårta. Jag trodde först att man bara kunde täcka tårtor med grädde eller marsipan, men där hade jag fel. Det finns en hel djungel av olika metoder! Idag har jag testat göra något som heter sugarpaste som är en form av marsipan som man täcker tårtan med men det blir inte lika "svettig" som jag tycker att köpta marsipaner ofta ger intryck av att vara. Så jag hoppas verkligen det blir nåt av detta så jag kan göra fler tårtor och bakverk.. Så kul med nya ideér!

Pernilla & Eson var precis här på en kaffetår, så vi har surrat lite och pratat om helgen. Men nu drog dom iväg på bio, dom skulle se Jägarna 2. Jag skulle så mycket vilja se Harry Potter 7 del 2 på bio, jag veeeeet, jag har inte sett den än. Men jag vill inte se den hemma egentligen, för jag har sett alla andra filmer på bio så då skulle det kännas fel. Och dom filmerna ÄR bäst på bio. Så är det bara!

Nu känns min hals verkligen bättre, men då jag tänker på det kommer klumpen tillbaka. Jag kanske bara inbillar mig? iallafall så har jag bestämt mig för att bli helt frisk innan jag sätter igång med träningen på allvar igen. Bättre att vänta en dag för mycket än en dag för lite så man är "småsjuk" hela tiden..


Sugarpaste! som ska få stå i skafferiet över natten för att stå till sig/stelna.

Dinnertime

Jaha, då har jag precis stoppat tvätten i maskinerna och nu tänkte jag käka en liten middag. Det blir något så flott som tacopaj direkt från icas frysdisk. Hehe, nej men den är faktiskt goood!:) Vad käkar ni till middag idag?




Gynning & Rimér

I somnras då vi åkte ner till Skåne köpte jag Carolina Gynnings andra bok Ego Woman på flygplatsen. Jag läste ut den på bara några dagar och den var intressant & skitrolig! så det rekomenderar jag till er där ute.

 

Just nu håller jag på att läsa Bingo Rimérs bok, En flickfotografs bekännelser. Den verkar också vara riktigt rolig och intressant att läsa. Så skönt att det finns så  olika människor här i världen!! fan vad tråkigt vi hade haft det annars.

 

 


Hej bloggen ♥

Idag är det fortfarande grått och tråkigt väder ute.. Men det gör faktiskt inget alls tycker jag, imorse tog jag en promenad och det var så himla skönt då regnet duggade lite.. Jag har vart så himla baksugen i flera dagar, men jag vet inte riktigt vad jag ska ställa till med för typ av bak? jag vill inte bara göra en vanlig långpannekaka utan kanske snarare en högre tårta eller nåt? ja, vi får se.. Jag har hittat så otroligt många inspirerande bakbloggar så jag har många ideér nu. Dessutom fyller jag ju 20 år snart och då hade jag tänkt göra en riktigt cool tårta dagen till ära! men då måste jag ju nästan testa göra en innan så det inte bara blir pannkaka av alltihop!;p det vore ju inte så kul.

Som ni kanske ser håller jag på att göra om designen på bloggen, om ni inte ser det så tryck på F5.
Snart ska jag gå och plocka undan lite i sovrummet men först ska jag bjuda på lite bilder från den senaste tiden:)

Rockfesten för någon helg sedan, me and Ida.


I helgen då vi firade Idas födelsedag.


På Challenge i helgen, pernilla gick in lite för hårt på buffén så hon var tvungen vila!;p


Sedan drog vi till Kalles där det bjöds på dans i olika former :)


Redo för fyrhjuling i Lördags!

Fastnade lite!

I Söndags såg vi Jägarna 2 på bio :)


njaat

Hello. Gud, vilken dålig bloggare jag är. Men skitsamma! I fredags överraskade vi Ida med en liten skattkarta och middag + utgång på Challange. Vi åt en SUPERgod buffé där som man verkligen blev mätt av, herregud vad mätt jag var. Orkade knappt dricka något, så det resulterade i en ganska lugn kväll för min del. Men då mådde jag ju bra igår och det var en himla tur för vi åkte ut med fyrhjulingarna ett helt gäng och jag hade inte velat sitta på en fyris och må skit. Speciellt inte då robban kör 190 oavsett om det är en raksträcka eller en kurva... ;S geuudskåll!
Bilder kommer senare!

Idag jobbar jag till klockan 17, sen blir det hem och bara mysa ner sig i soffan.. Så himla skönt! det har regnat massor inatt så det är grått och tråkigt väder, perfekt! då behöver man inte känna ångest om man är inne.

Ikväll ska även kodmallara få sig en omgång här på bloggen, det blir en helt ny design!

Ha det bra så länge, puss!

RSS 2.0